- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #189.661
tamam canım gönderiyorum herkese:)nilsub canım ben daha yeni uyandım ayılamadım
bu mesajı listedeki arkadaşlara özel mesajla yollar mısın? geçmişi okumayanlarında haberi olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım gönderiyorum herkese:)nilsub canım ben daha yeni uyandım ayılamadım
bu mesajı listedeki arkadaşlara özel mesajla yollar mısın? geçmişi okumayanlarında haberi olsun
erkek ark.. nabzını yükseltemiyo mu şekerim takviye mi lazım oluyo :)))
yeni sistem
bundan sonra üst üste 3 gün menü paylaşmayan arkadaş bir uyarı alacak, 3 uyarı alan kişi 1 kınama alacak. toplamda 3 kınama alan katılım yetersizliğinden ve takım kurallarına uymadığı için diskalifiye edilecek.
uyarı ve kınamanın silinmesi için cuma bildiriminde %2 ve üzeri yapılması yeterli. 1 uyarı ya da varsa 1 kınama silinecek.
hayırlı uğurlu olsun.
bu sistemi bu pazartesi başlatıyoruz arkadaşlar.
kendimi bile bırakıp kaçmak üzereyim yeminle....bu aralar biyle dünya üstüme üstüme geliyo ...
bu kız yürüyüşe gidiyor niçın leslinin walk ını çekemiceği içınnn muckkk... öpüldünüs.....
Geldi ama okumadim yaa. Simdi okuyorumkızlar herkese özel mesaj geldi mi?
valla ben seni bi depicem o olucak kızım her gün asılıcam diyosun her lafından biri bırakıcam yok öyle yağma bırakta görek gerçekten asıl artık hep boş vaadler böyle olursan bırakırsan 100 kilo olursun seneye benden söylemesiBu arada sabah tartildim 84 cikti. Cildiracagim yahu... gerci regl oldum ama olsun yaa sıkıldım 82 84 arası git gellerden. Kendimi sıkı tutmaya basladim. Cumaya kadar 80 -80.9 arasi olamazsam pes edicem yaa....
gruptan atildi olarak yazarsiniz artik
Bu arada sabah tartildim 84 cikti. Cildiracagim yahu... gerci regl oldum ama olsun yaa sıkıldım 82 84 arası git gellerden. Kendimi sıkı tutmaya basladim. Cumaya kadar 80 -80.9 arasi olamazsam pes edicem yaa....
gruptan atildi olarak yazarsiniz artik
valla ben seni bi depicem o olucak kızım her gün asılıcam diyosun her lafından biri bırakıcam yok öyle yağma bırakta görek gerçekten asıl artık hep boş vaadler böyle olursan bırakırsan 100 kilo olursun seneye benden söylemesi![]()
84 sen şu an hedefin 83 olsun cumaya 4 kg bir hafta da verilmez... yapabilceğin hedefi koy önüne.... sonra aa olmadı dersin...
kız makineyle uğrasana kadar cezve de yap katar bulaşıklara yıkarsın ıstehafta içi uğraşamıyorum makinesini yıkamak zor geliyo :)))
yok kız mındarlıgından degıl de gercekten tırsıyom ben o ablamızdankedi ulaşamadıüı ciğere mındar dermiş...
ne demek bebegım ben her zaman mazlumun yanındayımsen de olmasan beni düşünen kimsecikler yok :))