• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu kac ki yahu? Ben normal 3 mile yapiyorum

nilsub nilsub kollontai kollontai morordek morordek @tatlitambak etiketle etiketle bitmiyo

bu günkü menüm

sabah
1 hş yumurta
1 tabak salat - domates salatalık zeytin yağı limon
1 kase erik

ara 2 salatalık

öğlen 1 kase salata

ara 2 salatalık

akşam 1 tabak taze fasulye yemeği

spor 3 mil lesli

200 zıplama

Bu ne ya icin disin salatalik olmus :)

Selam tatlım haklısın pek uğrayamadım.Benim kendi günlüğüm ve Defneyle tanıştığım bir topik var oralara katılım sağlıyorum.Biraz dah motivasyon için Defne sayesinde katıldığım sizin takımınız var fakat Defne dışında menülerime pek yorum yapılmadı.Zaten çalıştığım içinde çok yoğunum en iyisi sadece diğer iki sayfayla devam etme kararı aldım.İnşallah hepimiz dilediğimiz kilolara kavuşuruz.İlgin için çok teşekkürler.@kollontai
peki sen bilirsin ama 6 ay takımlarda yarışamazsın bilgin olsun. bu hafta listeden çıkarıyorum seni

nilsub nilsub kollontai kollontai morordek morordek @tatlitambak etiketle etiketle bitmiyo

bu günkü menüm

sabah
1 hş yumurta
1 tabak salat - domates salatalık zeytin yağı limon
1 kase erik

ara 2 salatalık

öğlen 1 kase salata

ara 2 salatalık

akşam 1 tabak taze fasulye yemeği

spor 3 mil lesli

200 zıplama
suyu da yazsana ?

Evet tabiki
Senin iş mezuun ne oldu??
olmadı canım ya evde takılıyorum şimdilik :)

kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub

Ya dun menu paylasmadim, bugunkunde de begenmeyeceginiz seyler var bana da ceza yazin ya benim basim kel mi? :KK70:
Ben bu ara biraz yogun calisiyorum ama yaparim cezalarimi :KK70: Jillian-leslie seklinde de verebilirsiniz, acimayin verin!!

Sabah:
1 dilim kizarmis tb ekmek,
35 g beyaz peynir,
1 haslanmis yumurta,
2-3 zeytin,
1 catal seker katkisiz dogal frambuazli recel

Ogle:
1 dilim kepek ekmegi
120-130 g firinda somon,
2 yk patates salatasi,
Roka

Ara:
Nestle bitter gofret

Aksam:
Bulgurlu-yogurtlu-rokali-kekikli salata(ev yapimi bulgur da 2 yk'dir max)

Spor:
3 mil leslie
Su: 3 litre

peki sen bilirsin ama 6 ay takımlarda yarışamazsın bilgin olsun. bu hafta listeden çıkarıyorum seni

suyu da yazsana ?

olmadı canım ya evde takılıyorum şimdilik :)

ayyy sorryy unutmuşum 2 lt su
2 bardak yeşil çay
şimdide 1 kavanoz limonlu sıcak su içiyom içinde maydanozda var....

Ya dun menu paylasmadim, bugunkunde de begenmeyeceginiz seyler var bana da kacamak yazin ya benim basim kel mi? :KK70:
Ben bu ara biraz yogun calisiyorum ama yaparim cezalarimi :KK70: Jillian-leslie seklinde de verebilirsiniz, acimayin verin!!

Sabah:
35 g beyaz peynir,
1 haslanmis yumurta,
2-3 zeytin,

Ogle:
1 dilim kepek ekmegi
120-130 g firinda somon,
2 yk patates salatasi,
Roka

Ara:
Nestle bitter gofret

Aksam:

Spor:
3 mil leslie

hiiiiiiii gofffret yemiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşş...... neyse sen zayıftın pis sıskaaa pehhh :)

hiiiiiiii gofffret yemiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşş...... neyse sen zayıftın pis sıskaaa pehhh :)
evet yedim bana ceza yazmiyorlar, ben de pislik yapiyorum kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub

saka bir yana bas agrim gecsin, nesem yerine gelsin diyeydi biraz, tum gun toplanti toplanti agzimin tadi kalmadi isten.

Ya dun menu paylasmadim, bugunkunde de begenmeyeceginiz seyler var bana da ceza yazin ya benim basim kel mi? :KK70:

Sabah:
35 g beyaz peynir,
1 haslanmis yumurta,
2-3 zeytin,

Ogle:
1 dilim kepek ekmegi
120-130 g firinda somon,
2 yk patates salatasi,
Roka

Ara:
Nestle bitter gofret

Aksam:

Spor:
3 mil leslie
Madem öyle dün menü yazmadıgın icin 300, bugun de gofretten dolayı 200 daha. Zıpla bakalım çekirge :)
nilsub nilsub

evet yedim bana ceza yazmiyorlar, ben de pislik yapiyorum kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub

saka bir yana bas agrim gecsin, nesem yerine gelsin diyeydi biraz, tum gun toplanti toplanti agzimin tadi kalmadi isten.

mutlu musun haaaa mutlu musun biz yiyemezken sen löööp löp yut pehhh.... kahve iç başın ağrımasın....

ne incelmesi kız azcık yontulmuş kütüğüm hala o pantalonlar var ya o pantolonlar kapanmiyy.....
Taktik veriyorum sana:
Giyiyorsun pantolonu, yataga yatiyorsun; karin iyice gocuyor ya icine tam o sirada fermuari cekip, dugmeyi ilikliyorsun.
Haa ama olur da gun icinde dugmen patlarsa orasina karismam :KK70:

Back
X