• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sağol tatlım işte alınması lazım ama tırstığım için ameliyat olamıyorum:)
Şu çektiğin ağrılar daha zor değil mi canım. Tekrar tekrar öekiyoraun bu ağrıları. Ameliyat sonrası acı çekeceksin ama tekrar yaşamayacaksın o sancıyı.

Sporumu yaptım duşumu aldım ve geldim. nilsub nilsub cezam vardı dün için onu da atladım.
Gece yatarken belim ağrıdı yatak ağrıttı zannettim. Sonra aklıma geldi dün spor yapmıştım dumble ile sağa sola doğru eğilip bel inceltme hareketi yapmıştım, öne arkaya doğru dönmüştüm. Öeğerse ondanöış ağrılarım. Napayım lesliede de ilk etapta zorlanmıştım zamanla buna da alışırım artık

WP_20160518_002.webp

Kızlar tarçınlı sütüm 08.00 kahvaltımı yapmıştım tam 3saat ara ile ara öğünümü yapıyorum:)

günaydın arkadaşlarrr
dünkü menüm sabah 1 yumurta 2 dlm tam tahllı ekmek domates salatalık biber peynir zeytin

arada 1 yeşil elma
öğlen 1 lahmacun bollll yeşillik ayran
arada 2 cevzi
akşam salata ve çorba..
bu hafta kendimden umutluyumm
arkadaşımla sahilde yürüdük..yaklasık 4 km..3 lt ye yakın su

arkadaşlar bişey öğrendim bugün belki haberiniz vardır..çünkü 4 mayısta başlamış..
migros ve fit well ortak bir projeyle günde 10000 adım atınca ödül olarak günlük 1 money veriyo..tabiki amaç para değil ama hem zayıflayıf hem de üstüne ödül ne kadar güzel değilmi:dondurma::dondurma:

Günaydın arkadaşlar.Bugün uzun süredir giyemediğim bir pantolonomu denedim sabah veeee bingo cuk oturdu :) ilk aldığımda bile giyememiştim sıkmıştı. btlbetul btlbetul bak ben bir pantolona girdim 36 beden değil 40 beden ama bu bile sevindirdi beni yahuuu :) evet uzun süredir uğraşıyorum, yavaş yavaş gidiyor ama böyle sonuçlar görünce herşeye değiyor kızlar.Daha bu pantolonun belimden düştüğü günleri görücem inşallah :) Tam ne zaman kurtulcam kalan kilomdan derken güzel bi motivasyon oldu benim için.Onlardan nasıl kurtulduysam kalandan da kurtulcam dedim :)

tebrikleeer :)

Back
X