• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canlarım canlarım :KK49:esra bacunuzun bugün başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir heee kısaca anlatayım dünden beri çok yavaş gelip giden internetim öğle vakti telefon hepsi tamamen gitti kampanyayı aradım malasef bizim evin ordaki kabloyu hattan çekmişler mayısın 3 de teknik servis gelip yapacak cep telefonumdan kullanıyorum 5.5 g.b internetim var çok güzel kullanmalıyım idare falan edemem anne hesabı idare etcez artık:63:
2. Olay safff arap adam yolun ortasında dur çoçuk indir bide kornoya bas tam bende yaşlı amcanın arkasından gidiyorum arabamla adam yukarı zıpladı korno sesine benim bastığımı zannedip iki parmak arası hareketi yapıp küfür etti ben yapmadım dememe rağmen inanmadı:KK14:
Aynı adam yine korna bastı sağ taraftaki kadın yine benim yaptığımı zannedip yine küfür yedim iyimi:KK61:ulennn solumdanmı kalktım ben bugün bu ne terslik sonra kızımı aile doktoruma götüreyim dedim eski oturduğum semtte park yeri aradım saattiz belki uzun sıra beklerim saatsiz yer olsun dedim yanında cezayı yapıştırıyor ya belediye görevlisi yada polis geçen hafta durulmaz yerde 2 dk durdum diye $385 dolar ceza yedim :KK61:bi evin önünde buldum sen kızımla salına salına giderken eşşek kadar köpek bi havla salmışlar bahçe kapısına doğru koşuyor enemmmm kızımı sırtıma atmamla koşmam bir oldu iyi koştum kitapçı bulup içeri attım kendimi:KK61:bunca terslikden sonra iyi haber tüm dostlarıma samimi arkadaşlarıma rast geldim:KK71:arkadaşımın biriyle
Kafeye gittik
Sabah
200 kalorilik meyve kokteylin içtim
Öğle
Yine Diğer arkadaşımla başka sadece binbir çeşit yoğurt olan kafeye gittik
218 kalorilik taze meyveli yoğurt yedim
Akşam üstü ulennnnn ben niye bön bönüm bugün dedim bi saflık bönlük üstümde açlıkdanmış sabah gitmeden kırmızı et atmıştım ateşe haşlanmış yağ koymadan 300 gr kadar ayırdım
Akşam
300 gr kırmızı et
Üzerine bol pul biberli 200 gr yoğurt:KK66:yedim kendime geldim bönlük falan geçti gitti:KK68::KK71:
Spor olarak 30 dk az geldiğinden saat tutmadan 10 bin adım attım 30 dk kesin geçti gerisini gerek duymadım:KK66:
4 litre su
Bu arada diyet yaptığımı anneciğime söylemedim çok karşı çıktığından ayyy çok aç hissettim kendimi bitginim dedim sonra 300 gr kadar et yedim dedim vahhhh yavrum elin avustralyalarında aç kalıyon vahhh vahhh 300 gr nedirkiii dedi ve devam etti sen kuzum dön gel ben sanada çoçuğunada hatta seni aç bırakan kocanada bakarım senin hatrına dedi:KK70::KK70::KK70:hergün et alamazmış bide:KK70:ama gül gibi bakarmış canım annem yaaa:KK68:

Dünkü menüm.
Sabah 9.00
1 kk peynir
1 haş. Yumurta
Domates
Sslatalık
1 dilim tb ekmeği

Öğlen 14.30
1 karışık tost
1 bardak ayran

Akşam 19.00
1 tabak tazr fasulye
Bol salata

2 litre su
30 dk yürüyüş
hem sabah ekmek hem oglen tost fazla olmus cezanı aksama yazarım bide menuleri gununde paylasırsan sevinirim canım :)

takmışın kaloriye içerikte önemli insülin cart curt diyoz... bütün bilime karşısın yahu....canan karatayı salarım bak üzerine....
ya iyiki bigun yedik haa!!! aaaaa herkes yaptı bi de ben kacamak yaptım noldu yaniii!!
yok hayatım ya geçti bile kim yiyiyor magnumu şimdi serbest mi :KK70:
ya yok kimse yemiyo sana yasak zaten ;)

