• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynı benimde canım öyle çoçukluğumda az çekmedim gençliğimde çıldırcak duruma geldim sezeryan ameliyatı oldum hastanede 1 hafta kaldım adamlar 2 gün boyunca hiç bir şey vermediler sadece meyve suyu verdiler bu sorunumdan dolayı yinede yok yok musil ilacı kattılar tüm yediklerime içtiklerime o derece 1 yıl neler çektim sonra karnımın şişmesi ara ara boşluklarıma giren sancı derken testte glutene alerjim olduğu çıktı ve düzensiz sağlıksız beslenmenin ve aldığım depresyon kan ilacının beni bu hale getirdiği ortaya çıkdı buraya başladığımdan beri elhamdülillah çok düzenli :KK50:kan ilacı aldım bakdım yeniden başladı kabızlık geçen hafta bende içmiyorum:işsiz: bu şekilde beslenirsen düzenli çalışıyor bağırsakların
Gerçekten çok dikkat ediyorum ama yine de öyle :( doktora mı gitsem napsam.. hangi bölüme gitmek lazım onu bile bilmiyorum :) dahiliye mi olur acabaa :D

Yarın iş günü ben kaçayım ufaktan hanımlar, bu titrek bacaklarla yarın uyanamazsan gömün beni yatağa vasiyetimdir :dua: sabah bakalım tartı neler fısıldayacak hepimize ;) uykuda uçsun gitsin kilolar inşallaaahh dinimiz süpaneke amin :)
Not : Fırat candır :KK68:

12950339_108033226269551_1393719742_n.jpg

Bu da burda dursun ;) ;)

Ahaaa bende kilo alıyorum nedenide şuuu akşama kadar aç kal sonra otur çnce çorba sonra allah ne verdiyse yumul özellikle geçen yıl kilo aldım ben hiç kilo almazdım ramazanda neyi yalnış yaptım dedim sebebini buldum her yemeğin yanına yaptığım tereyağlı pilav olduğunu çıkardım sıska eşiminde 3 kilo aldım bu ramazanda yoksa ben hiççç almam demesiyle pilavın bizi şişirdiğine karar verdim bu yılki menüme kesinlikle sokmuyacağım kızıma göre azıcık yapıcam o yesin o çok seviyor yoğurtla karıştırıp yemeği:dondurma:

Aynen oyle canim. evlendigimden beri esimle once su icer sonra meyvemizi yeriz. Namazimizi kildiktan sonra sofraya geceriz sofra da ise once corbami ictim sonra salata ile ana yemegimden azcik yedim. Pilav ekmek makarna hic yemedim. Sahurum da protein ağırlıklı idi. Yumurta süt yogurt hurma tarzı olurdu...
ayy ramazan gelsin diye bekliyorum bende.
kaptanim menümü begendin mi

Gerçekten çok dikkat ediyorum ama yine de öyle :KK43: doktora mı gitsem napsam.. hangi bölüme gitmek lazım onu bile bilmiyorum :) dahiliye mi olur acabaa :KK70:
Git canım belki bi sorununvar benim gluten çıktı bak hiç aklıma gelmezdi ama ne zaman makarna pilav falan yisem karnım kocaman oluyor sanki dana yutmuşum gibi çok alay edende oldu hatta birgün bayanlarla toplandık seminer veriliyordu kadın nasıl dalga geçti bende o anın şokunu yaşıyordum karnım nasıl şişti bu kadar üstelik ara ara giren keskin kramplarda neyin nesiydi derken ben aile doktorum var ona gittim bizim burda aile doktoru seçiyorsun hiç bir yere gitmiyorsun o kan idrar nefes testi ne varsa hepsini gönderiyor gereken yerlere oturup test sonuçlarını bekliyorsun:halay:aynı şekilde hastanenin aciline bi giriyon 7-8 tüp kan veriyorsun 2 saat bilemedin 4 saatte tüm organların incelenip çıkıyorsun öyle ordan oraya gezme derdi yok reklam gibi oldu kızzzz :KK70:bilmiyorumkiii nereye gideceksin sanada birşey yazsam ben türkiyede hiç hasta olmadan buraya geldim 19 yaşımda:işsiz:

Yarın iş günü ben kaçayım ufaktan hanımlar, bu titrek bacaklarla yarın uyanamazsan gömün beni yatağa vasiyetimdir :dua: sabah bakalım tartı neler fısıldayacak hepimize :KK66: uykuda uçsun gitsin kilolar inşallaaahh dinimiz süpaneke amin :)
Siz uyuyun ben işe gitcem birazdan kızımın servisi geldi aldı bende buraya takılıyorum ulennnnn hazır eşim yok çoçuk yok birazdan işe gitcen kalk bi yerleri. Topla yokkkk nerde yatağımı toplarım o kadar:KK66:ne tembelim ben yaaaa ne tembeeeeeeelllll:lülülü:eşim bile düşünün işe git yavrum sen evde kaldıkça evi batırıyon diyor:KK14:ev hanımlığı hiçççç bana göre değil hiç değilllll:olamaz:hadiiii iyi tatlı uykular sizlere yarın görüşürüz bol yağ yakmalar uyurken

