- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #189.621
hımm ortalık güzel kızışmış kapışın bakalım çekirgeler kim daha uzağa zıplıcak görelim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oo aynen ya 5 mega miles tavsiye ederim, baya eritiyor adami iyi bir beslenme duzeniyle.
Olur tabiki canım :) bende 80 le başlamıştım inersin inersin benimde daha yolum var.Ben zaten o yüzden dedin yüzdeler üzerinden kapışalım diye.İnşallah ben 60 ları sende 70 leri.görürsün bu inat sayesindeAnaaammm 70,9 bildirmişsin dün benden zayıfsın ne güzel ben de inicem oralara amaneyse dün 84,3 bildirdim ben de böyle başlayalım cuma günü paylaşalım kozlarımızı bacım olar mı?? yüzde üzerinden yarışırız
![]()
sübhaneke dinimiz amin....Olur tabiki canım :) bende 80 le başlamıştım inersin inersin benimde daha yolum var.Ben zaten o yüzden dedin yüzdeler üzerinden kapışalım diye.İnşallah ben 60 ları sende 70 leri.görürsün bu inat sayesinde![]()
yaaa o benım lafımdı ben yazıcaktım ıyı kı bı cay almaya gıttımsübhaneke dinimiz amin....![]()
ondan yazdım ya geçen sen yazdıydın diye tabi anlayanayaaa o benım lafımdı ben yazıcaktım ıyı kı bı cay almaya gıttım![]()
kız ben de 91le başladım allah affetsinOlur tabiki canım :) bende 80 le başlamıştım inersin inersin benimde daha yolum var.Ben zaten o yüzden dedin yüzdeler üzerinden kapışalım diye.İnşallah ben 60 ları sende 70 leri.görürsün bu inat sayesinde![]()
Valla ben geçen yıl 80 lerde gezerken bu kilo bile hayal ve uzak geliyordu şükür ulaştım.tabi daha vermem gereken var.Bende ufak ufak ilerledim ama önce 75 i görcem dedim görünce mutlu oldum 74 ken buraya başladım şükür 71 lerdeyim 3 kg daha gitmiş :) bigün bi bakıcam 65kız ben de 91le başladım allah affetsinen buyuk hedef öncelikle 60 ama tabi oraya ulaşmak için önce bi senin yanına kadar gelmem gerekiyor
![]()
![]()
bir kerede paylaşınca zevki olmuyorki bu ne şimdi![]()
bakma kızım sen ona bu ara boşladı bi yazılar atardı karnım ağrırdı gülmekten ama bu ara negatif martda geçti kocada yok ondanbtlbetul hepsını bırden görünce sevinsin dedim.. birini bırakıp ötekini savunsun bugünlerde yoğundu mutlu olsun yavrucak
koca bul koca bul diye siz toplucana atarken iyiydi bi kere mutlu edelim bu mırnav arkideşi nolacak
![]()
![]()
![]()
şimdi okey miyiz bacım bak ona göre temizliğe ara verip spora geçicem..cuma günü yüzzdeler de kapışıyo muyuzValla ben geçen yıl 80 lerde gezerken bu kilo bile hayal ve uzak geliyordu şükür ulaştım.tabi daha vermem gereken var.Bende ufak ufak ilerledim ama önce 75 i görcem dedim görünce mutlu oldum 74 ken buraya başladım şükür 71 lerdeyim 3 kg daha gitmiş :) bigün bi bakıcam 65seninde öyle olacak
Ama ben sakin ve istikrarlı davrandım canım şu ana kadar.bakalım bi bu 2 hafta tatil öncesi hızlandırılmış olacak![]()
efenim kaptan yardımınız olarak şahitlik ediyorum başlayınşimdi okey miyiz bacım bak ona göre temizliğe ara verip spora geçicem..cuma günü yüzzdeler de kapışıyo muyuzşahit de alalım online olanlardan bi dene
![]()
Ayyy çok sevindim katkımın olmasınaebrucum sayende 3. olduk tatlım :)
o zamaaaann hhoooop spora kaçtım ben Y Yuppiyayye bak şahidimiz de var ona göreefenim kaptan yardımınız olarak şahitlik ediyorum başlayın![]()
B blanche_ea sen tecrulis9n arkadasim bende birsey sormak istiyorum benim gobek cok hizli bir sekilde indigi icin balon gibi bu sabah bakdim dalgalanmalar olmusyuruyusle duzelcek gibi degil
ne yapsam acaba toparlanir
![]()
Valla ben geçen yıl 80 lerde gezerken bu kilo bile hayal ve uzak geliyordu şükür ulaştım.tabi daha vermem gereken var.Bende ufak ufak ilerledim ama önce 75 i görcem dedim görünce mutlu oldum 74 ken buraya başladım şükür 71 lerdeyim 3 kg daha gitmiş :) bigün bi bakıcam 65seninde öyle olacak
Ama ben sakin ve istikrarlı davrandım canım şu ana kadar.bakalım bi bu 2 hafta tatil öncesi hızlandırılmış olacak![]()