- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #185.581
gecen cuma 62.8 dim bu cuma hedefim 60.8 hatta kimbilir belki de 59.8metabolizmanı da kendine benzetmişsin....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecen cuma 62.8 dim bu cuma hedefim 60.8 hatta kimbilir belki de 59.8metabolizmanı da kendine benzetmişsin....
alısırsın yap senÖyle bundan sonra, alışma döneminiz de bitti zaten. Elimi korkak alıştırmıyorum artık
Sesli güldüm ya Betüş
Evet görmüstüm o mesajı, bence de baya işe yarıyor Jillian. Gönül ister her gün yapmak da yemiyor işte![]()
Bu aralar tembelligim üstümde, regl de olamadım zaten, şiş şiş geziyorum ortalardaalısırsın yap sen![]()
gecen cuma 62.8 dim bu cuma hedefim 60.8 hatta kimbilir belki de 59.8metabolizmamı kendime benzetcem tabi kızım yoksa nası zayıflarım baktım yetisiyosun aarayı acayım dedim
![]()
30 gün değil tatlım 6 haftahayır birde 1.yi 1 hafta 6 gün yap bir dinlen 2. Yi 2 hafta 3. 3 hafta
ölmeden bitiren zayıflıyormuş
iyi olum yarın 3 tane magnum yiyim kalanını da sadece salatalık yiyim oldu mu okey mi....
Ordekcim ya, papatya cayi dener misin? Bende ise yariyordu. Regl sokmesi icin, icirirler hep.Bu aralar tembelligim üstümde, regl de olamadım zaten, şiş şiş geziyorum ortalarda![]()
map ve yarımşar kiloluk dambıl cnm.. ama ben su şişesi kullandım bendeki dambıllar 1 er kiloluk ağır geliyo ..jillian icin hangi malzemeler gerek, ben haftaya birebir aletli pilates derslerime donecegim de hocayla, yine de jillian da yapiyim evde.
Ben bu kum dolu agirliklardan da alabilirim diye dusunuyorum; ben de cok yuksek agirlikla yapmak istemem sanirim, sisiriyor; yarimsar yeterli belki ben 1'er de kullanabilirim; daha iyi etkilesin diye ben biraz daha aliskinim agirlikli sporlara. Ok, tesekkur ediyorum :)map ve yarımşar kiloluk dambıl cnm.. ama ben su şişesi kullandım bendeki dambıllar 1 er kiloluk ağır geliyo ..
Ay bu kiz ugrasmasin zaten; azcik mekik tamamdir
regl olamamak oyle yapıyo insanıBu aralar tembelligim üstümde, regl de olamadım zaten, şiş şiş geziyorum ortalarda![]()
ah keske ama ilk hedefim haftaya cuma 58.7 yani ayrıldıgım kiloya gelmekeeeee yuuhhh artı... sabaha 50 olurmuşun![]()
benim metabolizmam alıskın ya uzulmuyo artık1. hafta level1-6 gun,
2.hafta level2-3'er gun,
3 hafta level-3 kacar gun?
Dogru mu anladim yahu?
Ay yarildim ya ahahah
Bu arada ben de sagliksiz buluyorum ama kisa vadede ise yariyor az kalori oldugu surece, yine de surdurulebilir degil. Uzun vadede metabolizmayi da uzebilir bencekollontai
Ordekcim ya, papatya cayi dener misin? Bende ise yariyordu. Regl sokmesi icin, icirirler hep.
Bi o kaldı zaten denemedigim ya. Sogan suyu bile içtim. Papatya cayı da yoktu ne evde ne ofiste almaya da üşendim. Bugun doktora gittim ilaç verdi reglin gelmesi icin. Onun ikilemindeyim kullansam mı kullanmasam mı diye :)Ordekcim ya, papatya cayi dener misin? Bende ise yariyordu. Regl sokmesi icin, icirirler hep.
ilacın adı ne ?Bi o kaldı zaten denemedigim ya. Sogan suyu bile içtim. Papatya cayı da yoktu ne evde ne ofiste almaya da üşendim. Bugun doktora gittim ilaç verdi reglin gelmesi icin. Onun ikilemindeyim kullansam mı kullanmasam mı diye :)
Progestanilacın adı ne ?
Ne kadar gecikti ki, biraz daha bekle bence.Bi o kaldı zaten denemedigim ya. Sogan suyu bile içtim. Papatya cayı da yoktu ne evde ne ofiste almaya da üşendim. Bugun doktora gittim ilaç verdi reglin gelmesi icin. Onun ikilemindeyim kullansam mı kullanmasam mı diye :)
Bugunle birlikte 5 günü devirdim. Regl tarihimdeki rekora koşuyorum. Genelde maksimum 2 gün gecikir gelirdi.Ne kadar gecikti ki, biraz daha bekle bence.
Ben de 2 haftadir regl oluyorum ara ara enteresan bir sekilde anlamadim ne hikmet; duzenim bozuk boyle.
Progestan
Eveeet öyleymiş :)Bu ilaci hamile kalabilmek için kullanmıştım ben. Adet söktürücü olarakta mi kullanılıyor?
Eveeet öyleymiş :)
Sabahtan beri ben de onu arastırıyorum ama evet ikna oldum o amacla da kullanılıyormus. Prospektüsünde de yazıyor zaten, öyle olmasa adamlar yazmazdı yani değil mi![]()