Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya işin içinde değilim tabii. Bazi doktorlar bile anne sütüne yakin artik korkmayin kullanin diyorlar. Benim bi ara sütüm azaldi kizim az kilo aldi doktor hemen mamaya başla dedi ama kizimin ssgligi yerindeydi sukur baslamadim o yüzden. Sonra sütüm de artti tekrar şükür. Madem böyle bunu doktorlar bilmiyor mu anlamıyorum. Iyi ki doktor dediginde baslamamisim. inatettimolacak inatettimolacak

M minnakkelebekim
ben nasıl hasta bırıne ılac yazabılecek durumda degılsem doktorlarda bu arastırma sonuclarının pek ıcınde değiller malesef.. soyle kı kısa vadede bi zarar yokmus gıbı gorunur ama asıl zarar uzun vadede cıkıyor. küçücük çocuklarda obezite,bağısıklık sıstemlerınde zayıflık,hormonal dengesızlıkler,ılerde belkı kısırlık vb. vb.,en kucucuk alerjene bıle savasamayan cocuklarımız oluyor ne yazıkkı. ben tozun topragın ıcınde buyudum mesela agac tepelerınde bın yere gırıyorduk,sımdı her cocuk vay efendım cımen kokusunu,polene,cılege,yumurtaya fıstıga alerjısı var..pamuklara sarıp sarmalayıp çocuk yetıstırmemek lazım
salın dısarı herseyle savassın. ama buyuk sehırlede geldım gordum kı bu cok zor..allah hepımıze yardım etsın valla[/QUOTE]

inatettimolacak inatettimolacak çok haklısın ama maalesef apartmanlara sıkışmış bir hayatimiz var. Çocukların oynayabilecegi güvenli alan çok az. Gerçekten allah yardımcımız olsun

dukan pan keki nasıl yapıyorsun şekerim:)
1,5 kaşık yulaf kepeği
2yk süt ya da 1yk yoğurt da olabılır
1yumurta (kolestrol sorunu varsa sadece beyazını tuketmeyı tavsıye edıyo Dukan amcamız)
Ben tuz da atmıyorum kepeğın sade halı rahatsız etmıyo benı.. ama ıstersen fazla asırıya kaçmadan atabılırsın baharat fılan
Çırpıyorum hepsını guzelce canım..hatta vaktim varsa bırakıyorum yarım saat yulaf kepegı su cekıyo cunku.Sonra yagsız kızgın tavaya kasık kasık dokup yayıyorum ıyıce.hemen pısıyo cevırıyorum zaten.
buyuk bı krep dokunce cevırmesı bıraz zor oluyo.bu olculerle avuc ıcı buyuklugunde yaklasık 10mını krep seklınce hazırlıyorum canım

Kızlar selamm, ay benım reglım 3gun gecıkmelı geldı ölüyorum ağrıdan..bugün bi ara oturdum ağladım o derece.. nasıl tatlı krizindeyim tahmin bile edemezsiniz.. bikaç tane kuru üzüm atıyorum en dayanamadım anda..allahım nolur dayanıym noluuuurrr :dua::mad:
Yaa ben hep ağlıyorumm.Bazen ağlamayak halim kalmıyor.Sen düşün artık.

M minnakkelebekim
ben nasıl hasta bırıne ılac yazabılecek durumda degılsem doktorlarda bu arastırma sonuclarının pek ıcınde değiller malesef.. soyle kı kısa vadede bi zarar yokmus gıbı gorunur ama asıl zarar uzun vadede cıkıyor. küçücük çocuklarda obezite,bağısıklık sıstemlerınde zayıflık,hormonal dengesızlıkler,ılerde belkı kısırlık vb. vb.,en kucucuk alerjene bıle savasamayan cocuklarımız oluyor ne yazıkkı. ben tozun topragın ıcınde buyudum mesela agac tepelerınde bın yere gırıyorduk,sımdı her cocuk vay efendım cımen kokusunu,polene,cılege,yumurtaya fıstıga alerjısı var..pamuklara sarıp sarmalayıp çocuk yetıstırmemek lazım
salın dısarı herseyle savassın. ama buyuk sehırlede geldım gordum kı bu cok zor..allah hepımıze yardım etsın valla

