- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #186.381
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım siz daha iyi bilirsiniz ben yanlış anladım demekki :)Valla canım yeni giren üyelere bu şekilde yapılıyor diye biliyorum ama?
kollontai bi bak istersen?
Zeynep haftaya da listede ama haftaya da bildirimde bulunmazsa o zaman diskalifiye oluyor diye biliyorum. Ulasimiz listede olmayacak, diskalifiye olmadı, kendi istegiyle ayrildi.zynp1980 ulasimiz haftaya listede olmıcaklar mı? şimdi ikiside diskalifie oldu dimi ?
Ay tatlım çok teşekkürler , haftaya listeye giricem aynı hızla devam
oooooo desene yaza incecik olucan hadi bakalım bu gazla devamAy tatlım çok teşekkürler , haftaya listeye giricem aynı hızla devam![]()
iyi bari ortalamayı düşürüyorlar:)Zeynep haftaya da listede ama haftaya da bildirimde bulunmazsa o zaman diskalifiye oluyor diye biliyorum. Ulasimiz listede olmayacak, diskalifiye olmadı, kendi istegiyle ayrildi.
zeynep haftaya bildirimde bulunsa bile diskalifiye etmeyi düşünüyorum çünkü iki haftadır geleceğim diyor hala gelmiyor. moordek yazmış zaten ulasımız kendisi ayrıldı canım :)zynp1980 ulasimiz haftaya listede olmıcaklar mı? şimdi ikiside diskalifie oldu dimi ?
4 e kadar bekliycem zeynebi gelmezse ekliycem listeyiZeynep haftaya da listede ama haftaya da bildirimde bulunmazsa o zaman diskalifiye oluyor diye biliyorum. Ulasimiz listede olmayacak, diskalifiye olmadı, kendi istegiyle ayrildi.
Yaşasın ana listeye dahil oldum***5. Takım 463. Etap***
kollontai (62,8/61,3/1,5/%2,39) 455. etapta sağlık sorunları nedeniyle izne ayrılan üye geri döndü.
ebrusonmez (58,8/58,5/0,3/%0,51)
d_mndc (79,4/78,9/0,5/%0,63)
nilsub (75,8/74,9/0,9/%1,19)
deryalimm07 (77,5/77/0,5/%0,65)
ulasimiz (63,1) kendi isteği ile ayrılmak istiyor
zynp1980 (80,5/)
tatlıtambak (82,7) kendi isteği ile ayrılmak istiyor
savurgan (74/73,6/0,4/%0,54)
denhizx (72,6/71,8/0,8/%1,10) yeni üye başlangıç tarihi: 12 nisan başlangıç kilosu: 74, hedef kilo: 65
melampusefe (77,4/75,2/2,2/%2,84) yeni üye başlangıç tarihi: 13 nisan başlangıç kilosu: 79 hedef kilo: 60
5. Takım Ortalaması :%
parkbyull (96,8/96,2/0,6/%0,62) başlangıç tarihi: 13 nisan, başlangıç kilosu: 99 hedef kilo: 60
denizmineymiş(91,2/89,5/1,7/%1,86) başlangıç tarihi: 12 nisan başlangıç kilosu: 93,2 hedef kilo: 60
Ay Isigim (70/67,1/2,9/%4,14) başlangıç tarihi: 15 nisan başlangıç kilosu: 73 hedef kilo: 60
inatettimolacak (87,5/85/2,5/%2,86) başlangıç tarihi: 15 nisan başlangıç kilosu: 91 hedef kilo: 60
minnak kelebekim (83/) başlangıç tarihi: 15 nisan başlangıç kilosu: 85,7 hedef kilo: 55
ayhan zeynep (102,9/100,8/2,1/%2,04) başlangıç tarihi: 19 nisan başlangıç kilosu: 104,6 hedef kilo: 78
turkis94 (72/71/1/%1,39) başlangıç tarihi: 27 nisan başlangıç kilosu: 72 hedef kilo: 57
blanche_ea (59,2/58,9/0,3/%0,51)
btlbetul (65,7/64,7/1/%1,52)
toplight 69,7
@zynp1980 bir sen kaldın..
