• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

zynp1980 ulasimiz haftaya listede olmıcaklar mı? şimdi ikiside diskalifie oldu dimi ?
zeynep haftaya bildirimde bulunsa bile diskalifiye etmeyi düşünüyorum çünkü iki haftadır geleceğim diyor hala gelmiyor. moordek yazmış zaten ulasımız kendisi ayrıldı canım :)

Zeynep haftaya da listede ama haftaya da bildirimde bulunmazsa o zaman diskalifiye oluyor diye biliyorum. Ulasimiz listede olmayacak, diskalifiye olmadı, kendi istegiyle ayrildi.
4 e kadar bekliycem zeynebi gelmezse ekliycem listeyi :( kötü oldu gelmemesi tatlıtambak da artı geldi:(

***5. Takım 463. Etap***

kollontai (62,8/61,3/1,5/%2,39) 455. etapta sağlık sorunları nedeniyle izne ayrılan üye geri döndü.
ebrusonmez (58,8/58,5/0,3/%0,51)
d_mndc (79,4/78,9/0,5/%0,63)
nilsub (75,8/74,9/0,9/%1,19)
deryalimm07 (77,5/77/0,5/%0,65)
ulasimiz (63,1) kendi isteği ile ayrılmak istiyor
zynp1980 (80,5/)
tatlıtambak (82,7) kendi isteği ile ayrılmak istiyor
savurgan (74/73,6/0,4/%0,54)
denhizx (72,6/71,8/0,8/%1,10) yeni üye başlangıç tarihi: 12 nisan başlangıç kilosu: 74, hedef kilo: 65
melampusefe (77,4/75,2/2,2/%2,84) yeni üye başlangıç tarihi: 13 nisan başlangıç kilosu: 79 hedef kilo: 60

5. Takım Ortalaması :%

parkbyull (96,8/96,2/0,6/%0,62) başlangıç tarihi: 13 nisan, başlangıç kilosu: 99 hedef kilo: 60
denizmineymiş(91,2/89,5/1,7/%1,86) başlangıç tarihi: 12 nisan başlangıç kilosu: 93,2 hedef kilo: 60
Ay Isigim (70/67,1/2,9/%4,14) başlangıç tarihi: 15 nisan başlangıç kilosu: 73 hedef kilo: 60
inatettimolacak (87,5/85/2,5/%2,86) başlangıç tarihi: 15 nisan başlangıç kilosu: 91 hedef kilo: 60
minnak kelebekim (83/) başlangıç tarihi: 15 nisan başlangıç kilosu: 85,7 hedef kilo: 55
ayhan zeynep (102,9/100,8/2,1/%2,04) başlangıç tarihi: 19 nisan başlangıç kilosu: 104,6 hedef kilo: 78
turkis94 (72/71/1/%1,39) başlangıç tarihi: 27 nisan başlangıç kilosu: 72 hedef kilo: 57
blanche_ea (59,2/58,9/0,3/%0,51)
btlbetul (65,7/64,7/1/%1,52)
toplight 69,7

@zynp1980 bir sen kaldın..
Yaşasın ana listeye dahil oldum:KK76::KK76::KK76:

Vooovvv bugun hepiciniz çok iyisiniz yaa :KK9:
Tekrik etmekten ellerim aşındı :KK48:
Teşekkür ederim canım benim

kızlar hekesi tebrik ederim çok iyi kilolar verilmiş, ortalamamız maalesef ayrılan arkadaşlar yüzünden düşük olacak biraz ama nota almayız :)

Nota almak ne oluyor kızlar? Cahilliğime verin olur mu

şimdilik bi yere gitmiyorum burlardayım merak etme :)

Gitme kaptanım gitme bak hepimiz kilo vermişiz dünkü şeyleri bir sinirle söylemişsindir. Sen bizim sivri dilli cici kaptanımızsın.dünkü msjını okuduktan sonra üzüldüm ben buradaki o samimiyeti de seviyordum . Onun için de bu gruba dahil olmuştum.geçti gitti diyelim o zaman:KK66::KK66::KK66:

Kabiz oldum 4 gündür maalesef :KK22: tabii geçen haftaki kadar sporda yapamadim yatili misafirim vardi. Bu hafta toparliyacagm kendimi ama. Sporumu artiriyorum. Leslie 1 mile terletmiyor artik mesela 2 mile yapmaya baslayacagim bugün.

Moralim bozuldu çok ya
Bu hafta daha iyi verirsin canım bende de öyle olmuştu geçen hafta 200 gram vermiştim ne yapsam işe yaramamıştı bu hafta 2.200 verdim. Bozma moralini

Allahim 10 dk dir üste ki mesji gondermek icin uğraşıyorum. Eve taşındık ev merkezde amma telefi ve internet cekmiyor. Evi de yerlestiremedim..oglum birakmiyor ki yapayim. Rezil bir haldeyim anlayacaginiz. Sali günü disarda yedigim yemekten zehirlendim diye bilirim. 85 lerde olan kilom 2 gunde 83.3 edustu ve hala iyilesemedim.
esim de dun kaza yapti. 4 yasinda bir cocuk arabaya ana caddeye kosmus aniden. Allahtan esim yavasmista cocugua birsey olmadi. Cok şükür. Hastane karakol ugrasip durduk.

Simdi kara kara düşünüyorum ben bu evi nasil yapacam duzeltecem diye...
telefon ve internet cekmiyor 1 yil nasil gecer yahu burada.
bu arada kaptan ve yardimcilarim ben kovsaniz da ben yine yazarim kii....
Geçmiş olsun canım ya tüm aksilikler üst üste gelmiş

tatlım kimse eklemeyince nilsub yapmış sağolsun bende herkes eklesin diye geceden koydum listeyi ama ne fayda :KK43:

tamam canım ben eklerim az sonra zeynep gelecek gibi görünmyor

Neyi nasıl ekliyoruz kaptanım? Öğrenirsek bir dahaki hafta öyle yaparız

Gitme kaptanım gitme bak hepimiz kilo vermişiz dünkü şeyleri bir sinirle söylemişsindir. Sen bizim sivri dilli cici kaptanımızsın.dünkü msjını okuduktan sonra üzüldüm ben buradaki o samimiyeti de seviyordum . Onun için de bu gruba dahil olmuştum.geçti gitti diyelim o zaman:KK66::KK66::KK66:

Bu hafta daha iyi verirsin canım bende de öyle olmuştu geçen hafta 200 gram vermiştim ne yapsam işe yaramamıştı bu hafta 2.200 verdim. Bozma moralini

hadi hayırlı olsun bakalım ana listedesin :)

Bıgün baya bir döktürmüşsünüz hatunlar. Cuma bereketi mi diyelim ne diyelim? Sayfaları oku oku ancak bitirdim. Tabi ufaklık sebebiyle birkaç saat ara vererek okudum. Bu arada bana ceza yazın kaptan ve kaptan yardımcılarım. Bugün biraz ödül verdim kendime 300 atlama ancak yakar kalorilerimi

takım ortalaması % 0,30 un altında olunca nota alıyoruz iki defa nota alınca sarı kart alıyoruz sonra da listeleri hazırlama cezası 4 hafta :(

bırakmıyorum canım kaptanlığı merak etme :)

ben akşamdan listeyi ekliyorum herkes kendini o listeye ekleyerek bildirim yaparsa daha kolay oluyor :)

İnşallah canım ya. Emzirdigim için yediklerimden çok kisamiyorum. 1500 kalorinin altina düşmemem gerekiyor. Ben de çareyi sporu artırmak da buldum. İnşallah işe yarar

Back
X