- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #189.641
beni bırakıp kendi halinde takıldıgın icinhaydaaa onu topluyoz o dağalıyo....... sen niye küstün bacım....
bak bu güzel kardeşin sana güzel haber versin bu sabah 63,9 geldim
kapişşş
Allah ıma bin şükür ve ben kilo vermeme engel olan şey olarak içtiğim nescafeyi sobeledim..... bundan sonra günde 1 maksimum 2 ile sınırlandırcam......yani inşallah....

olecek eskisi gibi olecekBende her mesajı tek tek okuyorumsadece geçen hafta fazla katılamadım o kadar.Yaaa kızmayın zaten üstümden tır geçmiş gibi
ne bileyim eskisi kadar yoğun katılım hissetmedim herhalde ondan dedimdi

senin dr ne dedi canım, birde aklıma gelmisken soyleyim, o agrılara iyi gelen tek bi agrı kesici var Doladamon, kodein icerdigi icin surekli kullanımı iyi degil ama ben o surecte agrım oldu mu gunde iki tane alıp yatıyodum .Kizlar ben de basyorum bugun paylasmaya
hedef 62 benim:)
yaa ben bi sene yaptım onun yanına yaklasamsdım daha, oyle kas yapmak kolay mı?1saat 22dk benım yaptıgım canım..evet bıraz uzun ama yanıyor heryerjilianı denedım bıkac kere evet zor calıstırıyo her yerı ama o hanım ablayı gordukce tırsıyom ben..heryerlerı kas cok şişkin soğuyom bi onu gördükçe ben
![]()
jillian yap canım kol karın bacak her yeri toplar 1 ayda@blanche_ea sen tecrulis9n arkadasim bende birsey sormak istiyorum benim gobek cok hizli bir sekilde indigi icin balon gibi bu sabah bakdim dalgalanmalar olmusyuruyusle duzelcek gibi degil
ne yapsam acaba toparlanir
![]()