- Konu Sahibi Cherry Mom
- #185.481
Çok teşekkür ederimOyumu verdim gitti, şimdi burdakilerin nefsini köreltmesi kaldı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimOyumu verdim gitti, şimdi burdakilerin nefsini köreltmesi kaldı![]()
nilsub
kollontai
morordek @tatlitambak etiketle etiketle bitmiyo
bu günkü menüm
sabah
1 hş yumurta
1 tabak salat - domates salatalık zeytin yağı limon
1 kase erik
ara 2 salatalık
öğlen 1 kase salata
ara 2 salatalık
akşam 1 tabak taze fasulye yemeği
spor 3 mil lesli
200 zıplama
peki sen bilirsin ama 6 ay takımlarda yarışamazsın bilgin olsun. bu hafta listeden çıkarıyorum seniSelam tatlım haklısın pek uğrayamadım.Benim kendi günlüğüm ve Defneyle tanıştığım bir topik var oralara katılım sağlıyorum.Biraz dah motivasyon için Defne sayesinde katıldığım sizin takımınız var fakat Defne dışında menülerime pek yorum yapılmadı.Zaten çalıştığım içinde çok yoğunum en iyisi sadece diğer iki sayfayla devam etme kararı aldım.İnşallah hepimiz dilediğimiz kilolara kavuşuruz.İlgin için çok teşekkürler.@kollontai
suyu da yazsana ?nilsub
kollontai
morordek @tatlitambak etiketle etiketle bitmiyo
bu günkü menüm
sabah
1 hş yumurta
1 tabak salat - domates salatalık zeytin yağı limon
1 kase erik
ara 2 salatalık
öğlen 1 kase salata
ara 2 salatalık
akşam 1 tabak taze fasulye yemeği
spor 3 mil lesli
200 zıplama
olmadı canım ya evde takılıyorum şimdilik :)Evet tabiki
Senin iş mezuun ne oldu??
peki sen bilirsin ama 6 ay takımlarda yarışamazsın bilgin olsun. bu hafta listeden çıkarıyorum seni
suyu da yazsana ?
olmadı canım ya evde takılıyorum şimdilik :)
kollontai
morordek
nilsub
Ya dun menu paylasmadim, bugunkunde de begenmeyeceginiz seyler var bana da kacamak yazin ya benim basim kel mi?
Ben bu ara biraz yogun calisiyorum ama yaparim cezalarimiJillian-leslie seklinde de verebilirsiniz, acimayin verin!!
Sabah:
1 dilim kizarmis tb ekmek,
35 g beyaz peynir,
1 haslanmis yumurta,
2-3 zeytin,
1 catal seker katkisiz dogal frambuazli recel
Ogle:
1 dilim kepek ekmegi
120-130 g firinda somon,
2 yk patates salatasi,
Roka
Ara:
Nestle bitter gofret
Aksam:
Bulgurlu-yogurtlu-rokali-kekikli salata(ev yapimi bulgur da 2 yk'dir max)
Spor:
3 mil leslie
Su: 3 litre
Bu kac ki yahu? Ben normal 3 mile yapiyorum
Bu ne ya icin disin salatalik olmus :)
Madem öyle dün menü yazmadıgın icin 300, bugun de gofretten dolayı 200 daha. Zıpla bakalım çekirge :)kollontai
morordek
nilsub
Ya dun menu paylasmadim, bugunkunde de begenmeyeceginiz seyler var bana da ceza yazin ya benim basim kel mi?
Ben bu ara biraz yogun calisiyorum ama yaparim cezalarimiJillian-leslie seklinde de verebilirsiniz, acimayin verin!!
Sabah:
1 dilim kizarmis tb ekmek,
35 g beyaz peynir,
1 haslanmis yumurta,
2-3 zeytin,
1 catal seker katkisiz dogal frambuazli recel
Ogle:
1 dilim kepek ekmegi
120-130 g firinda somon,
2 yk patates salatasi,
Roka
Ara:
Nestle bitter gofret
Aksam:
Bulgurlu-yogurtlu-rokali-kekikli salata(ev yapimi bulgur da 2 yk'dir max)
Spor:
3 mil leslie
Su: 3 litre
Oba bu agir oldu ama ziplarim ya ne varMadem öyle dün menü yazmadıgın icin 300, bugun de gofretten dolayı 200 daha. Zıpla bakalım çekirge :)
nilsub
Oba bu agir oldu ama ziplarim ya ne var![]()
o degil de sen bu kediyi zayiflatsana biraz profilindeki, ona bi fotosop atalim ne de olsa sen de inceldinnihahaaaa............
Evet ya sayayim artik onlari da, onlar da etkiliyor olabilir.627282 tane olmuşsa yaz yane...
o degil de sen bu kediyi zayiflatsana biraz profilindeki, ona bi fotosop atalim ne de olsa sen de inceldin![]()
Sekersiz evet, benim cayla cok aram olmadigi icin kahve iciyorum gun boyu. Universiteden aliskanlik, sen anlarsin :)Şekersiz oldugu sürece bence yazmana gerek yok.
Taktik veriyorum sana:ne incelmesi kız azcık yontulmuş kütüğüm hala o pantalonlar var ya o pantolonlar kapanmiyy.....