- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #189.321
bugun ıcın demedım kız mazin kirli senin..insanın adı cıkacagına canı cıksın ıste dile düşüyosun bi kerene kaçamağı lahana çorbası içiyom ha bire...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugun ıcın demedım kız mazin kirli senin..insanın adı cıkacagına canı cıksın ıste dile düşüyosun bi kerene kaçamağı lahana çorbası içiyom ha bire...
bugun ıcın demedım kız mazin kirli senin..insanın adı cıkacagına canı cıksın ıste dile düşüyosun bi kere![]()
Canım bu bahsettigin arkadas 464. etapta izne ayrılmıs, dogal olarak bu haftaki listeden silmisler.kollontai
morordek @nilsub
kızlar bısey sorucam bı takımın her uyesı her hafta lıstede olmalı mı..soyle yanı hanı bırımız -yuzde geldık takımdan baskasıyla yer degıstıremeyız dımı.. bı de 3kere bıldırım de bulunmayanı dıskalıfıye edıyoruz 3.haftaya kadar takımı negatıf etkılıyo dımı??
az oncekı durumdan dolayı dıger takımlara da bı bakayım dedım..öncelıkle sunu soylıym kı bu hafta herkes bi göçmüş nedense..neyse asıl su dıkkatımı cektı
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kim-cuma-zayiflama-yarismasi.38606/page-14682
Merveebrar44 (70.7///%) bildirimsiz izne ayrildi bı arkadası boyle yazmıslar sonra lıstenın son halınden sılmısler.gecen hafta da bıldırım yapmamıs sanırım..o sayfayı okuyabılısınız bıraz
yapma onu yapma yaa![]()
pufların cezasını goremedık ama halamazin kirli dediğin gacı 14 kg verdi janım.... öpücükle gelmedik burlara.... no torpil...
pufların cezasını goremedık ama halatakılıyom kız en cok sız dolanıyosunuz buralarda bı ses verem dedım
![]()
Betus o lahana bende ters tepti anacim sistimde sistimde yeminle o sislik iki haftami aldi gaz sancisida cabasi ama bi abla yapti bi guzel kilo verdi sonra nemiii oldu ipin ucunu kacirdi acayip kilo aldi yalniz cokkkk pisss yiyor gaciiii yaaa parmaklarini yalarmi bir insan yemek yerken yaliyor vallane kaçamağı lahana çorbası içiyom ha bire...
düzelttiler canımKaptanım kaptanım casus oldum ben bugün de
kollontai biz düzenlicez bugün demişti sabah ordekımız bı bakayım mıllet ne durum da dedım de gozume bısey carptı.
14.takımda tubi_klc (82.5 /83.1/+0.6/%+0.73) kılo almıs ama - yuzde yerıne + yuzde yazmıslar
mesela 10.takımdan bu arkadas da elfkkk(66.5/67.1/-600/%-0.90) ama onun yuzdesı -
boyle olunca 14.takımın yuzdesı yanlıs oldu bence bı bakıver sen de
bi bakıcam mecburen yüzdelere genel olarak ooof of hiç uğraşasım yokHmm acaba sadece eksi yerine artı mı yazdılar diye baktım da ortalamaları da yanlıs bence :)
Ne yapsak bilemedim acıkcasıkollontai ? Liste hazırlarken yüzdeleri de kontrol ediyor muyuz ki?
canım geçn hafta ayrılmış izne :)kollontai
morordek @nilsub
kızlar bısey sorucam bı takımın her uyesı her hafta lıstede olmalı mı..soyle yanı hanı bırımız -yuzde geldık takımdan baskasıyla yer degıstıremeyız dımı.. bı de 3kere bıldırım de bulunmayanı dıskalıfıye edıyoruz 3.haftaya kadar takımı negatıf etkılıyo dımı??