inatettimolacak inatettimolacak çok haklısın ama maalesef apartmanlara sıkışmış bir hayatimiz var. Çocukların oynayabilecegi güvenli alan çok az. Gerçekten allah yardımcımız olsun[/QUOTE]
evt canım.hele kı hem anne hem baba calısıyosa. anne-baba olmak kolay ama annelık-babalık yapmak zor gercekten. yorgunum bana bulasmasın dıye cocugun elıne tablet telefon veremek lazım.. yorgun olabılırsın ama cıkıp o cocugun hareket etmesını saglamak zorundasın bence. cocuk dısarı cıkıcak topraga da dokunucak,kosucak oynıcak düşücek,düşünce tek basına kalkmayı oğrenecek.sen de basında beklıceksın.buyuk sehırde yasayıp hem calısıp hem cocuk sahıbı olucam dıyosan once bı oturup saglam dusunmek lazım bence.. umarım bıgun bu dusuncelerımın bı cozumunu bulup,cocuk yapmaya karar verebılırım. ve güzel karakterlı saglıklı cocuklar yetıstırebılırım..umarım hepımız bunu yapabılır.gelecek parlamıyor artık bence ne yazıkkı

Yaa ben hep ağlıyorumm.Bazen ağlamayak halim kalmıyor.Sen düşün artık.
oyle aglaya zırlaya sızdıgım cok olmustur benım de..2 ayda bır duzenlı olarak iğne+serum kombınasyonunu almak ıcın sevgılı doktorcugumuza gıderız 2buklum..adam yıldı benı hastanelere tasımaktan.. marazlı bu kız deyip almıcak benı en sonunda :D :D

[QUTE="inatettimolacak, post: 46405823, member: 753222"]canım malesef düşündüğümüz kadar masum değil bebek mamaları.. içinde olan birisi olaraksöyleyebilirim ki tüm gdo denetimlerinden kaçıyor en büyük firmalar bile..aklınıza gelen en büyük firmalar yok artık bu yapmaz dediğiniz bile yapıyor.. tabıkı anne sütü yoksa mecbur herkes buna sarılıyor ama mümkün olduğu kadar tohumuna yetiştirilme tarzına güvendiğiniz evde yaptıgınız yiyeceklerle beslemeye calısın yavrularınızı

Ya işin içinde değilim tabii. Bazi doktorlar bile anne sütüne yakin artik korkmayin kullanin diyorlar. Benim bi ara sütüm azaldi kizim az kilo aldi doktor hemen mamaya başla dedi ama kizimin ssgligi yerindeydi sukur baslamadim o yüzden. Sonra sütüm de artti tekrar şükür. Madem böyle bunu doktorlar bilmiyor mu anlamıyorum. Iyi ki doktor dediginde baslamamisim. inatettimolacak inatettimolacak [/QUOTE]
İllaki biliyorlar canım. Ama sonuçta hiçbirinin kendi çocuğu değil çokda önemsemezler

inatettimolacak inatettimolacak çok haklısın ama maalesef apartmanlara sıkışmış bir hayatimiz var. Çocukların oynayabilecegi güvenli alan çok az. Gerçekten allah yardımcımız olsun
evt canım.hele kı hem anne hem baba calısıyosa. anne-baba olmak kolay ama annelık-babalık yapmak zor gercekten. yorgunum bana bulasmasın dıye cocugun elıne tablet telefon veremek lazım.. yorgun olabılırsın ama cıkıp o cocugun hareket etmesını saglamak zorundasın bence. cocuk dısarı cıkıcak topraga da dokunucak,kosucak oynıcak düşücek,düşünce tek basına kalkmayı oğrenecek.sen de basında beklıceksın.buyuk sehırde yasayıp hem calısıp hem cocuk sahıbı olucam dıyosan once bı oturup saglam dusunmek lazım bence.. umarım bıgun bu dusuncelerımın bı cozumunu bulup,cocuk yapmaya karar verebılırım. ve güzel karakterlı saglıklı cocuklar yetıstırebılırım..umarım hepımız bunu yapabılır.gelecek parlamıyor artık bence ne yazıkkı[/QUOTE]
Aslında çok güzel bi sohbet konusu olmuş. Bugunun anlam ve önemine uymuşşş.
Öğreneceğim çok şeyy varrr. :KK51:

oyle aglaya zırlaya sızdıgım cok olmustur benım de..2 ayda bır duzenlı olarak iğne+serum kombınasyonunu almak ıcın sevgılı doktorcugumuza gıderız 2buklum..adam yıldı benı hastanelere tasımaktan.. marazlı bu kız deyip almıcak benı en sonunda :KK70: :KK70:
:KK48:Ayy bunun bi çözümü yokmu yaa