Menum
Sabah
2 yumurta
Peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek

Öğle
7 8 tane dilek

Akşam
Sehriye çorbası
Tavuklu pilav ( 1 servis kaaigi)
Salata

1 tane tulumba tatlisi
Spor
Bol bisiklet
3 lt su

image.webp Kizlar kadinlar kulubünde buldum bu listeyi ilk hafta 3 kilo sonraki hafta 2 kilo gidiyormuş hafta sonuda özgürsün tam benlik:KK36:bu sabah itabariyle başladım:KK73:bakalım en fazla 3 en az 2 kilo gitcekmi:-)kimler katılmak ister :halay:

Hayırlı sabahlar takımım, geçmişi okumadan menümü gireyim önce kollontai kollontai nilsub nilsub morordek morordek B blanche_ea
Sabah:
1 haş yumurta
1 kk dan fazla yarım yağlı köy peyniri
1 dilim kaşar
1 orta boy krep

Ara: 1 elma
1 bardak süt

Öğle:
bir tabak kuru fasulye
Bir bardak ayran

Ara : bir Top dondurma

Akşam:
bir adet içli köfte
Bir tabak yoğurt

Ara: 1 az şekerli Türk kahvesi

Su 2,5 lt

Spor 30 dk bisiklet bu gün için

Gelelim cezaya:) 4 mil Leslie yaptım e bide ev işleri ama 1 mil daha yaparsam 500 zıplak edecek .
Şimdi yapıcam sanırım çocuklar uyanmadan
nilsub nilsub Cnm böylece -100 cezam kalmış oldu şu an da :spor:

Günaydın herkese hayırlı bir gün olsun inşallah hepimize :)
Sabah yürüyüşümü yaptım eve çıkmadan kapının önünde 25sguat yaptım komşular gorduyse ne yapıyo bu demişlerdir:) dişçiye gidicem öğleden sonra gelirim kaçamak yapmayın hafta sonu bitti pazartesi bugün hadi bakalım öptüm yoldaşlarımı:)

Günaydın çıtır ve güzel hatunlar.
Bizim dün mevlidimiz vardı. Artık temuzlik bitti. Fiyetime konsantre olabilirim.
Maalesef dünkü pidelerle + 800 deyim. Cumays kadar az da olsa eksiye düşmek istiyorum.

Ohh ohh menü çok iyiymiş miçocumm :KK45:
sağol şekerim ;) bugünün bildirimi de gelsin 96,2 almadım hafta sonu kaçamak yapmadım..

dünde sabah kalktım eşim göreve gidecekti hızlıca kavurma yaptım vardıda ısıttım çok az salatalık domates kavurma dukan ekmeği yedim..
öğlene doğruydu zaten..
akşam da tavada yağsız sebze ızgara üstüne sos yapmadım yoğurt...
kavun
mercimek çorba
iki kaşık pilav...

şu an da tam buğday ekmeği sandviçimi yiyorum..
çok açık şekersiz çayım eşliğinde...

sizler nassınız inşallah ;)

Ahaaa bende kilo alıyorum nedenide şuuu akşama kadar aç kal sonra otur çnce çorba sonra allah ne verdiyse yumul özellikle geçen yıl kilo aldım ben hiç kilo almazdım ramazanda neyi yalnış yaptım dedim sebebini buldum her yemeğin yanına yaptığım tereyağlı pilav olduğunu çıkardım sıska eşiminde 3 kilo aldım bu ramazanda yoksa ben hiççç almam demesiyle pilavın bizi şişirdiğine karar verdim bu yılki menüme kesinlikle sokmuyacağım kızıma göre azıcık yapıcam o yesin o çok seviyor yoğurtla karıştırıp yemeği:dondurma:
Evet ya benim de kilo almamin nedeni uzun sure acliktan sonra ne yedigime hic dikkat etmeden bol bol yemek oldu. Bakalim bu sene öyle yapmayi dusunmuyorum ama nasil olacak...
Merhaba hanımlar;

Kahvaltım;
Tam buğday ekmeğinden light kaşarlı tost
2 çeri domates
1 örgü peynir
3 topi peynir

Akşam:
2 ızgara köfte
Salata

Su : 2.5 ltye yakın :)
Spor: süre bilmiyorum ama 16000 küsür adım yazıyor telde :)

