- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #187.341
sen leylek bacaklılargrubunda olursun ama.... ben de eklem bacaklılarda :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahhh nilsubum onlar kendi dediklerini kendileri anlıyormu acepburdada sorduğum türk ve yabancılar ayda 10 kilo altı sağlıklı dediler
işte burda herkesin fikri başkaaa anlamadım gitti
Benide yağlı göbekliler grubuna ato bi gitse jennifer lopez olcamda ahhhh ahhhh nerdeeeee
sizde kim kardashian gibi gezin baculuklar karııı totosuyla ünlü ne diyonuz sizzz 1.55 lik boyundan kim bahsediyor kimse ama ooo toto basen yokmu tüm avrupayı yaktı kavurdu
![]()
Kuşadası mıgeçen yıl gitmiştim ilk olarak. Bayıldım ya, bundan sonra tatil yerim burası demiştim. Havasınne kadar güzeldi öyle, ne kurak ne nemli. Çoğu tatil yerine oranla nefes alabiliyorsun. Bayıldım bayıldımmmm
gidesim var yani
aslında ben kilomu çok göstermiyorum..kimse 77 kilo olduğuma inanmıyor...mesela elbiselerim en fzla 40 oluyo..galiba kemiklerimde çok ağır..
Gittim canım denizi çok güzeldi ama Tüm sahillerini gezemedik ikinci sahilde kaldık. Maalesef oğluşum denizi sevmiyor aqua parkta takıldık daha ziyadeKuşadası milliparka gittiniz mi peki?
Ben de hic kemik yok lop etim :))) o yüzden iki kilo alsam belli olur hemen
Gittim canım denizi çok güzeldi ama Tüm sahillerini gezemedik ikinci sahilde kaldık. Maalesef oğluşum denizi sevmiyor aqua parkta takıldık daha ziyade
Bende de iri iri kemikistesem de çok zayıf görüneniyorum. Benle aynı kiloda olanlar daha zayof görünüyor
![]()
M melampusefe bizim iş yerinde aussie deniliyor avustralyalı adam türkle evlenip boşanmışlar 2 çoçukları var adam her yaz çoçuklarını görmeye gidiyor bana kuşadasındakii yerleri soruyor kafelerden bahsediyor bende hiç gitmedim ayolll nerden bileyimKuşadası mıgeçen yıl gitmiştim ilk olarak. Bayıldım ya, bundan sonra tatil yerim burası demiştim. Havasınne kadar güzeldi öyle, ne kurak ne nemli. Çoğu tatil yerine oranla nefes alabiliyorsun. Bayıldım bayıldımmmm
gidesim var yani
Ama hatunda kalçalar hem geniş hemde yukarı doğru kalkık,belde incecik olunca öyle oluyo :)Benide yağlı göbekliler grubuna ato bi gitse jennifer lopez olcamda ahhhh ahhhh nerdeeeee
sizde kim kardashian gibi gezin baculuklar karııı totosuyla ünlü ne diyonuz sizzz 1.55 lik boyundan kim bahsediyor kimse ama ooo toto basen yokmu tüm avrupayı yaktı kavurdu
![]()
bugün 11 de kalktım :)Yok dünden beri müsait olamadı galiba
Erkencisin :)
1 kg ya kadar sağlıklı canım :)Ben mi ya
Ben mi yanlış biliyorum canım en sağlıklısı haftada 500gr diyorlar tv doktorlar..
biraz daha katılımını arttırman lazım canım mesaj sayılarına göre katılımın yetersizBırdayım kaptanım dün bşraz koşturmacayla geçti geçmişi okuyayım derken yazmaya fırsat bulamadım.kusura bakmayın![]()
yarım saate sabitlesen bile çok iyi bişey :)Bu ara çok enerjisizim yaa canım hiçbişey yapmak istemiyor, havalardan galibao sporuda zorla yaptım resmen.Sporumu çoğaltmam lazım en azından günde 1 saate tamamlamam lazım biraz daha zorlamam lazım kendimi.
squat :) 10 cm inceltti beniArkadaşlar benim en büyük sorunum basenlerim, geniş duruyor kalçalarım.Onun için önrebileceğiniz,test ettiğiniz bir spor varmı? En azından destek olarak onu yapayım
eline sağlık canım :)Cumadan itibaren mesaj sayılarını yazıyorum. 6 günlük bir zaman dilimine baktıgım icin en az 30 mesaj olmalı diye düsünerek, 30'un altındakileri kırmızı ile belirttim.
@deryalimm07 - 22
@zynp1980 - 4
@tatlitambak - 42
savurgan - 37
Y Yuppiyayye - 40
M melampusefe - 21
parkbyull - 31
denizmineymis - 38
Ay Isigim - 35
@inatettimolacak - 32
M minnakkelebekim - 94
A ayhan zeynep - 17
@turkis94 - 1
eneeee kendi boyuma uygun bi ünlü buldum :)Benide yağlı göbekliler grubuna ato bi gitse jennifer lopez olcamda ahhhh ahhhh nerdeeeee
![]()
Estagfurullah ne eklem bacagı :)sen leylek bacaklılargrubunda olursun ama.... ben de eklem bacaklılarda :)))
En iyisivalla bence bir ömür boyu sürdüremeyeceğiniz hiç bir şeye bel bağlamayın.... vücut bu konuda biraz nankör.... ömrünün sonuna kadar günde 2 saat spor yapamacaksın bu hayatın acı gerçeği... benim ablam hiç spor yapmadan 65 ten 55 e indi haaa 1,5 yılda indi ama indi... ekstra hiç bir şey yapmadı... şimdi löp löp yiyiyo gene kilo almıyo ama 3 gün yiyiyorsa 4 gün diyet yapıyor.... kontrollü gidiyor yani maşallah.....
Ben havasına bayılmışrım oranın nefes alabiliyordum. Antalyadaki tatilimiz işkence olmuştu bize nemden dolayı. Ama kuşadası öyle değildi. Orada Bulunduğumuz sürede hergün aquaparktaydık. Tabiki çocuk havuzundaAçıkçası milliparkta denize girmeyi ben de sevmem pek. En iyi koyu 1. Koydur o da çok kalabalık olur. Ama koylara inmeden seyir alanlarini gezmeyi cok severim. Bir iki kere bisikletle seyir alanlarini turlamistik harikaydi.
Ben guzelcamliya alismisim Kuşadası cok bunaltici geliyor bana.
inatettimolacak ? Onun da 15 Nisan giriş tarihi?parkbyull
denizmineymis M minnakkelebekim
Ay Isigim kızlar bu hafta listeye gireceksiniz ona göre gelin cuma günü, deneme sürecini uzatmayalım boşuna
ne zamandır yapmamıştım iyi oldu böyle :)Afiyet olsun canım senin bu saatler kahve saatiydi @ebrusonmez e gönderme mi yaptın yoksa![]()
ne yüzü 200 geçiyoduruz biz kız bizimkileri çıkaraydın göreydikKuzum bunlar nispeten gruba yeni katılanlar. Yoksa ebrusonmez ve nilsub'a baksam ohooo en az 100 gorurduk![]()
bir iş yapmıyor zaten emin ol nette meşhur oldu sonrada eğlence dünyasına girdio kadın ne iş yapıyo hiç bilmiyorum yani olayı ne... toto mu... millet totosuyla para kazanıyo....