Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar sebze suyu içiceksiniz sebzeleri haşlayıp suyunu içiceksiniz katı hiçbirşey yemek yok kan şekeriniz düşerse 1çk bal yemek serbest sadece günlük 250kalori geçilmicek vucud asit salgılıyormuş az kalori alınca yağ yakmak için 2.5 saat açık havada yurumek gerekiyormuş ve bol su içilecekmiş anladınız mı:)

Benim maddi manevi temizlenmem lazim bu bana iyi gelir gibi.arastirayim biraz daha
Bacım delirdin mi 2mocuğa nasıl bakıcan bu diyeti yapmak için uzanmak lazım bol bol oda bana gelmez ondan defim senin içinde zor olur...
Böyle şok diyetler bize uygun değil...
En güzeli kendi diyetimiz akıl fikir diyeti;)

Kızlar sebze suyu içiceksiniz sebzeleri haşlayıp suyunu içiceksiniz katı hiçbirşey yemek yok kan şekeriniz düşerse 1çk bal yemek serbest sadece günlük 250kalori geçilmicek vucud asit salgılıyormuş az kalori alınca yağ yakmak için 2.5 saat açık havada yurumek gerekiyormuş ve bol su içilecekmiş anladınız mı:)
Aman yarabbi düşer bayılırım valla o da neymiş o_O çocuklara eve kim bakacak bize gelmez Cnm aynen

Slm kızlar tüm annelerin anneler günü kutlu olsun dün kayınvalide görümcelerle yeşil bir alana kahvaltıya gidecektik trafik kazası yaptık demin geldim eve kızımda bir çizik bile yok ne olursa olsun kızlar ordan burdan kısıtlayın lütfennn çoçuk kapsülü alın mutlaka olsun arabada elimde 4 tabak yemek ne varsa fırladı arkadan öne ne varsa eşim acil belden ameliyat oldu akşam tutturdu kızımı görcem gece çoçuğu getirttirdi yok birşey olmuş kızınada biz saklıyormuşuz allahım çıldırdı ikna edemedik getirdi kayınvalide gece ohhh babacım ben iyiyim sen iyimisin niye yatıyorsun kalksana dedi sonra ikna ettik bendede birşey yok hafif belim agrıyor birşey çıkmadı menü dün bugün yazamıyacam eşimle ilgilenmem lazım kusura bakmayın ne olur yarın mutlaka yazarım:KK36:
Çok çok geçmış olsun canım.. bugun ne cok kaza haberı okudum ya.. allah daha beterlerınden korusun hepımızı. biran once ıyılesırsınız ıkınızde ınsallah

Geldim kızlar burdayım ben de,
Öncelikle herkesciklerin anneler gününü kutluyorum.. Anne olanların gözlerınden öpüyorum,ben anamın yanında degılım gıdın sarılın yavrularınıza bı kere daha benım ıcın..
Allah hıcbırınıze evlatlarıyla ımtıhan vermesın,huzurunuz sağlıgınız aıle saadetınız bozulmasın hıc inşallahhh.. Anneliğin hep guzel gurur verıcı heyecanlı anlarını yaşayın ;)
Bi de kaç yasında olursa olsun çocuklarınıza sarılmayı onları opmeyı sakın bırakmayın,babalara da bıraktırmayın,mutlu çocuk yetıstırmek saglıklı bı gelecek yetıstırmek demek..bı cocuk hem annenın hem babanın destegını kac yasında olsun sorgusuz sualsız hıssedebılmelı..allah hepımızın annecıgıne babacıgına uzun uzun ömürler versin,artık aramızda olmayanlarında mekanının cennet etsin

Dünün menüsü
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub

Sabah
1parmak sosıs+1bıber+1yumurtadan omlet
domates salatalık
4yesıl zeytın
az peynır
cay

Ara
2yk yogurt
1tk keten tohumu

Akşam
Fırında kabak patlıcan+1parca tavuk

Yemeği erken saatte kestım dun. Haftaiçi boyle olamıyo maalesef okuldan don yemek yap otur ye derken daha gec oluyo