Herkese iyi geceler hanımlar öpüldünüzz. . Yarın insülin direncimi ölçtüreceğim tekrar inş düşmüştür biracccıkk :halay:
Hadi bakalim umarim biraz düşmüştür guzel haberlerle gelirsin :KK66:
Yarın iş günü ben kaçayım ufaktan hanımlar, bu titrek bacaklarla yarın uyanamazsan gömün beni yatağa vasiyetimdir :dua: sabah bakalım tartı neler fısıldayacak hepimize :KK66: uykuda uçsun gitsin kilolar inşallaaahh dinimiz süpaneke amin :)
Kiz sen okuyo musun calisiyor musun ben cozemedim :)
Hayırlı sabahlar takımım, geçmişi okumadan menümü gireyim önce kollontai kollontai nilsub nilsub morordek morordek B blanche_ea
Sabah:
1 haş yumurta
1 kk dan fazla yarım yağlı köy peyniri
1 dilim kaşar
1 orta boy krep

Ara: 1 elma
1 bardak süt

Öğle:
bir tabak kuru fasulye
Bir bardak ayran

Ara : bir Top dondurma

Akşam:
bir adet içli köfte
Bir tabak yoğurt

Ara: 1 az şekerli Türk kahvesi

Su 2,5 lt

Spor 30 dk bisiklet bu gün için

Gelelim cezaya:) 4 mil Leslie yaptım e bide ev işleri ama 1 mil daha yaparsam 500 zıplak edecek .
Şimdi yapıcam sanırım çocuklar uyanmadan
nilsub nilsub Cnm böylece -100 cezam kalmış oldu şu an da :spor:
Cezan bitti de gene kacamak gene kacamak :duduk: 400 daha yazdim sana. nilsub nilsub
sağol şekerim :KK66: bugünün bildirimi de gelsin 96,2 almadım hafta sonu kaçamak yapmadım..

dünde sabah kalktım eşim göreve gidecekti hızlıca kavurma yaptım vardıda ısıttım çok az salatalık domates kavurma dukan ekmeği yedim..
öğlene doğruydu zaten..
kavun
mercimek çorba
iki kaşık pilav...

sizler nassınız inşallah :KK66:
Canim sen ceza listesinde yoktun ama aksam aksam pilav yeme lutfen. O kilolarda daha cok eksi gormen lazim senin normalde. Biraz daha dikkat.

Vallahiii gözlerimle şahidim arkadaşım annesinin poposu bazenleri inanılmaz derecede büyük aynı şekilde arkadaşımında belleri incecik arkadaş 1 yıl boyunca fitness salonuna gitti hiç şeker hamurlu birşey yemedi evlenecekti bide onun hırsı vardı üzerinde yeminle 1 yılın sonunda taşşşş taşşş mankene döndü önceden bilmeyen insan inanmaz poposunun basenlerinin o derece büyük olduğuna öyle diyeyim bizim her iki tarafta anne babam tarafında göbekli kimse yok benim göbeğim var:kızgın:sezeryanınmı etkisi bilemedimo_Obabam ve tarafı hepsi zayıflar 1 tane kilolu yok:KK45:annemin akrabalarıda dayımlar uzun boylular normal kilodalar teyzemler yıllardır hep sabitler sülalenin yüz karası olarak tarihe geçiçem :skandal:anacım yediğim sebzelerde bile hormon varken ben niiiii yiyecemmmm acaba hormonlu yiyip hormonlu olucam tabiiiii yukkkk yuklkk en iyisimi ben hiç yemeyim kesin çözüm:KK14:

sağol şekerim :KK66: bugünün bildirimi de gelsin 96,2 almadım hafta sonu kaçamak yapmadım..

öğlene doğruydu zaten..
kavun
mercimek çorba
iki kaşık pilav...

sizler nassınız inşallah :KK66:
Cuma kaç kiloydun tatlım? sanki çok az verdin diye üzülüyordun bi ilerleme varmı?

Evet canim bu hafta tasindim. Esim polis ve lojman suresi doldu. 1 yil disarida oturacam. Seneye haziran gibi yine tasinacam il disi tayin olacak.ven de dogudayim. Esinin dogu gorevi kac yıl. Ayyy senin ki daha cok zor vallahi
pazar günü giremedim canım yatılı misafirim vardı..
3 yıl doğuda kalıcak..ama ben gidip gitmemek konusunda kararsızım..hem benim okulum hem kızın okulu çok sıkıntılı olacak..

Dün menumu bildiremedim kusura bakmayın lütfen

morordek morordek kollontai kollontai nilsub nilsub

Dünün menüsü

Sabah: 1 haşlanmış yumurta. 2 dilim ke. 1 kk yarım yağlı peynir. 4 adet yeşil zeytin. 1 çay kaşığı bal. Marul.

Ara: elma orta boy

Öğle: 1 kase yoğurt. marul.

Ara: 1 avuç fındık (kabuklu)

Aksam: 4 yk semizotu yemeği, 3 yk yoğurt. Bol yeşillik.

Su: 2.5 lt.

Spor:spor: 2 mile Leslie, ceza niyetine 100 ip atlama :)

Back
X