- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #185.241
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa onda sıkıntı yok tam tarttığı yerde tartılıyorum zatende mesela çıktım şimdi diyelim 72 geldim inip bi daha çıkıyorum 72,5 geliyor bi daha inip çıkıyorum 71,5 geliyo gibi :) aynı noktada aynı anda farklı tartıyo nedenini anlamadımbak 5 lt şişelerdeki suyu al tartıya koy tam nerde 5 kg tartıyorsa orda tartılmaya başla:)
Valla süper olur canım özellikle bu birkaç gün yogunum hic yazdıgım cezaları takip edecek durumda degilim :)canım siz sadece cezaları yazın ben not tutuyorum yapılınca siliyorum takip etmenize gerek yok sadece cezaları yazın siz kaptanla![]()
hım o zaman bilemicem yada tartının 4 ayağı birden yere iyi yapışmıyorsa ondan da ferklı tartar yada tartın bozuk canım benimki o şekilde tartıldığımda hep aynı çıkar :)yaa onda sıkıntı yok tam tarttığı yerde tartılıyorum zatende mesela çıktım şimdi diyelim 72 geldim inip bi daha çıkıyorum 72,5 geliyor bi daha inip çıkıyorum 71,5 geliyo gibi :) aynı noktada aynı anda farklı tartıyo nedenini anlamadım
püfff bende anlamadımhım o zaman bilemicem yada tartının 4 ayağı birden yere iyi yapışmıyorsa ondan da ferklı tartar yada tartın bozuk canım benimki o şekilde tartıldığımda hep aynı çıkar :)
siz yazın ben takip ederim yapılanı silerim onunla konuş o zaman cezaları o yazsın sende cuma listesini düzenlersin:)Valla süper olur canım özellikle bu birkaç gün yogunum hic yazdıgım cezaları takip edecek durumda degilim :)
kollontai benimkilerin üzerine de ceza yazıyor zaten, bilemedim yani ben yazsam mı o mu devam etse :)
sen beni rakipten sayıp etiketlemezsin heeeee öldün sen kızım![]()
hadi hadi yeme beniayy sorryy ekledim sandım
tamam canım evet 200 dü sildim :)nilsub canım ben cezamı atladım 200 atlamaydı haxır cezalar konuşulınca yazayım dedim
kızım 7 oğlum 4 ama oğlum çok huysuz bildiğin gibi değil kimse bakamaz ona o derece yaramaz seneye diyodum ama o kadarda bekleyemicem hayır canım annemler istanbulda ben balıkesirdeyim annemde böbrek hastası gelip bakamaz kayınvalidemler var ama işte oğluşum biraz uslansa :)nilsub ihmal etme hastalığını daha da artmasın ağrın. Sana ve çocuklara bakacak kimse yok mu?bu arada çocuğun kaç yaşında?
vucud alışkın değilde ondan devam et bırakma alışıcak öyle hemen 1 haftada bile alışmıyor 3 hafta sonra tatlım :)Spor yaptıktan sonra hiççç halim kalmıyor ya. Sonra oturup kalıyorum.sizde de durumlar aynı mı? Yoksa vücut alışkın olmadığı için mi böyle?
aferin çekirge çok iyi gidiyorsun :)Merhaba hanımlar;
Kahvaltım;
1 ince dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir
Domates
Ara öğün; Ananas
Akşam;
Çorba
Yoğurt
Spor : sabah 45 dk öğlen 45 dk yürüyüş
Su: 2 lt içtim akşama kadar 3e tamamlamaya çalışacağım.
Pazartesi tartım; 91.5 çıktım çünkü kahvaltıdan hemen sonra tartıldım :)
Herkese iyi günler. .