Teşekkür ederim canım benimVooovvv bugun hepiciniz çok iyisiniz yaa
Tekrik etmekten ellerim aşındı![]()
kızlar hekesi tebrik ederim çok iyi kilolar verilmiş, ortalamamız maalesef ayrılan arkadaşlar yüzünden düşük olacak biraz ama nota almayız :)
şimdilik bi yere gitmiyorum burlardayım merak etme :)
Bu hafta daha iyi verirsin canım bende de öyle olmuştu geçen hafta 200 gram vermiştim ne yapsam işe yaramamıştı bu hafta 2.200 verdim. Bozma moraliniKabiz oldum 4 gündür maaleseftabii geçen haftaki kadar sporda yapamadim yatili misafirim vardi. Bu hafta toparliyacagm kendimi ama. Sporumu artiriyorum. Leslie 1 mile terletmiyor artik mesela 2 mile yapmaya baslayacagim bugün.
Moralim bozuldu çok ya
Geçmiş olsun canım ya tüm aksilikler üst üste gelmişAllahim 10 dk dir üste ki mesji gondermek icin uğraşıyorum. Eve taşındık ev merkezde amma telefi ve internet cekmiyor. Evi de yerlestiremedim..oglum birakmiyor ki yapayim. Rezil bir haldeyim anlayacaginiz. Sali günü disarda yedigim yemekten zehirlendim diye bilirim. 85 lerde olan kilom 2 gunde 83.3 edustu ve hala iyilesemedim.
esim de dun kaza yapti. 4 yasinda bir cocuk arabaya ana caddeye kosmus aniden. Allahtan esim yavasmista cocugua birsey olmadi. Cok şükür. Hastane karakol ugrasip durduk.
Simdi kara kara düşünüyorum ben bu evi nasil yapacam duzeltecem diye...
telefon ve internet cekmiyor 1 yil nasil gecer yahu burada.
bu arada kaptan ve yardimcilarim ben kovsaniz da ben yine yazarim kii....
tatlım kimse eklemeyince nilsub yapmış sağolsun bende herkes eklesin diye geceden koydum listeyi ama ne fayda
tamam canım ben eklerim az sonra zeynep gelecek gibi görünmyor
hadi hayırlı olsun bakalım ana listedesin :)Yaşasın ana listeye dahil oldum
Teşekkür ederim canım benim
Nota almak ne oluyor kızlar? Cahilliğime verin olur mu
Gitme kaptanım gitme bak hepimiz kilo vermişiz dünkü şeyleri bir sinirle söylemişsindir. Sen bizim sivri dilli cici kaptanımızsın.dünkü msjını okuduktan sonra üzüldüm ben buradaki o samimiyeti de seviyordum . Onun için de bu gruba dahil olmuştum.geçti gitti diyelim o zaman
Bu hafta daha iyi verirsin canım bende de öyle olmuştu geçen hafta 200 gram vermiştim ne yapsam işe yaramamıştı bu hafta 2.200 verdim. Bozma moralini
Geçmiş olsun canım ya tüm aksilikler üst üste gelmiş
Neyi nasıl ekliyoruz kaptanım? Öğrenirsek bir dahaki hafta öyle yaparız
takım ortalaması % 0,30 un altında olunca nota alıyoruz iki defa nota alınca sarı kart alıyoruz sonra da listeleri hazırlama cezası 4 haftaYaşasın ana listeye dahil oldum
Gitme kaptanım gitme bak hepimiz kilo vermişiz dünkü şeyleri bir sinirle söylemişsindir. Sen bizim sivri dilli cici kaptanımızsın.dünkü msjını okuduktan sonra üzüldüm ben buradaki o samimiyeti de seviyordum . Onun için de bu gruba dahil olmuştum.geçti gitti diyelim o zaman
Bu hafta daha iyi verirsin canım bende de öyle olmuştu geçen hafta 200 gram vermiştim ne yapsam işe yaramamıştı bu hafta 2.200 verdim. Bozma moralini
Yaşasın ana listeye dahil oldum
mümkün gel bacım gellllll............Ben ceza listesine girmek istiyorum mümkün mü?
mümkün gel bacım gellllll............![]()
100 atla bakalım bi zorlanıyor musun, kaç dakikada atlıyormussun görelim :)Mesela az kilo verdiğim için ceza verin bana kaç ip atlayayim :)
100 atla bakalım bi zorlanıyor musun, kaç dakikada atlıyormussun görelim :)