- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #185.761
bu arada 17.30 gittim şimdi geldim:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hoşgeldiniz aramıza :) bende burda yeniyim burada olmak bizi baya gazlıyor.Buraya yazacağımı bildiğimden biçok şeyi yemiyorum mesela yada kalkıp azda olsa hareket ediyorum yürüyorum,zıplıyorum filan.Zaten düzenli takip ederseniz menülere yapılan yorumlardan neleri yememiz yemememiz gerektiğini, neler yapmamız gerektiğini göreceksiniz.Bu arada 39 yaşındayım demiştiniz gibi hatırlıyorum hay maşallah 22 yaşında çocuğunuz varmış.Allah bağışlasın baya genç anne olmuşsunuz.Kızbtlbetul kalk gidelim boğaz köprüsüne anladın sen onu
![]()
ahahaah güldürme beni kız evlenince çocuklarda der annemiz bilgisayar mühendisi hiççççççççççççç yormayalım zaten yoruluyor derler eşinde eve gelince temiz çamaşır istemez çalışıyosunya![]()
Oy oy oyy sen zorlandıysan ben kesin son nefesimi veririmAy bu arada 5 mil leslie yaptim, o neymis arkadas; oldum bittim
Bir ara bayilacagim sandim
200 atlamami da atlama olarak yaptim; ay ben her gun boyle bu kadar kardiyo yapsam erir biterim yahu![]()
kızım sen öldüysen benim selam okunur yatsıdaAy bu arada 5 mil leslie yaptim, o neymis arkadas; oldum bittim
Bir ara bayilacagim sandim
200 atlamami da atlama olarak yaptim; ay ben her gun boyle bu kadar kardiyo yapsam erir biterim yahu![]()
sanırım birçok arkadaşımız buraya başladıktan sonra epey kilo vermiş, kimler nezaman ve kaç kiloyla başladı ve kaç kilo verdi diye sorsam ??
azcık bile uyumıcaksın haberin yokAynen ya, ben de buraya havami atacak olmasam o kadar spor yapmazdim sanirim :)
Cocuk da yaparim kariyer de, cokonatimi yerim, 5 mil lesliemi de yaparim misali :) Ben istiyorum cocuk valla, az uyurum azcik ne olacak![]()
Oy oy oyy sen zorlandıysan ben kesin son nefesimi veririmbende kendimce hareketlenmeye çalışıyorum işte.merdiven inip çıkıyorum.bacak kaslarım fena ağrıyor yaa.azcık daha kilo vereyim kondisyon yapayım bende yapmaya çalışcam 5 miller jillianlar filan :)
bi dene ya, cikarirsin yani eninde sonunda olur; ya ben nabzi cok yukselten seylerde iyi degilimdir o kadar; bir gun olecegim kalacagim zorluyorum kendimi de arada. Nabzim cok yukseliyor, bir kere 192 gormustumkızım sen öldüysen benim selam okunur yatsıda![]()
azcık bile uyumıcaksın haberin yok
zaten 5 mile de tek kardio yok fazlası var![]()
ben yarın akşam başlıyım bari o zamanleslie 1 mile baslayabilirsin bence :)
bi dene ya, cikarirsin yani eninde sonunda olur; ya ben nabzi cok yukselten seylerde iyi degilimdir o kadar; bir gun olecegim kalacagim zorluyorum kendimi de arada. Nabzim cok yukseliyor, bir kere 192 gormustum
Ay di mi ya, olsun ama ya yine de cok guzel bir duygu; ben bu ara istiyorum zaten, herhalde biyolojik yasim geldi
Aynen kollarim da agridi, bu aksam yattigim yeri begenecegim.