Merhabalar sevgili bayanlar. Ben yeni katıldım, yana yakıla nasıl zayıflasam diye her şeyi didik didik kurcalarken MUSKA77 nin zayıflama yani başarı öyküsünü okudum, çokk hoşuma gitti, çokk duygulandam, çünki şuan çok benzeri şeyler yaşıyorum, böyle yazıları okuyunca hep gaza geliyorum ama hemen geçiyor, iş güç evde 2 yaşında aktif bir çocuk v.s..

Açıkcası ne yaparsam yapayım bir türlü zayıflayamıyorum, eşimin arada laf sokuşturmaları, her gün aynı şeyleri giymek :( sosyal yaşantım bile sıfıra indi bu kilolar yüzünden..

şimdi ümidim sizlersiniz, eğer kabul ederseniz bende size katılarak ve takibinize girerek başlamak ve inşallah başardım işte diyerek buraya yazmak istiyorum..

Merhabalar sevgili bayanlar. Ben yeni katıldım, yana yakıla nasıl zayıflasam diye her şeyi didik didik kurcalarken MUSKA77 nin zayıflama yani başarı öyküsünü okudum, çokk hoşuma gitti, çokk duygulandam, çünki şuan çok benzeri şeyler yaşıyorum, böyle yazıları okuyunca hep gaza geliyorum ama hemen geçiyor, iş güç evde 2 yaşında aktif bir çocuk v.s..

Açıkcası ne yaparsam yapayım bir türlü zayıflayamıyorum, eşimin arada laf sokuşturmaları, her gün aynı şeyleri giymek :( sosyal yaşantım bile sıfıra indi bu kilolar yüzünden..

şimdi ümidim sizlersiniz, eğer kabul ederseniz bende size katılarak ve takibinize girerek başlamak ve inşallah başardım işte diyerek buraya yazmak istiyorum..

2 yaşında bir çocukla daha rahat zayiflarsin bence. Yediklerine azcik dikkat et çocuğun arkasından koştururaan biraz da dal gibi olursun valla :)

Benim de bebeğim var hareketlwnsin artık diye sabırsızlıkla bekliyorum bu yüzden :)

2 yaşında bir çocukla daha rahat zayiflarsin bence. Yediklerine azcik dikkat et çocuğun arkasından koştururaan biraz da dal gibi olursun valla :)

Benim de bebeğim var hareketlwnsin artık diye sabırsızlıkla bekliyorum bu yüzden :)

Allah bağışlasın, bence şimdilerin tadını çıkart, hareketlenecek hiç merak etme :)) oturmayı, tv seyretmeyi, aman evde biraz plates yapayım yada bir saat bir yürüyüşe gideyim, rahat rahat yemek yiyeyim, nerdeeee..:))

Hoş geldin eğer takımımıza katılmak istiyorsan 1.sayfadaki kuralları okuyup kabul ediyorum demen gerek ondan sonra takımımıza katılabilirsin:)

sensin kötü bi keree ..... yulaf kepeği dediği unumsu şeydir süte katılıp yenir mi.... onu süt ve yumurtayla çırpıp krep yapabilirsin.... arasınada peyniri sar ye bak mmmhhh.....

Aman daha da yemem cok gerekli degilmis yani :) Kalsin saf protein ben almayayim ekstrem bir durum olmadigi surece.

Açıkcası ne yaparsam yapayım bir türlü zayıflayamıyorum, eşimin arada laf sokuşturmaları, her gün aynı şeyleri giymek :KK43: sosyal yaşantım bile sıfıra indi bu kilolar yüzünden..