Bu arada kızlar acıma vurdum sıze cok bombe bı haberı vermeyı unuttum.. Dün bizim adamla iddiaya girdik Allah affetsin :D
Bu sığırcık benle kaç haftadır dalga gecıyo zaten bırakıcan vay efendım o toto nasıl erırmıs,hadı cık bakıym kac kılosun..ben de buna dedım kı ınat degıl mı senden zayıf olana kadar senın yanında tartıya cıkmıcam ben.kahkaha attı bana pislik gıcık sey :63: dedım gel len ıddıaya gırelım..bız bıkac sene oncede gırmıstık ben zayıflıcaktım o derslerınde derece yapıcaktı.ıkımızde ısın ucunu bırakınca kalmıstı ıddıa..

Sımdıkı durum su : Takımları ortaya koyduk.kım kaybederse dıgerının takımına gececek,o GS be TS. Sımdı kucuk danamız 68 kılo. ama zayıflıcakmıs o da bana kaybettırmek ıcın.Ve onumuzde tam 1yılımız var.
Ayda 2-3kılonun altına dusmemem lazım kazanmak ıcın.cok pıs dalga gecıyo..sen cayarsın takım soz konusu olunca gel sartname hazırlıcaz dedı oturduk sozlesme yazdık asasafdsgafh :D :D :D Ben manyaktım adamı da manyak buldum :D kızlar tek basıma olsam kendıme pek guvenemem ama bu ıddıayı bırlıkte kazanmamız lazım.. 1yıl boyuca bana artık her ıstedıgınızı yapabılırsınız :D etım de kemıgım de sızındır :D :D :D

evt canım.hele kı hem anne hem baba calısıyosa. anne-baba olmak kolay ama annelık-babalık yapmak zor gercekten. yorgunum bana bulasmasın dıye cocugun elıne tablet telefon veremek lazım.. yorgun olabılırsın ama cıkıp o cocugun hareket etmesını saglamak zorundasın bence. cocuk dısarı cıkıcak topraga da dokunucak,kosucak oynıcak düşücek,düşünce tek basına kalkmayı oğrenecek.sen de basında beklıceksın.buyuk sehırde yasayıp hem calısıp hem cocuk sahıbı olucam dıyosan once bı oturup saglam dusunmek lazım bence.. umarım bıgun bu dusuncelerımın bı cozumunu bulup,cocuk yapmaya karar verebılırım. ve güzel karakterlı saglıklı cocuklar yetıstırebılırım..umarım hepımız bunu yapabılır.gelecek parlamıyor artık bence ne yazıkkı[/QUOTE]

inatettimolacak inatettimolacak yüzde yüz katılıyorum sana. Ebeveynlerin kolayina geliyor çocuklar ya tv karşısında ya da elinde tablet. Benim anasinifinda ki ogrencilerimin tableti vardi düşün. Velilere tablet almayin cocuklariniza dediğimde e hocam başka türlü durmuyorlar. Büyük konusmak istemem ama annelik bu olmamali.

Bizim evin yakınında park yok ben şimdiden seneye kizimi nerde oynatacagimi dusunmeye başladım. Apartmanin önü de yol maalesef. Evimi tasimayi bile düşünüyorum bu sebepten. Oyun çocuğun kendini ifadr etme biçimidir ve bu aileler tarafından desteklenmeli. Hem onlarla oyun oynamak o kadar zevkli ki zor gelmiyor insana

Ya işin içinde değilim tabii. Bazi doktorlar bile anne sütüne yakin artik korkmayin kullanin diyorlar. Benim bi ara sütüm azaldi kizim az kilo aldi doktor hemen mamaya başla dedi ama kizimin ssgligi yerindeydi sukur baslamadim o yüzden. Sonra sütüm de artti tekrar şükür. Madem böyle bunu doktorlar bilmiyor mu anlamıyorum. Iyi ki doktor dediginde baslamamisim. inatettimolacak inatettimolacak
İllaki biliyorlar canım. Ama sonuçta hiçbirinin kendi çocuğu değil çokda önemsemezler[/QUOTE]

Ne kadar bencilce ebrusonmez ebrusonmez

Merhabalar :)

Kahvaltım;
3 zeytin
1 sigara böreği
1 tk bal
1 kk beyaz peynir

Ara: 1 avuç ayçekirdeği

Akşam: 1 lahmacun
Ayran
Salata

Su: 2 lt
Spor : gün boyu yürüdük dolaştık eşimle :) ama 1 saat tempolu yürüyüş.