Merhaba hoşgeldiniz aramıza :) bende burda yeniyim burada olmak bizi baya gazlıyor.Buraya yazacağımı bildiğimden biçok şeyi yemiyorum mesela yada kalkıp azda olsa hareket ediyorum yürüyorum,zıplıyorum filan.Zaten düzenli takip ederseniz menülere yapılan yorumlardan neleri yememiz yemememiz gerektiğini, neler yapmamız gerektiğini göreceksiniz.Bu arada 39 yaşındayım demiştiniz gibi hatırlıyorum hay maşallah 22 yaşında çocuğunuz varmış.Allah bağışlasın baya genç anne olmuşsunuz.Kızbtlbetul kalk gidelim boğaz köprüsüne anladın sen onu
![]()
ayyyyyyyyyy benimde canım çok fena çikolata istiyor gofretsiz sade çikolata ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy................kızlar yazın bana ceza hakettim valla bugün 78 i gördüm tartıda ama şuan 79 lara geri döndüm hakettim zıplamayı
kollontai ,
morordek , B blanche_ea ,
nilsub
kahvaltı
1 simit + 1 poça
1 kk peynir
3 yeşil zeytin
yarım domates
2 fincan çay şekersiz
ara 1 tane karam antepli bitter çikolata
öğlen
2 kupa balık ızgara yağsız (20-25 cm vardı belki fazlaydı kafalarıyla )
yarım tabak salata
akşam yok
ara
sade soda + limon
maydanoz çayı
2 aydır yapmadığım kaçamağı yaptım bugün ne deseniz haklısınız ama eşim izinliydi vee ona uydum iki gündürde baş dönmelerim vardı resmen kesildi ...
depoyu doldurdum muskam demesi umarım fermuar etkisi yapar kilo vermem hızlanır ..
su 3 lt
spor 2 saat yürüyüş+ 2 mil
valla başım dönüyordu dün akşamdan beri iki kere eşimin yanında yere serildim sabah gitmiş simit poça çikolata almış balkonada kahvaltıyı hazırlamış öyle manzaraya karşı o kadar uğraştım yemezsem bir daha hazırlamam dedi açılışı öyle yaptım üstünede çikolatayı tutuşturdu elime ama inanırmısın ilk kez pişman olmadım ihtiyacım varmış bu kaçamağa bir süre baş dönmesi yaşamıycam inşallahh.... spor yaparken bilee sallanıyorum bazen .. kendime de sınır koydum haftada en fazla 1 kilo vermeliyim daha fazlası beni sarsıyo malum taa 96 lardan indim vücut nevri döndü..ayyyyyyyyyy benimde canım çok fena çikolata istiyor gofretsiz sade çikolata ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy................
Dün 1 mile yaptım evet bakalım yavaş yavaş bişeyler yapmaya çalışcamleslie 1 mile baslayabilirsin bence :)
bi dene ya, cikarirsin yani eninde sonunda olur; ya ben nabzi cok yukselten seylerde iyi degilimdir o kadar; bir gun olecegim kalacagim zorluyorum kendimi de arada. Nabzim cok yukseliyor, bir kere 192 gormustum
Ay di mi ya, olsun ama ya yine de cok guzel bir duygu; ben bu ara istiyorum zaten, herhalde biyolojik yasim geldi
Aynen kollarim da agridi, bu aksam yattigim yeri begenecegim.
kızlar yazın bana ceza hakettim valla bugün 78 i gördüm tartıda ama şuan 79 lara geri döndüm hakettim zıplamayı
kollontai ,
morordek , B blanche_ea ,
nilsub
kahvaltı
1 simit + 1 poça
1 kk peynir
3 yeşil zeytin
yarım domates
2 fincan çay şekersiz
ara 1 tane karam antepli bitter çikolata
öğlen
2 kupa balık ızgara yağsız (20-25 cm vardı belki fazlaydı kafalarıyla )
yarım tabak salata
akşam yok
ara
sade soda + limon
maydanoz çayı
2 aydır yapmadığım kaçamağı yaptım bugün ne deseniz haklısınız ama eşim izinliydi vee ona uydum iki gündürde baş dönmelerim vardı resmen kesildi ...
depoyu doldurdum muskam demesi umarım fermuar etkisi yapar kilo vermem hızlanır ..
su 3 lt
spor 2 saat yürüyüş+ 2 mil
Yan çizmek yokkk :)ben yarın akşam başlıyım bari o zaman![]()
AbboovvSabah: 2 dilim tbe. 1 haşlanmış yumurta. Bir domates bir salatalık. 1 kk peynir. 5 tane yeşil zeytin. Bir parça helvacik
Ara: ihlamur ekinezya cayi.
Öğle: Yoğurtlu bulgur salatası (içinde 3 kaşık yoğurt 2 yk bulgur ve yesilik vardi, yağ ve tuz koymadim )
Ara: şekersiz Türk Kahvesi
Aksam: 1 muz ve 1 soda
Spor: 1 mile Leslie. Jilliani deneyemedim :)
Su: şimdilik 2.5 lt.
hehehe daha yolun başındasın bebeeemm kollontai o hayaline karabasan olur vallaAbooooovvv O__o Hayalimdeki liste![]()