• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

M melampusefe bizim iş yerinde aussie deniliyor avustralyalı adam türkle evlenip boşanmışlar 2 çoçukları var adam her yaz çoçuklarını görmeye gidiyor bana kuşadasındakii yerleri soruyor kafelerden bahsediyor bende hiç gitmedim ayolll nerden bileyim:eek:elin aussie benden çok gezmiş canımEn Büyük TÜRKİYEbende istiyorum gittiğim zaman kuşadasını gezmek eşim gelmiyor o gelmeyincede bizimkilerin yazlık evi var anacım tüm yaz orda pinekliyorlar başkada bir yere gitmiyorlar annem keyfine göre dayamış döşemiş yok yok koca evde herhalde başka yerde rahat etmem diye gitmiyor en komiğide kadın koca 1 yıl gitmiyor normalde hafızası zayıf ama orda ne var neyi nereye koymuş biliyor kadın:63:
Enemmm kız niye gezmedin? Nr güzel memleketin var. Gezmesi ayrı yemesi ayrı güzel.Şimdi kaptanlarım bana kızacaklar amma çarşıda pizza pizzanın. Yanında bir yer vardı normalde hamburger sevmem amma öyle güzel yapıyorlardı ki müdavimini olmuştuk. Öyle ki eşim hamileliğimde aş ersen bile sAkın ona aş ermee demişti. O kadar yani. Ama şimdi olsa yemem yiyemem yani.

iveeet bitirdim geldim, video efsane 57 kilo olana kadar yaparım bunu arada jillian yerine yaparım, acayip ter attırıyo hakkaten 500 kalori yakmısımdır bence :KK66: kondusyonunu leslie 5 mile le yukseltip ufak ufak yapabilirsin, ama saglam kondusyon olması lazım full zıplama atlama :) hareketleri %90 dogru yapabildim ama :KK43: bikac defa daha yapayım tam olur :KK66:
Demi yaa acayıp bi video
Bende ilkinde tam yapamamıştım ama artık hareketleri ezberledim.

Back
X