• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ahhh nilsubum onlar kendi dediklerini kendileri anlıyormu acep:olamaz:burdada sorduğum türk ve yabancılar ayda 10 kilo altı sağlıklı dediler:KK57:işte burda herkesin fikri başkaaa anlamadım gitti

valla bence bir ömür boyu sürdüremeyeceğiniz hiç bir şeye bel bağlamayın.... vücut bu konuda biraz nankör.... ömrünün sonuna kadar günde 2 saat spor yapamacaksın bu hayatın acı gerçeği... benim ablam hiç spor yapmadan 65 ten 55 e indi haaa 1,5 yılda indi ama indi... ekstra hiç bir şey yapmadı... şimdi löp löp yiyiyo gene kilo almıyo ama 3 gün yiyiyorsa 4 gün diyet yapıyor.... kontrollü gidiyor yani maşallah.....

Benide yağlı göbekliler grubuna at :63:o bi gitse jennifer lopez olcamda ahhhh ahhhh nerdeeeee:halay:sizde kim kardashian gibi gezin baculuklar karııı totosuyla ünlü ne diyonuz sizzz 1.55 lik boyundan kim bahsediyor kimse ama ooo toto basen yokmu tüm avrupayı yaktı kavurdu:KK70::KK70:

o kadın ne iş yapıyo hiç bilmiyorum yani olayı ne... toto mu... millet totosuyla para kazanıyo....

Kuşadası mı :21::21: geçen yıl gitmiştim ilk olarak. Bayıldım ya, bundan sonra tatil yerim burası demiştim. Havasınne kadar güzeldi öyle, ne kurak ne nemli. Çoğu tatil yerine oranla nefes alabiliyorsun. Bayıldım bayıldımmmm:KK55::KK55: gidesim var yani

Kuşadası milliparka gittiniz mi peki?

morordek morordek kollontai kollontai nilsub nilsub dunkü menüm
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta domates salatalık 2 Zeytin 1 dilim ekmek

Öğle bol salata 1 kase sebze çorbası

Akşam bol salata 1 kase çorba 2 kaşık etli yemek (kebap diycem ama tam değil yemeği kendim yaptım fırında) 1 dilim karpuz
Ara 1 kupa humana stil tea
Su 2.5 litre
Spor 3 mil leslie 30 mekik

aslında ben kilomu çok göstermiyorum..kimse 77 kilo olduğuma inanmıyor...mesela elbiselerim en fzla 40 oluyo..galiba kemiklerimde çok ağır..

Ben de hic kemik yok lop etim :))) o yüzden iki kilo alsam belli olur hemen

Gittim canım denizi çok güzeldi ama Tüm sahillerini gezemedik ikinci sahilde kaldık. Maalesef oğluşum denizi sevmiyor aqua parkta takıldık daha ziyade

Açıkçası milliparkta denize girmeyi ben de sevmem pek. En iyi koyu 1. Koydur o da çok kalabalık olur. Ama koylara inmeden seyir alanlarini gezmeyi cok severim. Bir iki kere bisikletle seyir alanlarini turlamistik harikaydi.

Ben guzelcamliya alismisim Kuşadası cok bunaltici geliyor bana.

Bende de iri iri kemik:KK43: istesem de çok zayıf görüneniyorum. Benle aynı kiloda olanlar daha zayof görünüyor :sopa::sopa:

Ben zayifladigim zaman iyi inceliyorum. Ama ince kemikli olmanın en büyük dezavantaji kilo aldığın zaman cok gevşek oluyorsun. Tabiri caizse lömpür lömpür yağ oluyorsun :))))

Kuşadası mı :21::21: geçen yıl gitmiştim ilk olarak. Bayıldım ya, bundan sonra tatil yerim burası demiştim. Havasınne kadar güzeldi öyle, ne kurak ne nemli. Çoğu tatil yerine oranla nefes alabiliyorsun. Bayıldım bayıldımmmm:KK55::KK55: gidesim var yani
M melampusefe bizim iş yerinde aussie deniliyor avustralyalı adam türkle evlenip boşanmışlar 2 çoçukları var adam her yaz çoçuklarını görmeye gidiyor bana kuşadasındakii yerleri soruyor kafelerden bahsediyor bende hiç gitmedim ayolll nerden bileyim:eek:elin aussie benden çok gezmiş canımEn Büyük TÜRKİYEbende istiyorum gittiğim zaman kuşadasını gezmek eşim gelmiyor o gelmeyincede bizimkilerin yazlık evi var anacım tüm yaz orda pinekliyorlar başkada bir yere gitmiyorlar annem keyfine göre dayamış döşemiş yok yok koca evde herhalde başka yerde rahat etmem diye gitmiyor en komiğide kadın koca 1 yıl gitmiyor normalde hafızası zayıf ama orda ne var neyi nereye koymuş biliyor kadın:63:

