• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bak 5 lt şişelerdeki suyu al tartıya koy tam nerde 5 kg tartıyorsa orda tartılmaya başla:)
yaa onda sıkıntı yok tam tarttığı yerde tartılıyorum zatende mesela çıktım şimdi diyelim 72 geldim inip bi daha çıkıyorum 72,5 geliyor bi daha inip çıkıyorum 71,5 geliyo gibi :) aynı noktada aynı anda farklı tartıyo nedenini anlamadım

canım siz sadece cezaları yazın ben not tutuyorum yapılınca siliyorum takip etmenize gerek yok sadece cezaları yazın siz kaptanla :KK15:
Valla süper olur canım özellikle bu birkaç gün yogunum hic yazdıgım cezaları takip edecek durumda degilim :)
kollontai kollontai benimkilerin üzerine de ceza yazıyor zaten, bilemedim yani ben yazsam mı o mu devam etse :)

kollontai kollontai kızlar ben neden şiş olduğumu anşadım kızlar sağ böbreğimde taş var biraz buyukmuş olduğu yeri iltihap yapıyor akşamları ara ara ateşim çıkar ameliyat dedi ama oğlum ufak diye ertiliyorum eşim ondan kilo vermem yavaş ve şişkinliğin oluyor diyor bencede kesin ondan bendeki bu geçmeyen şişkinlik
menüm
sabah 1 kk peynir 1dtbe 1 haş yumurta
ara 2 kayısı
öğlen 1 kase yoğurt 1 salatalık pul biberli
ara kahve 2 ceviz
akşam 3 tane haş baget
su 3 lt
spor 1 saat yürüyüş

yaa onda sıkıntı yok tam tarttığı yerde tartılıyorum zatende mesela çıktım şimdi diyelim 72 geldim inip bi daha çıkıyorum 72,5 geliyor bi daha inip çıkıyorum 71,5 geliyo gibi :) aynı noktada aynı anda farklı tartıyo nedenini anlamadım
hım o zaman bilemicem yada tartının 4 ayağı birden yere iyi yapışmıyorsa ondan da ferklı tartar yada tartın bozuk canım benimki o şekilde tartıldığımda hep aynı çıkar :)

hım o zaman bilemicem yada tartının 4 ayağı birden yere iyi yapışmıyorsa ondan da ferklı tartar yada tartın bozuk canım benimki o şekilde tartıldığımda hep aynı çıkar :)
püfff bende anlamadım :( neyse bi daha bakim iyice

Valla süper olur canım özellikle bu birkaç gün yogunum hic yazdıgım cezaları takip edecek durumda degilim :)
kollontai kollontai benimkilerin üzerine de ceza yazıyor zaten, bilemedim yani ben yazsam mı o mu devam etse :)
siz yazın ben takip ederim yapılanı silerim onunla konuş o zaman cezaları o yazsın sende cuma listesini düzenlersin:)

nilsub nilsub ihmal etme hastalığını daha da artmasın ağrın. Sana ve çocuklara bakacak kimse yok mu?bu arada çocuğun kaç yaşında?
kızım 7 oğlum 4 ama oğlum çok huysuz bildiğin gibi değil kimse bakamaz ona o derece yaramaz seneye diyodum ama o kadarda bekleyemicem hayır canım annemler istanbulda ben balıkesirdeyim annemde böbrek hastası gelip bakamaz kayınvalidemler var ama işte oğluşum biraz uslansa :)

Merhaba hanımlar;

Kahvaltım;
1 ince dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir
Domates

Ara öğün; Ananas

Akşam;
Çorba
Yoğurt

Spor : sabah 45 dk öğlen 45 dk yürüyüş
Su: 2 lt içtim akşama kadar 3e tamamlamaya çalışacağım.

Pazartesi tartım; 91.5 çıktım çünkü kahvaltıdan hemen sonra tartıldım :)

Herkese iyi günler. .

Merhaba hanımlar;

Kahvaltım;
1 ince dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir
Domates

Ara öğün; Ananas

Akşam;
Çorba
Yoğurt

Spor : sabah 45 dk öğlen 45 dk yürüyüş
Su: 2 lt içtim akşama kadar 3e tamamlamaya çalışacağım.

Pazartesi tartım; 91.5 çıktım çünkü kahvaltıdan hemen sonra tartıldım :)

Herkese iyi günler. .
aferin çekirge çok iyi gidiyorsun :)

Back
X