- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #188.161
Ya işin içinde değilim tabii. Bazi doktorlar bile anne sütüne yakin artik korkmayin kullanin diyorlar. Benim bi ara sütüm azaldi kizim az kilo aldi doktor hemen mamaya başla dedi ama kizimin ssgligi yerindeydi sukur baslamadim o yüzden. Sonra sütüm de artti tekrar şükür. Madem böyle bunu doktorlar bilmiyor mu anlamıyorum. Iyi ki doktor dediginde baslamamisim.inatettimolacak
M minnakkelebekim
ben nasıl hasta bırıne ılac yazabılecek durumda degılsem doktorlarda bu arastırma sonuclarının pek ıcınde değiller malesef.. soyle kı kısa vadede bi zarar yokmus gıbı gorunur ama asıl zarar uzun vadede cıkıyor. küçücük çocuklarda obezite,bağısıklık sıstemlerınde zayıflık,hormonal dengesızlıkler,ılerde belkı kısırlık vb. vb.,en kucucuk alerjene bıle savasamayan cocuklarımız oluyor ne yazıkkı. ben tozun topragın ıcınde buyudum mesela agac tepelerınde bın yere gırıyorduk,sımdı her cocuk vay efendım cımen kokusunu,polene,cılege,yumurtaya fıstıga alerjısı var..pamuklara sarıp sarmalayıp çocuk yetıstırmemek lazım
salın dısarı herseyle savassın. ama buyuk sehırlede geldım gordum kı bu cok zor..allah hepımıze yardım etsın valla[/QUOTE]