az oncekı durumdan dolayı dıger takımlara da bı bakayım dedım..öncelıkle sunu soylıym kı bu hafta herkes bi göçmüş nedense..neyse asıl su dıkkatımı cektı
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kim-cuma-zayiflama-yarismasi.38606/page-14682
Merveebrar44 (70.7///%) bildirimsiz izne ayrildi bı arkadası boyle yazmıslar sonra lıstenın son halınden sılmısler.gecen hafta da bıldırım yapmamıs sanırım..o sayfayı okuyabılısınız bıraz
Betus o lahana bende ters tepti anacim sistimde sistimde yeminle o sislik iki haftami aldi gaz sancisida cabasi ama bi abla yapti bi guzel kilo verdi sonra nemiii oldu ipin ucunu kacirdi acayip kilo aldi yalniz cokkkk pisss yiyor gaciiii yaaa parmaklarini yalarmi bir insan yemek yerken yaliyor valla![]()
Millet pusuda yatmıs bekliyor zaten, yanlıs yazan olursa uyarırlar :)bi bakıcam mecburen yüzdelere genel olarak ooof of hiç uğraşasım yok![]()
Millet pusuda yatmıs bekliyor zaten, yanlıs yazan olursa uyarırlar :)
Bir saga bir sola bak etrafta kimse yoksa patlat bombayiiiiyok sabah düzgün kahvaltımı yapıyorum peynirimi yumurta mı yiyiyorum... yoksa bende sapıtırım....
tecrübeyle sabit tek bir şeyle yapılan rejimler hep patlıyor sonradan..... o yüzden kontrollü olmakta fayda var....
evet şişiriyor önce ama sonra bir anda atıveriyor vücuttan.... lahana iyidir arada yapın... iş yerinde kötü oluyo yalnız :))) gaz problemi fenaa :)))
Bir saga bir sola bak etrafta kimse yoksa patlat bombayiiiikokuyuda hisseden olursa aaaaa disardan ne pis bi koku geldi deee
sakin kimsenin yanina yaklasmaaa
lahana bana kesinlikle yaramiyor arkadisimmm ben ne zaman lahana yesem bir terkeme bir karin sisikligi ara ara giren gaz sancisi
zaten evdede kimse yemiyor toptan kurtuldum
![]()
Ben evde olmadıgımdan bugun tartılamadım ama pazartesi yat pusuya, artık 61 mi gorurum 62 mi Allah bilirsen kaç kilosun pusu dedin aklıma geldi :)
ay uf yapmayin yaaaa, midem bulandiBir saga bir sola bak etrafta kimse yoksa patlat bombayiiiikokuyuda hisseden olursa aaaaa disardan ne pis bi koku geldi deee
sakin kimsenin yanina yaklasmaaa
lahana bana kesinlikle yaramiyor arkadisimmm ben ne zaman lahana yesem bir terkeme bir karin sisikligi ara ara giren gaz sancisi
zaten evdede kimse yemiyor toptan kurtuldum
![]()
Benim annemde su karalahana varyaaa acayip seviyor kizzz bu ne ask kadin o olmazsa doymam diyor bi kere tadina bakdim o oldu hayatimda gecen yil o yerken dedim bebeklerin mama yemesi gibi sen niye bunu hergun yiyorsun kadin gulme krizine girdibenim çevremde de kimse sevmiyo..... ayıp ediyolar lahanaya :)
Valla kendim yazdim ama benim bile midem bulandi bebis hic sevmem boyle hareketleriay uf yapmayin yaaaa, midem bulandi![]()
Benim annemde su karalahana varyaaa acayip seviyor kizzz bu ne ask kadin o olmazsa doymam diyor bi kere tadina bakdim o oldu hayatimda gecen yil o yerken dedim bebeklerin mama yemesi gibi sen niye bunu hergun yiyorsun kadin gulme krizine girdionsuz hayat olurmu diyor
bu bikerem hayati bilmiyor betusss ne guzellikler var fastfoodlerrrr
simdi bide nisan yapildi benim kardesime kendi gibi lahanaci damat bulmus
dogalgaz boru hatti bizim evden gecmese bariiii
![]()