• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızzz yoksa sen -2 üstü müsün o_O hiç de bile bunlar hep taktik dimi.. hem ekmekleri göm hem -2 yemezler bacım :KK70: ama var bende de bişeyler cumaya az kaldı bakalım bakalım :KK66:
Ekmeklermi :) bence menüme iyi bak sabah 1 dilim ekmek dışında karbonhidratım yoktu ;) sporuma dikkat et veeee regl im bitiyor diyorum daha ne deyim

Aaa hanımlar hayırdır ya pek yazmamıssınız, menüler nerde?!
ebrusonmez ebrusonmez rakibem yazıyorum bugunku menümü:
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 ceri domates, yarım salatalık, 5 yesil zeytin, 1 dilim kabak, 1 kk beyaz peynir, 1 dilimden az kepekli ekmek, cok az ıspanak
Ogle: Cok az tavuk ızgara, 2 yk bulgur pilavı, 1 kase cacık
Ara: 1 kucuk muz, sade soda
Aksam: 3 tavuk kanat, 1 mercimek köftesi, 2 yk barbunya pilaki, salata, ayran
Su > 2 lt
Spor: 40 dk bisiklet, 40 dk pilates
Ohh ohhh hepsi harika rakibemmm.
Akşamki mercimekköftesi olmasa iyiydi ama sadece 1 tanecik nasıl olsa :KK9::KK9::KK9:

iyiyim de 2gündür bi mide bulantısı sarıyo hava bi açıyo bi kapatıyo..umarım grip filan olmam babamın hasta olunca dediği gibi ufak bi üşütmedir inşallah :D :D
senin taş mı böbreklerin de ne fenadır onun da sancısı cok gecmıs olsun valla :(
Sanada geçmiş olsun inşallah ufak bi soğuk algınlığıdır seni tutuyorum biliyosun:)

Evet canım yazmıssın zaten.
Yeni kural geldi ya, 3 gün üst üste menü bildirmeyene 1 uyarı, 3 uyarıya da 1 kınama, 3 kınama da diskalifiyeye sebep oluyor :KK66: nilsub mesaj attı herkese tek tek.

Benden kaçısın yok bebegim :KK8:

Ebruşum yaaa beni rakibe saymıyor musun kendi kendine menü paylasmalar falan:KK42:
Yok olur mu öyle şey rakibem.Geçmişi okumamuştım. Döndüğünü farketmemişim.Memelekettesin sanıyordummm.. Çok üzgünümmmm. :oops:

Günaydın arkadaşlar.Bugün uzun süredir giyemediğim bir pantolonomu denedim sabah veeee bingo cuk oturdu :) ilk aldığımda bile giyememiştim sıkmıştı. @btlbetul bak ben bir pantolona girdim 36 beden değil 40 beden ama bu bile sevindirdi beni yahuuu :) evet uzun süredir uğraşıyorum, yavaş yavaş gidiyor ama böyle sonuçlar görünce herşeye değiyor kızlar.Daha bu pantolonun belimden düştüğü günleri görücem inşallah :) Tam ne zaman kurtulcam kalan kilomdan derken güzel bi motivasyon oldu benim için.Onlardan nasıl kurtulduysam kalandan da kurtulcam dedim :)
Aaa Çok harika bi haberr..
38-36 larada girdiğin günler çok yakında aynen devam :KK9:

Back
X