Su: 3ltden fazla
Spor: Sabah yarım saat egzersız+ Akşam 5mega mıle :KK76:

Anam o 5mega mile nedir oyle. Dalagım patlıcak sandım son 15dk.. nerdeyse 1,5 saat non-stop hareket edıyosun.. annem gorse ben senı ıse kossam bu kadar yapmazsın der :D :D dun sız o kadar konusunca nilsub nilsub ebrusonmez ebrusonmez ben de bı deneyım bakem dedım yazmadım ama yapamazsam rezıl olmıym dıye:olamaz::KK48:
ama sonlara dogru bayılsam da yapacam bunu dedım,sağlam programmıs sevdım ben bunu ;)

sen ne yapıyosun bakalım düğün bu akşammı başlıyor:)
çok içme kız ıyy bide kusması var:eğlence::kusmuk:
bugun ki eglence iptal oldu bi yarın aksam icicem kusana kadar icmem kız ;)

Kızlar merhaba
Benim dün sıkıntılı bi işim çıktı ne kadar sürer bilmiyorum ama önümüzdeki hafta sıkıntılı bi dönem olacak benim içim o yüzden çok sık giremiycem.Günlük menümü paylaşmaya çalışcam kilo bildirimimide yaparım.Bu hafta spor yapabileceğimi sanmıyorum o yüzden ben ceza listesinden bu haftalık çıkarmanızı rica edicem. Dünkü menümüde paylaşamamıştım
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub
Sabah:1 dl çavdar ekmeği+1 kk peynir+6 zeytin+domates,salatlık,maydonoz,biber
Öğlen:yarım kase çorba+1 porsiyon sulu köfte+1 tabak salata+1 küçük dilim börek
Ara:2 minik kare çikolata+şekersiz
türk kahvesi
Akşam:6 küçül köfte+2 bardak ayran+1 tabak közlenmiş patlıcan salatası

Kızlar dün çok kaçamak oldu farkındayım aslında bilinçli yaptım.kendimce yine 1 öğün istediğimi yemiş oldum
Su:3 lt üstü
Spor:yok ama sıkıntılı ve koşturmacalı bigündü.
cuma bildirimi unutma tatlım :) kolay gelsin
menüm kollontai kollontai misafirlerim gelmeden yazayım
sabah resim attım ya onlar
öğlen 1 kase türlü 1 kase yoğurt
ara 1 yeşil elma
akşam türlü yoğurt su 2 bitmek üzere
spor dışarda 1saat yürüyüş:) öpüldünüz:)
kız sabahki fotoyu nerden hatırlayım ben, millete niye ceza yazdıgımı bile unutan insanım ;)
Slm kızlar tüm annelerin anneler günü kutlu olsun dün kayınvalide görümcelerle yeşil bir alana kahvaltıya gidecektik trafik kazası yaptık demin geldim eve kızımda bir çizik bile yok ne olursa olsun kızlar ordan burdan kısıtlayın lütfennn çoçuk kapsülü alın mutlaka olsun arabada elimde 4 tabak yemek ne varsa fırladı arkadan öne ne varsa eşim acil belden ameliyat oldu akşam tutturdu kızımı görcem gece çoçuğu getirttirdi yok birşey olmuş kızınada biz saklıyormuşuz allahım çıldırdı ikna edemedik getirdi kayınvalide gece ohhh babacım ben iyiyim sen iyimisin niye yatıyorsun kalksana dedi sonra ikna ettik bendede birşey yok hafif belim agrıyor birşey çıkmadı menü dün bugün yazamıyacam eşimle ilgilenmem lazım kusura bakmayın ne olur yarın mutlaka yazarım:KK36:
cok gecmis olsun canım

Yok tatlım bende yapamam o şekilde bir diyet...
Robocop kaptanımız bile dayanamadı geçen su diyetine biz hiç yapamayız....:)
o diyetlere can dayanmaz anacım yaa ;)

Back
X