Herkese iyi akşamlar.

evt canım.hele kı hem anne hem baba calısıyosa. anne-baba olmak kolay ama annelık-babalık yapmak zor gercekten. yorgunum bana bulasmasın dıye cocugun elıne tablet telefon veremek lazım.. yorgun olabılırsın ama cıkıp o cocugun hareket etmesını saglamak zorundasın bence. cocuk dısarı cıkıcak topraga da dokunucak,kosucak oynıcak düşücek,düşünce tek basına kalkmayı oğrenecek.sen de basında beklıceksın.buyuk sehırde yasayıp hem calısıp hem cocuk sahıbı olucam dıyosan once bı oturup saglam dusunmek lazım bence.. umarım bıgun bu dusuncelerımın bı cozumunu bulup,cocuk yapmaya karar verebılırım. ve güzel karakterlı saglıklı cocuklar yetıstırebılırım..umarım hepımız bunu yapabılır.gelecek parlamıyor artık bence ne yazıkkı

inatettimolacak inatettimolacak yüzde yüz katılıyorum sana. Ebeveynlerin kolayina geliyor çocuklar ya tv karşısında ya da elinde tablet. Benim anasinifinda ki ogrencilerimin tableti vardi düşün. Velilere tablet almayin cocuklariniza dediğimde e hocam başka türlü durmuyorlar. Büyük konusmak istemem ama annelik bu olmamali.

Bizim evin yakınında park yok ben şimdiden seneye kizimi nerde oynatacagimi dusunmeye başladım. Apartmanin önü de yol maalesef. Evimi tasimayi bile düşünüyorum bu sebepten. Oyun çocuğun kendini ifadr etme biçimidir ve bu aileler tarafından desteklenmeli. Hem onlarla oyun oynamak o kadar zevkli ki zor gelmiyor insana[/QUOTE]
Ben de bebiş için çok düşünüyorum gerçekten inanılmaz büyük bir sorumluluk. Tüm hayatın boyunca olacak ve sıkılma şansın yok :) hem güzel yetiştirmek lazım zor işler.. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin. Anne babalığın idrakine varabilelim inşallah. .

Neyse konuya dönelim :48:

Günün menüsü:

Sabah öğlen/gec kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta. 1 kk yarim yağlı peynir. 5 zeytin.

Ara: 1 bardak tarçınlı süt

Aksam: haşlanmış tavuk budu. 2 yk semizotu yemeği. Cacık.

Su: 3 lt

Spor: 1 mile

morordek morordek kollontai kollontai nilsub nilsub

Bir kaç gün protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum. Bakalım bi artisi olacak mi. Daha doğrusu eksisi olacak mi :48:

Bizim evin yakınında park yok ben şimdiden seneye kizimi nerde oynatacagimi dusunmeye başladım. Apartmanin önü de yol maalesef. Evimi tasimayi bile düşünüyorum bu sebepten. Oyun çocuğun kendini ifadr etme biçimidir ve bu aileler tarafından desteklenmeli. Hem onlarla oyun oynamak o kadar zevkli ki zor gelmiyor insana
Ben de bebiş için çok düşünüyorum gerçekten inanılmaz büyük bir sorumluluk. Tüm hayatın boyunca olacak ve sıkılma şansın yok :) hem güzel yetiştirmek lazım zor işler.. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin. Anne babalığın idrakine varabilelim inşallah. .[/QUOTE]

Benim kizim 6 aylik bu günlerde inanılmaz derecede ilgi ve oyun istiyor. Gun boyunca onunla oyun oynuyorum şarkılar söylüyorum oyuncaklari konusturuyorum canim çıkıyor yorgunluktan ama bir kahkahasi yetiyor :) korkma o yüzden denizmineymis denizmineymis

bekarmısın bacım sen adamla iddaya girdik diyosun o kim
bekarım da 6 yıldır bırlıkteyız aldım adamı gözüyle bakıyorum allah baska bı son yazmadıysa bızım ıcın ;) valla geldı musallat oldu allahın trabzonlusuna ya alacak ya alacak fururum valla :D :D

Back
X