ay günaydın buralar dutluk olmuş listede takımı bulamayınca çığlık aticiiiiğiiidim

nasılsınız takımdaşlarım.. önce dünki menümü bir sıralayayım....
sabah:2 dilim çavdar ekmeği arası peynir sürüp yedim çaylarım şekersiz
öğlen ızgara tavuk bonfile yedim yanında takriben 3 kaşığa tekabül eden bulgur pilavı vardı ve kola zero yarım bardak
akşam 4 tane ızgara köfte bir kase yoğurt bir tabak yağsız tuzsuz sebze çorbası (bakıcımın oğluma yaptığı çorba günlük taze yapılıyor fazla yapmış)
su 2 litre içmişimdir .
spor da 2072 adım yoğun mesaiden dışarı çıkamadım...
şimdi gelelim bugüne telefonum geldi sonunda ...

....
kalori sayacağım ..fatsecret çalışmadı nedense bende onu silip kalori sayacı ve diyet günlüğü diye puanı yüksek güzel bir program yükledim..
boyumu ve kilomu yazınca bana günlük 1200 kalori 33 haftalık bir program çıkardı..
şimdi sabah kahvaltısını eklediğimde 334 kalori çıktı kalan 866 kalori sabah için bu kalori fazla mı olayda şu 3 dilim çavdar ekmeğinin arasına torku karminsiz salam ve krem peynir ve maydanoz koydum double burger gibi yaptım yani şekersiz çay..3 dilim fazla biliyorum da bugün o görüntüyü yakalamak istedim ekmeğim batondu dilimleri küçüktü tabi..
yorumlarınızı bekliyorum bugün hava güzel gibi duruyor öğlen yürüyüşe çıkarım yüksek ihtimal.. bir de 7 dk diye bir program ekledim 30 ar saniyelik 12 hareketten oluşan bu program düzenli yapıldığında dehşet işe yarıyormuş.
hepinizi öperim canlarr gelin gari de haydiiiiiiiiiiii