Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

oo aynen ya 5 mega miles tavsiye ederim, baya eritiyor adami iyi bir beslenme duzeniyle.

B blanche_ea sen tecrulis9n arkadasim bende birsey sormak istiyorum benim gobek cok hizli bir sekilde indigi icin balon gibi bu sabah bakdim dalgalanmalar olmus:kızgın:yuruyusle duzelcek gibi degil:KK12:ne yapsam acaba toparlanir :KK64:

Anaaammm 70,9 bildirmişsin dün benden zayıfsın ne güzel ben de inicem oralara ama :63: neyse dün 84,3 bildirdim ben de böyle başlayalım cuma günü paylaşalım kozlarımızı bacım olar mı?? yüzde üzerinden yarışırız :KK66:
Olur tabiki canım :) bende 80 le başlamıştım inersin inersin benimde daha yolum var.Ben zaten o yüzden dedin yüzdeler üzerinden kapışalım diye.İnşallah ben 60 ları sende 70 leri.görürsün bu inat sayesinde :KK70:

13177337_863971357042049_3261159774249237340_n.webp

btlbetul btlbetul betüş buda aynı bennn :KK70:

Olur tabiki canım :) bende 80 le başlamıştım inersin inersin benimde daha yolum var.Ben zaten o yüzden dedin yüzdeler üzerinden kapışalım diye.İnşallah ben 60 ları sende 70 leri.görürsün bu inat sayesinde :KK70:
kız ben de 91le başladım allah affetsin :olamaz: en buyuk hedef öncelikle 60 ama tabi oraya ulaşmak için önce bi senin yanına kadar gelmem gerekiyor ;) :D

kız ben de 91le başladım allah affetsin :olamaz: en buyuk hedef öncelikle 60 ama tabi oraya ulaşmak için önce bi senin yanına kadar gelmem gerekiyor :KK66: :KK70:
Valla ben geçen yıl 80 lerde gezerken bu kilo bile hayal ve uzak geliyordu şükür ulaştım.tabi daha vermem gereken var.Bende ufak ufak ilerledim ama önce 75 i görcem dedim görünce mutlu oldum 74 ken buraya başladım şükür 71 lerdeyim 3 kg daha gitmiş :) bigün bi bakıcam 65 :KK49::KK49: seninde öyle olacak
Ama ben sakin ve istikrarlı davrandım canım şu ana kadar.bakalım bi bu 2 hafta tatil öncesi hızlandırılmış olacak :KK66:

bir kerede paylaşınca zevki olmuyorki bu ne şimdi :KK70::KK70::KK70:
btlbetul btlbetul hepsını bırden görünce sevinsin dedim.. birini bırakıp ötekini savunsun bugünlerde yoğundu mutlu olsun yavrucak :D koca bul koca bul diye siz toplucana atarken iyiydi bi kere mutlu edelim bu mırnav arkideşi nolacak :D :D :D

btlbetul btlbetul hepsını bırden görünce sevinsin dedim.. birini bırakıp ötekini savunsun bugünlerde yoğundu mutlu olsun yavrucak :KK70: koca bul koca bul diye siz toplucana atarken iyiydi bi kere mutlu edelim bu mırnav arkideşi nolacak :KK70: :KK70: :KK70:
bakma kızım sen ona bu ara boşladı bi yazılar atardı karnım ağrırdı gülmekten ama bu ara negatif martda geçti kocada yok ondan:KK70::KK70::KK70:

Valla ben geçen yıl 80 lerde gezerken bu kilo bile hayal ve uzak geliyordu şükür ulaştım.tabi daha vermem gereken var.Bende ufak ufak ilerledim ama önce 75 i görcem dedim görünce mutlu oldum 74 ken buraya başladım şükür 71 lerdeyim 3 kg daha gitmiş :) bigün bi bakıcam 65 :KK49::KK49: seninde öyle olacak
Ama ben sakin ve istikrarlı davrandım canım şu ana kadar.bakalım bi bu 2 hafta tatil öncesi hızlandırılmış olacak :KK66:
şimdi okey miyiz bacım bak ona göre temizliğe ara verip spora geçicem..cuma günü yüzzdeler de kapışıyo muyuz ;) şahit de alalım online olanlardan bi dene :super:

B blanche_ea sen tecrulis9n arkadasim bende birsey sormak istiyorum benim gobek cok hizli bir sekilde indigi icin balon gibi bu sabah bakdim dalgalanmalar olmus:kızgın:yuruyusle duzelcek gibi degil:KK12:ne yapsam acaba toparlanir :KK64:

canim bence leslie yap, o karni da fena calistiriyor. 5 mega miles'i tavsiye ederim.

cok hizlandirma bence, sonra tatilde geri geliyor kilolar, tatil oncesi diyetten usaninca. Bence sporu arttir sadece, beslenmen guzel zaten hiiic degistirme :) Bence tatile 67 gidersin ya :D

Back
X