Benide yağlı göbekliler grubuna at :63:o bi gitse jennifer lopez olcamda ahhhh ahhhh nerdeeeee:halay:sizde kim kardashian gibi gezin baculuklar karııı totosuyla ünlü ne diyonuz sizzz 1.55 lik boyundan kim bahsediyor kimse ama ooo toto basen yokmu tüm avrupayı yaktı kavurdu:KK70::KK70:
Ama hatunda kalçalar hem geniş hemde yukarı doğru kalkık,belde incecik olunca öyle oluyo :)

Yok dünden beri müsait olamadı galiba
Erkencisin :)
bugün 11 de kalktım :)

Ben mi ya
Ben mi yanlış biliyorum canım en sağlıklısı haftada 500gr diyorlar tv doktorlar..
1 kg ya kadar sağlıklı canım :)

Bırdayım kaptanım dün bşraz koşturmacayla geçti geçmişi okuyayım derken yazmaya fırsat bulamadım.kusura bakmayın :KK43:
biraz daha katılımını arttırman lazım canım mesaj sayılarına göre katılımın yetersiz :(
Bu ara çok enerjisizim yaa canım hiçbişey yapmak istemiyor, havalardan galiba :KK43: o sporuda zorla yaptım resmen.Sporumu çoğaltmam lazım en azından günde 1 saate tamamlamam lazım biraz daha zorlamam lazım kendimi.
yarım saate sabitlesen bile çok iyi bişey :)
Arkadaşlar benim en büyük sorunum basenlerim, geniş duruyor kalçalarım.Onun için önrebileceğiniz,test ettiğiniz bir spor varmı? En azından destek olarak onu yapayım
squat :) 10 cm inceltti beni
Cumadan itibaren mesaj sayılarını yazıyorum. 6 günlük bir zaman dilimine baktıgım icin en az 30 mesaj olmalı diye düsünerek, 30'un altındakileri kırmızı ile belirttim.
@deryalimm07 - 22
@zynp1980 - 4

@tatlitambak - 42
savurgan savurgan - 37
Y Yuppiyayye - 40
M melampusefe - 21
parkbyull parkbyull - 31
denizmineymis denizmineymis - 38
Ay Isigim Ay Isigim - 35
@inatettimolacak - 32
M minnakkelebekim - 94
A ayhan zeynep - 17
@turkis94 - 1
eline sağlık canım :)

eneeee kendi boyuma uygun bi ünlü buldum :)

parkbyull parkbyull canım hem çok kilo veremiyosun kilon yüksek olmasına rağmen hem de sporun iyi değil, katılımın da çok yüksek değil, nasıl bir çözüm bulsak?

Ay Isigim Ay Isigim canım iyi verdin iki haftadır ama menülerin çok kötü, bu menülerle kilo vermen duracaktır yakında bir çözümün var mı?

sen leylek bacaklılargrubunda olursun ama.... ben de eklem bacaklılarda :)))
Estagfurullah ne eklem bacagı :)
Ben senin kadar gaddar olamıyorum
valla bence bir ömür boyu sürdüremeyeceğiniz hiç bir şeye bel bağlamayın.... vücut bu konuda biraz nankör.... ömrünün sonuna kadar günde 2 saat spor yapamacaksın bu hayatın acı gerçeği... benim ablam hiç spor yapmadan 65 ten 55 e indi haaa 1,5 yılda indi ama indi... ekstra hiç bir şey yapmadı... şimdi löp löp yiyiyo gene kilo almıyo ama 3 gün yiyiyorsa 4 gün diyet yapıyor.... kontrollü gidiyor yani maşallah.....
En iyisi :rapci:

Açıkçası milliparkta denize girmeyi ben de sevmem pek. En iyi koyu 1. Koydur o da çok kalabalık olur. Ama koylara inmeden seyir alanlarini gezmeyi cok severim. Bir iki kere bisikletle seyir alanlarini turlamistik harikaydi.

Ben guzelcamliya alismisim Kuşadası cok bunaltici geliyor bana.
Ben havasına bayılmışrım oranın nefes alabiliyordum. Antalyadaki tatilimiz işkence olmuştu bize nemden dolayı. Ama kuşadası öyle değildi. Orada Bulunduğumuz sürede hergün aquaparktaydık. Tabiki çocuk havuzunda:eek::anne:

Afiyet olsun canım senin bu saatler kahve saatiydi @ebrusonmez e gönderme mi yaptın yoksa:KK53:
ne zamandır yapmamıştım iyi oldu böyle :)
Kuzum bunlar nispeten gruba yeni katılanlar. Yoksa ebrusonmez ve nilsub'a baksam ohooo en az 100 gorurduk :KK70:
ne yüzü 200 geçiyoduruz biz kız bizimkileri çıkaraydın göreydik:KK70:
o kadın ne iş yapıyo hiç bilmiyorum yani olayı ne... toto mu... millet totosuyla para kazanıyo....
bir iş yapmıyor zaten emin ol nette meşhur oldu sonrada eğlence dünyasına girdi

Back
X