• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kız kaç gündür senden cevap bekliyorum, yarın sabit de olsan bildirim yap lütfen! ortalamamız fena olacak yoksa :KK43:

yok tatlım ya şirinelik falan değil herkes canının istediği gibi olacak ama cezası bana kalacak, öyle olmuyo o işler üzgünüm :KK43:

ama sana özelden gaz vermeye devam ederim istersen :)
Çok özür dilerim hayatım. Yarın mutlaka bildirim yapacağım. Ve sabit olacağımı sanmıyorumm.Şimdi eve geldik.Hemen tartılayım.
Evet lütfen desteğini herzaman isterim.Sen olmasaydın ben hala 63 de olurdum.Hatta abartmıyorum dahada almış olurdum. Senin spor ve menü yorumlarını dikkate alıyorum benim için değerli çünkü :KK15:

Çok özür dilerim hayatım. Yarın mutlaka bildirim yapacağım. Ve sabit olacağımı sanmıyorumm.Şimdi eve geldik.Hemen tartılayım.
Evet lütfen desteğini herzaman isterim.Sen olmasaydın ben hala 63 de olurdum.Hatta abartmıyorum dahada almış olurdum. Senin spor ve menü yorumlarını dikkate alıyorum benim için değerli çünkü :KK15:
yarın da oruçlu olacaksan öğleden sonra tartıl istersen, eksi gel o zaman :) tamam canım ben sana gaz veririm merak etme :)

Nereye gittiniz kız şehir dışına? :) Bu kadar yürüdügüne göre güzel bi yer olmalı :)
Çok da güzel denemez ama yinede Hakkariden sonra her yerin gezilecek kadar güzel olduğuna inanıyorumm...:KK48:
Van'a gitmiştik. Daha önce çok gittim ama şehir merkezinde gezme imkanım olmamıştı. Neresi varsa gezdim. Görümcemin çocuklarına ciciler aldım. Çok iyiydi..Eşim benimle gelemedi o ayrı takıldı ama yinede iyi geldi.Burada pek gezme imkanım olmuyor.Pisikolojik olarak iyi geldi

bugün ki menüm

toplam 887 kalori

sabah 14,00
salatalık domates
2 has yumurta
5 zeytin
2 dlm cavdar ekmegi( 40gr)
30 gr kaymak
15 gr peynir

öğlen 16,00
40 gr nesquik gevrek 200 ml light sütle

ara 18,00
1 elma (105 gr)

akşam 19,30
30 gr nesquik gevrek 200 ml light sütle

su 2.5 lt
spor leslie 2 mile
jillian level 3
Menüye gelliinnnn
Vayyy maşallahhh
Jilliana da başlamışızzz.Tebrikklerr :KK9:

nilsub nilsub naber organik hatun özledim seni
Nerelerdesin.?
Valla bugün çok yoğundum bugün kurs hocamı kahvaltıya ve öğlen yemeğine aldım akşam üst gitti bende yürüyüşe çıktım bi duş aldım oturdum şimdi ohb misss yeşil çay yapıcam kendime bizi bıraktığın gibi :) iyi hadi biraz gezip kafa dağıtmışsın sevindim iyikide geldin nerde bu demeye başlamıştık:)

Çok da güzel denemez ama yinede Hakkariden sonra her yerin gezilecek kadar güzel olduğuna inanıyorumm...:KK48:
Van'a gitmiştik. Daha önce çok gittim ama şehir merkezinde gezme imkanım olmamıştı. Neresi varsa gezdim. Görümcemin çocuklarına ciciler aldım. Çok iyiydi..Eşim benimle gelemedi o ayrı takıldı ama yinede iyi geldi.Burada pek gezme imkanım olmuyor.Pisikolojik olarak iyi geldi
hımm edremite gidebilirsin bir de kız kalesi var oradan gölü seyretmek çok güzleldir :) çarşı pazarında da rengarenk entariler satılıyo :)

Ya ne oldu bilmiyorum ama bizi tamamen bırakma olur mu.??
Kaptanlık senin kararın zor ve sabır isteyen bi iş sonuçta ama ideallerine ulaşmadan pes etmemeni umuyorum.
bakalım canım artık, ben zaten bırakmam diyeti ama mesele üç gündür bu kadar aç kalma sebebim yüksek bi yüzdeyle listeye girmek çünkü ortalama çok düşük :( kendimi bu kadar zorlamak da istemiyorum artık :(

Menüye gelliinnnn
Vayyy maşallahhh
Jilliana da başlamışızzz.Tebrikklerr :KK9:
he ya geçen hafta başladım, zıplamalar dikiş yerini ağrıtıyo, ama onun dışındaki hareketleri yapıyorm :)

Evet tutarım yine
tamam canım sen öğleden önce bildirim yap yine de, birde 4 gibi tartılırsın fark olursa onu yazarız .

Valla bugün çok yoğundum bugün kurs hocamı kahvaltıya ve öğlen yemeğine aldım akşam üst gitti bende yürüyüşe çıktım bi duş aldım oturdum şimdi ohb misss yeşil çay yapıcam kendime bizi bıraktığın gibi :) iyi hadi biraz gezip kafa dağıtmışsın sevindim iyikide geldin nerde bu demeye başlamıştık:)
Ohh ohh maharetli hatunsun. Ben hala misafir ağırlama konusunda çekingenim. Çağırsam eşimin butun arkadaşları gelir ama kültür farkı, benim yemek konusundaki acemiliğim falan misafirim çok olmuyorr.
Çok aratmadığıma sevindim.2 gün ayrı kalsam hemen özlüyorum sizleri

yok canım sana kabak falan patladığı yok, bu sinirle gidip eniştenizi paralamayı düşünüyorm :) şahsen blanche ye bi daha hiçbirşey yazmayacağım onun dışında konuya cevap verenlere cevap yazıyorum sen de cevap vermişsin sana da cevap yazdım, sen bu hafta 63 olacaksın ona odaklan boş ver tantanayı :)

ahhh ahhhh 63 ......... dur ben bi 300 zıplıyım....

kızlar menüm

sabha
1 tabak taze fasulye

ara 1 kase kiraz

öğlen 1 tavuk but kalçalı

ara 3 adet mısır lı bişi varya etinin ondan

akşam 1 kase çorba

su 1 litre anca oldu şimdi 2 ye tamamlıyiciğim

spor
koşmalı bir leslie 3 mil
bir deee 300 zıplama

şimdide bir duble kahve içicem yemişim tartıyı....

kızlar menüm

sabha
1 tabak taze fasulye

ara 1 kase kiraz

öğlen 1 tavuk but kalçalı

ara 3 adet mısır lı bişi varya etinin ondan

akşam 1 kase çorba

su 1 litre anca oldu şimdi 2 ye tamamlıyiciğim

spor
koşmalı bir leslie 3 mil
bir deee 300 zıplama

şimdide bir duble kahve içicem yemişim tartıyı....

Kahvenin zayiflamaya yardımı oluyor mu ya ben de içem

Back
X