Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

haydaaa onu topluyoz o dağalıyo....... sen niye küstün bacım....

bak bu güzel kardeşin sana güzel haber versin bu sabah 63,9 geldim :nazar::nazar::nazar:

kapişşş :deli:

Allah ıma bin şükür ve ben kilo vermeme engel olan şey olarak içtiğim nescafeyi sobeledim..... bundan sonra günde 1 maksimum 2 ile sınırlandırcam......yani inşallah....
beni bırakıp kendi halinde takıldıgın icin :(

Bende her mesajı tek tek okuyorum :KK43: sadece geçen hafta fazla katılamadım o kadar.Yaaa kızmayın zaten üstümden tır geçmiş gibi :KK43: ne bileyim eskisi kadar yoğun katılım hissetmedim herhalde ondan dedimdi
olecek eskisi gibi olecek ;)

Kizlar ben de basyorum bugun paylasmaya

hedef 62 benim:)
senin dr ne dedi canım, birde aklıma gelmisken soyleyim, o agrılara iyi gelen tek bi agrı kesici var Doladamon, kodein icerdigi icin surekli kullanımı iyi degil ama ben o surecte agrım oldu mu gunde iki tane alıp yatıyodum .

1saat 22dk benım yaptıgım canım..evet bıraz uzun ama yanıyor heryer :KK66: jilianı denedım bıkac kere evet zor calıstırıyo her yerı ama o hanım ablayı gordukce tırsıyom ben..heryerlerı kas cok şişkin soğuyom bi onu gördükçe ben :110:
yaa ben bi sene yaptım onun yanına yaklasamsdım daha, oyle kas yapmak kolay mı?

@blanche_ea sen tecrulis9n arkadasim bende birsey sormak istiyorum benim gobek cok hizli bir sekilde indigi icin balon gibi bu sabah bakdim dalgalanmalar olmus:kızgın:yuruyusle duzelcek gibi degil:KK12:ne yapsam acaba toparlanir :KK64:
jillian yap canım kol karın bacak her yeri toplar 1 ayda ;)

şimdi okey miyiz bacım bak ona göre temizliğe ara verip spora geçicem..cuma günü yüzzdeler de kapışıyo muyuz :KK66: şahit de alalım online olanlardan bi dene :super:
Kesinlikle tatlım hergün birbirimizle yarışcaz ;) kilolar belli zaten cumadan ben şimdi dışardayım dönünce ölçülerimide alırım sende al cm bazında bakalım sıkılışma nasıl olacak.şahit istiyosan oda olsun bakalım birileri :)

Gunaydinlar sabah sabah sayfalarca mesaj okudum ama takimin bu halini özlemişim cidden :))

Nescafe muhabbetine ben de yorum yapayim: bence de nescafe icmeyin zararli, onun yerine filtre kahve ve turk kahvesi icin. Bende de maalesef kahve bağımlılığı var o kadar seviyorum ki kahveyi abarttigim günler cok oluyor :KK43:

Kiz Y Yuppiyayye 'e zaten kollontai 500 yazmis, 200 de sen mi yazdin yoksa görmedin mi :KK70: ustune yazdiysan cok fazla degil mi ya :)

Arazispor :)
Bana yetisiyosun bu arada 63'leri gormeler falan :) hadi bakalim cumaya guzel bi eksiyle gel:))

sağol kız o kadar 63 gördüm hiç rayting alamadım yani :)) bir de kahve içiyom diye kızıyolar efkar kahvesi o :))

canim bence leslie yap, o karni da fena calistiriyor. 5 mega miles'i tavsiye ederim.

cok hizlandirma bence, sonra tatilde geri geliyor kilolar, tatil oncesi diyetten usaninca. Bence sporu arttir sadece, beslenmen guzel zaten hiiic degistirme :) Bence tatile 67 gidersin ya :KK70:
Canım resmen kalbimi okudun :KK19: ben de aynrn spora asılmayı düşünüyorum zaten.birde 67 benimde aklımdaki rakamdı ayyy inşallah olur ,:)

yeni sistem

bundan sonra üst üste 3 gün menü paylaşmayan arkadaş bir uyarı alacak, 3 uyarı alan kişi 1 kınama alacak. toplamda 3 kınama alan katılım yetersizliğinden ve takım kurallarına uymadığı için diskalifiye edilecek.
uyarı ve kınamanın silinmesi için cuma bildiriminde %2 ve üzeri yapılması yeterli. 1 uyarı ya da varsa 1 kınama silinecek.
hayırlı uğurlu olsun.
bu sistemi bu pazartesi başlatıyoruz arkadaşlar.

Yaaa kızlar şu an moralim bozuldu yaaa :KK43: kollarımın altları kolumu sallarken sallanıyo yeni farkettim :cry: ağırlık filan çalışmaya başlayayım diyorumda nasıl ne kadar zamanda toparlanır yaaa üffff :mad::KK61::KK61::KK61:

valla benim kollar nasıl diyim hulk kolu gibiydi inceldiler yeminle... bence leslie nin hareketleri toparladı....

Bu 5 mega miles 1 saat 15 dk mi peki hanimlar? Ben cok uzun spordan sıkılıyorum. Jillian o yuzden super geliyor yarim saatte gebersen de bitiyor :))) ama cok övmüşsünüz 5 mega miles'i denesem mi dedim ama uzunsa kesin sıkılırım :KK14:

ayyy yormasına yorsun gıkım çıkmıcak ama sıkıntıdan patlıyorum pöffffffff yani bitmiyo bitmiyo....

1saat 22dk benım yaptıgım canım..evet bıraz uzun ama yanıyor heryer :KK66: jilianı denedım bıkac kere evet zor calıstırıyo her yerı ama o hanım ablayı gordukce tırsıyom ben..heryerlerı kas cok şişkin soğuyom bi onu gördükçe ben :110:

kedi ulaşamadıüı ciğere mındar dermiş...

Kız hergün birini paylaşıyosunuz nilsub nilsub ben toplucana atayım size çerçeveletip assın bu kediş duvarına btlbetul btlbetul

katharsis_135408279461.jpg

ben kesin garfieldım

btlbetul btlbetul hepsını bırden görünce sevinsin dedim.. birini bırakıp ötekini savunsun bugünlerde yoğundu mutlu olsun yavrucak :KK70: koca bul koca bul diye siz toplucana atarken iyiydi bi kere mutlu edelim bu mırnav arkideşi nolacak :KK70: :KK70: :KK70:

sen de olmasan beni düşünen kimsecikler yok :))

Yahu ben de jillian yaptim yarim saat, anacim o ne ya; valla oldurdu beni. Ben bu yuksek nabiz sporlarini sevemedim gitti.

Bugun erkek arkimla yuruyus yapacagiz bir de, yeter bugunluk valla bana :)

erkek ark.. nabzını yükseltemiyo mu şekerim takviye mi lazım oluyo :)))

beni bırakıp kendi halinde takıldıgın icin :KK43:

olecek eskisi gibi olecek :KK66:

senin dr ne dedi canım, birde aklıma gelmisken soyleyim, o agrılara iyi gelen tek bi agrı kesici var Doladamon, kodein icerdigi icin surekli kullanımı iyi degil ama ben o surecte agrım oldu mu gunde iki tane alıp yatıyodum .

yaa ben bi sene yaptım onun yanına yaklasamsdım daha, oyle kas yapmak kolay mı?

jillian yap canım kol karın bacak her yeri toplar 1 ayda :KK66:

kendimi bile bırakıp kaçmak üzereyim yeminle....bu aralar biyle dünya üstüme üstüme geliyo ...

Back
X