- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #189.401
ne utanç verici küstüğümü senden başka anlayan bilem yok![]()
sana meydan okuduk aloooo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne utanç verici küstüğümü senden başka anlayan bilem yok![]()
58 e geri dönmen için elimden geleni yapacağım rakibemAy rakibem benim yerim seni
Senle güzel kilo veriyordum yine verecegim![]()
ehhh bende de hala umut var o zaman :)))
58 e geri dönmen için elimden geleni yapacağım rakibem
O bizimle küsmüşsana meydan okuduk aloooo
O bizimle küsmüş
evet 70 yaşında ama yanında kocası va farkındaysan sende umut varda koca bulll kocaaa.....ehhh bende de hala umut var o zaman :)))
evet 70 yaşında ama yanında kocası va farkındaysan sende umut varda koca bulll kocaaa.....![]()
dimi ama ben sana küsmem ötekilere küstümbana küsülür mü yaaa insanın taş kalpli olması lazım siz hadi neyse de bana bana küsülür mü :)))
Kız sen 59 olsaydın bu kadar sevinmezdin demio artık şişko ördek... şişman ördek yavrısı :))) anası beslicek onu nihahahaaaa sen bile kurtaramıcan....
5 mi???5 çocuk yapçam.....
allah iyiliğini versinnnnbak küsmemiş laf sokuyo :))))
Ayyy gülmekten ölücektim yaaevet 70 yaşında ama yanında kocası va farkındaysan sende umut varda koca bulll kocaaa.....![]()
72 yaşındaki kadın bu yaşta çocuk yaptıysa senin 5 ini birden yapman lazım5 çocuk yapçam.....
58 bana çok rakibem, 59da kalsam bana yeter :)58 e geri dönmen için elimden geleni yapacağım rakibem
Kına getireyim mio artık şişko ördek... şişman ördek yavrısı :))) anası beslicek onu nihahahaaaa sen bile kurtaramıcan....
Naptık kız biz sana, niye küsüyosun?dimi ama ben sana küsmem ötekilere küstüm![]()
Her durumda Nilgün lafını söyler tabiibak küsmemiş laf sokuyo :))))
Bizim ne suçumuz var ya bananedimi ama ben sana küsmem ötekilere küstüm![]()
Kız sen 59 olsaydın bu kadar sevinmezdin demi
Kıskanç kedi![]()
bekledim bekledim kimse yok bi uzandım herkes bül bül olmuş bana mı gareziniz var diye küstüm58 bana çok rakibem, 59da kalsam bana yeter :)
Kına getireyim mi
Naptık kız biz sana, niye küsüyosun?
Ya senin kalkma saatin bana tersbekledim bekledim kimse yok bi uzandım herkes bül bül olmuş bana mı gareziniz var diye küstüm![]()