Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar selamm, ay benım reglım 3gun gecıkmelı geldı ölüyorum ağrıdan..bugün bi ara oturdum ağladım o derece.. nasıl tatlı krizindeyim tahmin bile edemezsiniz.. bikaç tane kuru üzüm atıyorum en dayanamadım anda..allahım nolur dayanıym noluuuurrr :dua::mad:

Kızlar selamm, ay benım reglım 3gun gecıkmelı geldı ölüyorum ağrıdan..bugün bi ara oturdum ağladım o derece.. nasıl tatlı krizindeyim tahmin bile edemezsiniz.. bikaç tane kuru üzüm atıyorum en dayanamadım anda..allahım nolur dayanıym noluuuurrr :dua::mad:
dayan tatlım dayan olmadı kuru kayısıya toz tarçın dök ye faydası olur:)

M minnakkelebekim cnm emzirmek müthiş yardımcıymış meğer kilo vermede . Şimdi şiştim kaldım . Sağıp boşaltmaya çalışıyorum ama bebeğin emmesi gibi olmuyor

Madem emzirmiyorsun sana bir kür tariif edeceğim. Ödem attiriyormus. Suyun içine yeşil nane maydanoz ve limon koyuyorsun. Bir gece bekletip ertesi gün afiyetle iciyorsun :)

su şişeme çubuk tarçın atıyorum zaten kan şekerşm düşmesin diye.ama kesmiyo su anda hiçbişey..bikaç günü kazasız atlatsam güzel olacak
bugun bendede oldu butun gün sürekli bir şeyler yeme isteği otursam deliler gibi yicek gibiyidim...
ama çok şükür kazsız atlattım şimdide yeşil çay içiyorum:)

Ay canım çok üzüldüm ama nasibi bu kadarmis. Hem artık mamalar anne sütüne cok yakin üretiliyor. Üzülme.
canım malesef düşündüğümüz kadar masum değil bebek mamaları.. içinde olan birisi olaraksöyleyebilirim ki tüm gdo denetimlerinden kaçıyor en büyük firmalar bile..aklınıza gelen en büyük firmalar yok artık bu yapmaz dediğiniz bile yapıyor.. tabıkı anne sütü yoksa mecbur herkes buna sarılıyor ama mümkün olduğu kadar tohumuna yetiştirilme tarzına güvendiğiniz evde yaptıgınız yiyeceklerle beslemeye calısın yavrularınızı

Menüyü de yazayım
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub
Sabah
Dukan pankek
1haslanmıs yumurta
az peynır
domates salatalık
cay

Öğle
2yk yoğurt
2yk z.yağlı kabak

Ara
2fıncan yesılcay
ara ara toplamda 7-8 tane kuru siyah uzum
2tane hurma

Akşam
Ton balıklı salata

Su:2,5lt
Spor:sabah 1mile yapabıldım sadece ccok agrım var :(

[QUTE="inatettimolacak, post: 46405823, member: 753222"]canım malesef düşündüğümüz kadar masum değil bebek mamaları.. içinde olan birisi olaraksöyleyebilirim ki tüm gdo denetimlerinden kaçıyor en büyük firmalar bile..aklınıza gelen en büyük firmalar yok artık bu yapmaz dediğiniz bile yapıyor.. tabıkı anne sütü yoksa mecbur herkes buna sarılıyor ama mümkün olduğu kadar tohumuna yetiştirilme tarzına güvendiğiniz evde yaptıgınız yiyeceklerle beslemeye calısın yavrularınızı[/QUOTE]

Ya işin içinde değilim tabii. Bazi doktorlar bile anne sütüne yakin artik korkmayin kullanin diyorlar. Benim bi ara sütüm azaldi kizim az kilo aldi doktor hemen mamaya başla dedi ama kizimin ssgligi yerindeydi sukur baslamadim o yüzden. Sonra sütüm de artti tekrar şükür. Madem böyle bunu doktorlar bilmiyor mu anlamıyorum. Iyi ki doktor dediginde baslamamisim. inatettimolacak inatettimolacak

canım malesef düşündüğümüz kadar masum değil bebek mamaları.. içinde olan birisi olaraksöyleyebilirim ki tüm gdo denetimlerinden kaçıyor en büyük firmalar bile..aklınıza gelen en büyük firmalar yok artık bu yapmaz dediğiniz bile yapıyor.. tabıkı anne sütü yoksa mecbur herkes buna sarılıyor ama mümkün olduğu kadar tohumuna yetiştirilme tarzına güvendiğiniz evde yaptıgınız yiyeceklerle beslemeye calısın yavrularınızı
sana katılıyorum belki moral olsun diye söylemiştir kelebekim ama gdo lu hepsi malasef bende kızımı mama ile buyutum şimdi hemen hasta oluyor malesef eğer biraz buyukse mama yerine evde kendi yaptığın püre ve çorba hazırla derim ben :)

Menüyü de yazayım
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub
Sabah
Dukan pankek
1haslanmıs yumurta
az peynır
domates salatalık
cay

Öğle
2yk yoğurt
2yk z.yağlı kabak

Ara
2fıncan yesılcay
ara ara toplamda 7-8 tane kuru siyah uzum
2tane hurma

Akşam
Ton balıklı salata

Su:2,5lt
Spor:sabah 1mile yapabıldım sadece ccok agrım var :KK43:
dukan pan keki nasıl yapıyorsun şekerim:)

Ya işin içinde değilim tabii. Bazi doktorlar bile anne sütüne yakin artik korkmayin kullanin diyorlar. Benim bi ara sütüm azaldi kizim az kilo aldi doktor hemen mamaya başla dedi ama kizimin ssgligi yerindeydi sukur baslamadim o yüzden. Sonra sütüm de artti tekrar şükür. Madem böyle bunu doktorlar bilmiyor mu anlamıyorum. Iyi ki doktor dediginde baslamamisim. inatettimolacak inatettimolacak [/QUOTE]

M minnakkelebekim
ben nasıl hasta bırıne ılac yazabılecek durumda degılsem doktorlarda bu arastırma sonuclarının pek ıcınde değiller malesef.. soyle kı kısa vadede bi zarar yokmus gıbı gorunur ama asıl zarar uzun vadede cıkıyor. küçücük çocuklarda obezite,bağısıklık sıstemlerınde zayıflık,hormonal dengesızlıkler,ılerde belkı kısırlık vb. vb.,en kucucuk alerjene bıle savasamayan cocuklarımız oluyor ne yazıkkı. ben tozun topragın ıcınde buyudum mesela agac tepelerınde bın yere gırıyorduk,sımdı her cocuk vay efendım cımen kokusunu,polene,cılege,yumurtaya fıstıga alerjısı var..pamuklara sarıp sarmalayıp çocuk yetıstırmemek lazım
salın dısarı herseyle savassın. ama buyuk sehırlede geldım gordum kı bu cok zor..allah hepımıze yardım etsın valla

Back
X