- 11 Nisan 2016
- 188
- 386
- 23
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #190.081
İnşallah canım dualarınızda unutmayın inşallahçok geçmiş olsun canım umarım sağlığına bir an önce ulaşır yanımıza dönersin hemen![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım dualarınızda unutmayın inşallahçok geçmiş olsun canım umarım sağlığına bir an önce ulaşır yanımıza dönersin hemen![]()
Öyle canım yazıyordum zatenevet canım uyku sorununu biliyorum inşallah iyileşirsin bir an önce çok çok geçmiş olsun bu msj kollontaiye özel msj at tatlım yarın dönücektir sana:)
Çok teşekkür ederim. .Cok gecmis olsun canım.
canım arkadaşlar cevap yazamamış sanırım bizim takım listemiz dolu, başka bir takıma katıl istersen :)Merhaba ben Kübra. 20 yaşımdayım bende sizin aranıza katılmak istiyorum. 1.70 boyundayım 77 kilodam 67 kiloya düştüm hedefim 57 kilo olmak 1-2 haftadır diyeti bırakmış durumdayım motivasyonum hep düştü aranıza katılıp yeniden diyete başlamak istiyorum. 7. Aya kadar 10 kilo vermek istiyorum. Aranıza alırsanız çok sevinirim
emzirmenin faydaları :)Ben geldimmm ve güzel haberimle geldim. Cuma günü 73.200 idim şimdi 72.400nereden nasıl gidiyor anlamadım. Kastan mı yağdan mı acep? Kızlar bu kadar hızlı gitmesi hem de aç olmadaan kaçamak yaparak normal mi acaba?
bana da emzircek bi çocuk bulun yaw :)canım o yüzden güzel gidiyor senin kilolar sağlıklı beslenmeye de başlayınca emzirmek 500 cal yakıyor günde
ay maşallah güzellik yaaaa :)Eki Görüntüle 1833427
Buda benim civcikim:)
canım ilk iki ay izin hakkın yok, kendi isteğiyle ayrıldı yazabiliriz.Merhaba canlar..
Sizlere bir haberim var. Uyku apnem ve insomniamın tedavisini olmadan kilo veremeyeceğimi anladım artık. Çünkü 7 8de kalkıp metabolizmamı uyandırmam gerekirken öğlen 1 2 oluyo zorla uyanıyorum ve metabolizmam çok yavaşlıyor. Zaten insülin direncim de var.. Öncelikle benim için ilk aşama uyku sorunumu halletmek olacak.. eğer müsade ederseniz sizden 2 aylık izin istiyorum. Kilo alacağımı bile bile ilaç kullanmak zorundayım artık çünkü çok yıprandım![]()
![]()
daha sonra tekrar aranıza dönmek istiyorum. Temmuzun sonlarında sanırım.. yine dikkat edeceğim yine zumbaya spora gideceğim ama öncelikle sağlığımı düşünmek zorundayım... bu konuda izin var mı bana
![]()
Canım ben perşembeden beri aktif olarak katılımıma devam ediyorum.Sen geçmişi okuyamadın galiba :) hattabirde son olarakparkbyull çok artıdasın, taşındığına göre hergün menülerini bekliyorum ve Y Yuppiyayye son durumun nedir canım aktif katılım sağlayabilecek misin?