Hoş geldin eğer takımımıza katılmak istiyorsan 1.sayfadaki kuralları okuyup kabul ediyorum demen gerek ondan sonra takımımıza katılabilirsin:)

Bir de boyunu-kilonu-hedefini-yasini vs de yazarsan, seni daha iyi tanimis oluruz :)

yok kız enişten ne diyebilir bana evden atarım adamı :KK70:

işte buuuu ben hatunun zeki çevik ve eli maşalısını severim :))))

hem sabah ekmek hem oglen tost fazla olmus cezanı aksama yazarım bide menuleri gununde paylasırsan sevinirim canım :)

ya iyiki bigun yedik haa!!! aaaaa herkes yaptı bi de ben kacamak yaptım noldu yaniii!!
ya yok kimse yemiyo sana yasak zaten :KK66:

hahhh kaçamağa kaçamak de canımı ye... sen çok normal bir şeymiş gibi konuşuyon ben ona taktım kafayı.... sen kiiii bir pastanın 4 te 3 ünü yemiş insansın :)))) onu bile normal normal söylediydin :)))

Açıkcası ne yaparsam yapayım bir türlü zayıflayamıyorum, eşimin arada laf sokuşturmaları, her gün aynı şeyleri giymek :KK43: sosyal yaşantım bile sıfıra indi bu kilolar yüzünden..

ojjj geldin more.... yalnız diyim burdakilerin içinde ahh ohh off puufff diye dolaşan sıskalar var son derece gıcıklar felam ama naaapçan işte idare ediyoruz.... bi tane vak vak var boyuu böööle ben diyim 1,70 sen de 1,80 ... neyse dedikodularımı yaparım bi ara....

Bugun ben IF tadinda yapayim en iyisi, gune saf protein yapacagim diye baslayinca sapitiyorum sanirim, eski yeme duzenime geri doneyim saglikli 1000-1200 kalori civari dengeli, araogunlu falan :)

bi karar veremedin daa....

Aman daha da yemem cok gerekli degilmis yani :) Kalsin saf protein ben almayayim ekstrem bir durum olmadigi surece.

Bir de boyunu-kilonu-hedefini-yasini vs de yazarsan, seni daha iyi tanimis oluruz :)

dediğim gibi dene beğeneceksin... dukan yaparken yerdim.... hatta yulaf kepeği o yıllarda bulunmaz hint kumaşıydı internetten sipariş etmiştim bi koli tabi sonra bir böceklendiler ki sorma neyse o ayrı bi konu :))

Kesinlikle kabul ediyrum tabi...:) boyum 157 kilom 72 :KK43: yaş 39..hedef kilo 57 inşallahhh...

ayyy boyumuz yakın.... ben de bu gruba 74 iken gelmiştim... olur olur burda bir sürü psikopat var ayyy hayır bir de magnum yiyip kilo veriyolar ben onu hiç anlamıyorum.... sen de verirsin yane....

işte buuuu ben hatunun zeki çevik ve eli maşalısını severim :))))

hahhh kaçamağa kaçamak de canımı ye... sen çok normal bir şeymiş gibi konuşuyon ben ona taktım kafayı.... sen kiiii bir pastanın 4 te 3 ünü yemiş insansın :)))) onu bile normal normal söylediydin :)))

ojjj geldin more.... yalnız diyim burdakilerin içinde ahh ohh off puufff diye dolaşan sıskalar var son derece gıcıklar felam ama naaapçan işte idare ediyoruz.... bi tane vak vak var boyuu böööle ben diyim 1,70 sen de 1,80 ... neyse dedikodularımı yaparım bi ara....

bi karar veremedin daa....

dediğim gibi dene beğeneceksin... dukan yaparken yerdim.... hatta yulaf kepeği o yıllarda bulunmaz hint kumaşıydı internetten sipariş etmiştim bi koli tabi sonra bir böceklendiler ki sorma neyse o ayrı bi konu :))
sende de var boyle gaz durumlari, uzerine olmayan pantolon alma hikayen gibi. Ilginc :D

Karar verdim ya saglikli beslenme + fazla fazla spor ne kadar yapabilirsem :)

Back
X