• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hello beni update edin yahu, kim kimle iddiaye girdi nesine :D
yarindan itibaren duzenli katilimima donuyorum :)

4 gun menu yok, 3 gun sporum yok; yaz kaptanim ya cezam 400 falan degil yani 200'erden desen sanki en az 1400 morordek morordek nilsub nilsub :(

Yaz sen ben yapacagim :) Ne yedigim, ne yemedigim belli degil o yuzden menu paylasmiyorum bugun :D
Yarindan itibaren buradayim.

kızlar toplam cezalar
btlbetul btlbetul 600
@Ay Isigim 400+300+600 (bu ne kız ben 3 aydır bu kadar ceza almadım:)
@tatlitambak 300
@ebrusonmez 500
B blanche_ea 400
@melampusefe 300
nilsub nilsub 300
@denhizx 100 tatlım cezanı yaparsan yazarsın @kollontai kendine kalmış demiş:)

en az 1400 ya morordek morordek , daha da cok olabilir; sen yaz da ordekcim ben ziplarim cumaya kadar :D

al sana en güzelinden zumba bundan iyisi yok çok baktım:)

uf bu ne ya hakikaten her tarafi ayri oynuyor adamin :D ahahaha :D

hello beni update edin yahu, kim kimle iddiaye girdi nesine :KK70:
yarindan itibaren duzenli katilimima donuyorum :)

4 gun menu yok, 3 gun sporum yok; yaz kaptanim ya cezam 400 falan degil yani 200'erden desen sanki en az 1400 morordek morordek nilsub nilsub :KK43:

Yaz sen ben yapacagim :) Ne yedigim, ne yemedigim belli degil o yuzden menu paylasmiyorum bugun :KK70:
Yarindan itibaren buradayim.

sen haftaya kaç olcan bakem

Bu hafta 58.5 hedefliyorum beybi :)
Ama bana odem atici bir seyler onerin bu 3 gun ya, baya bir siddetli regldeyim bir de haftasonu arkimin dugunu var; boyle butun suyumu atmak istiyorum. Yuzum incecik olsun, ananas aldim baska ne ?
yeşil çay :) liptonun 5 i bir yerde ve 7 otlu çayları var onlarda süper:)

yeşil çay :) liptonun 5 i bir yerde ve 7 otlu çayları var onlarda süper:)

Mmm ok simdi soyle planliyorum 3 gun beslenmemi, 3 gun boyle dayanacagim cumartesi guzel bir gun olsun diye :
Sabah 2 dilim ananas, kahve.
Ogle :? Onerilerinizi alabilirim. (Disarida yiyecegim-corba-salata-balik?)
Aksam: Ton baligi.

Gun icinde 3 yesil cay, 2.5 litre su; sabahlari 3 mil leslie; aksam da ne kadar spor yapabilirsem :D

Bu hafta 58.5 hedefliyorum beybi :)
Ama bana odem atici bir seyler onerin bu 3 gun ya, baya bir siddetli regldeyim bir de haftasonu arkimin dugunu var; boyle butun suyumu atmak istiyorum. Yuzum incecik olsun, ananas aldim baska ne ?

millet 58,5 diyoooo sıfatımıza sıfatımıza :skandal::KK11:

Back
X