tamamdır canım düzelttim :)İyi geceler kızlar.Anca gelebildim eve yeni geldim.@kollontai bana eksi verme yavv işten sonra konsere gittim fırsatım olmadı yazmaya :) ben menümü paylaşayım
kollontai
morordek
nilsub
Sabah:1 dl tam buğday ekmeği+1.5 kk peynir+1/2 domates+salatalık+8 zeytin+yarım dilim karpuz
Öğlen:1 porsiyon fırında tavuk+4 kaşık bulgur pilavı+1 tabak salata
Ara:3 hurma+2 kuru kayısı+az şekerli türk kahvesi
Akşam:1 küçük tabak taze fasulye+yarım kase yoğurt
Su:3 lt üstü
Spor:yarım saat yürüyüş+bol koşturmaca normal spora günüm yetmedi :)
inatettimolacak iddiaya tam gaz devam benimde inadım inattır hiiiç heveslenme şekerim :)
meesajlarını gördüm de işlerini bitirip bitirmediğini bilmiyordumCanım ben perşembeden beri aktif olarak katılımıma devam ediyorum.Sen geçmişi okuyamadın galiba :) hattainatettimolacak ile iddiaya bile girdik.bu hafta bi sıkıntı yok şükür.Sıkıntılı dönemi atlattım geçen hafta çok yazamadım ama geçmişi hergün okudum.Bu hafta inşallah cumaya güzel sonuçlarla geleceğim :)
Ama ben seni çok göremiyorum bi sıkıntın yoktur umarım.Açıkcası merakta ettim bugünde göremeyince.meesajlarını gördüm de işlerini bitirip bitirmediğini bilmiyordumtamam menülerini bekliyorum hergün
Ne olacak cumadan sonra herkes tatil moduna giriyor.Haftasonuda kaçamağın dibine vuruyor yazacak yüz kalmıyorkızlar 15 kişi iki günde hepi topu 350 mesaj mı yazdınız bea ay maşallah nazar değmesin![]()
beni de beni de :)tamamdır canım düzelttim :)
ben geçmişi ekstra bişey olmazsa mecbur okuyorum bana bişey yazılmış mı vs benim cevap yazmak zorunda olduğum mesajlar oluyo tatlım, o yüzden bugün yazdığını en geç gece okuyorum bii tek dün giremedim, acil durumlarda özel mesajda atabilirsin bana :) ama herggün burdayım ve iyiyim sıkıntı yok, antidepresanlarımı içmeyi bırakmıştım 2 aydır ama pek iyi bi fikir değilmiş bugün yeniden başladım bi 10 güne ruh sağlığım normale döner :)Ama ben seni çok göremiyorum bi sıkıntın yoktur umarım.Açıkcası merakta ettim bugünde göremeyince.
Kayla çok fena canım ben 3 kez yapmaya çalıştım ilk günden heryerim et kesmişti :) e tabi o kadar kısa sürede o kadar iyi sonuç almak için öyle bişey gerekiyor.Ben 1 yıldır ins.ta takip ediyorum onu.Bu arada iyi tatiller canım iyi yolculuklar şimdiden :) keyfini.çıkarBen de bugunku menumu yazayim. Ya ben de ancak gelebildim, islerim vardi. Yarin da tatile gidecegim yazarim ama menumu internet buldugum surece aksamlari.
kollontai
morordek
nilsub
Sabah 7: 1 muz
9:
Zeytin ezmeli, beyaz penirli, yesillikli sandvic
12.30:
3 yk bulgur pilavi, 100g kadinbudu kofte, yarim bardak ayran, yarim kase isirgan otu corbasi
18.00:
Beyaz peynirli, domatesli sandvic (Ekmegin 1/3'unu yemedim)
Su>2 litre
Spor: Yarim saat leslie + 28 dakika katya uf fenaydi + yuruyus
ya bu katya ise yararsa siz de baslayin :)
valla ben anlamaz ben kendi ceza sistemimi de getirmek istemiyorum tekrar ama böyle darma duman olacaksa ben tekrar ceza yazmaya başlıycam sopayı alıcam elime bilenler bilir fena oluyoNe olacak cumadan sonra herkes tatil moduna giriyor.Haftasonuda kaçamağın dibine vuruyor yazacak yüz kalmıyor![]()
tatlım sen yaz menülerini ama bu liste listede olanlar için biraz katılımı artırmak amaçlı tutuyorum yani cezası diskalifiye olmak, senin menülerine yorum yapıp ceza yazarız yine :)Ben de bugunku menumu yazayim. Ya ben de ancak gelebildim, islerim vardi. Yarin da tatile gidecegim yazarim ama menumu internet buldugum surece aksamlari.
kollontai
morordek
nilsub
Sabah 7: 1 muz
9:
Zeytin ezmeli, beyaz penirli, yesillikli sandvic
12.30:
3 yk bulgur pilavi, 100g kadinbudu kofte, yarim bardak ayran, yarim kase isirgan otu corbasi
18.00:
Beyaz peynirli, domatesli sandvic (Ekmegin 1/3'unu yemedim)
Su>2 litre
Spor: Yarim saat leslie + 28 dakika katya uf fenaydi + yuruyus
ya bu katya ise yararsa siz de baslayin :)