• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya canim klasik Türk erkegi mantigina catmissiniz siz geçmiş olsun :) adamin mantalitesi bozukmus baksana. Esine güven yoluna devam et derim ben.
Yaaa adam deli zaten kadın hep anlatırdı ben red ettiğim zaman ilişki için adam kimle yattın bu akşam dermiş kadın duşa girse telefonlarını karıştırır çoçuklarına annen biyere gittimi kimle konuştu sırarmış kadın hep ağlayıp anlatırdı bana bunlarıda düşünüyorum haniii

Kadinin da gunahini almiym ama belki onun kocasi biseylerden suphelenmistir.sizin mutlu onlarin mutsuz bi evliligi vardi, kadin senin yada eşinin arkadasligini yanlis anlamistir belki ya da esi.beni birakiyo kesin baskasi var dusuncesine kapilmistir..kadin biseyler hissetmisse esine karsi ikinizin de bundan haberiniz olmayabilir.esinin de insalik gostermekten baska sucu yoktur burda..ha tabi dedigim gibi insanoglu cig sut emmis eger evli barkli insanlar boyle bi sacmaligin içindeyse dusunmek bile istemiyorum gercekten..bu arada ben disardan bi goz olarak daha rahat konusuyorum ama kiriyosam seni ozur dilerim canim

Ya kadinin kocası erkekle kadın arkadas olur mu hic kesin bir şey var aranızda mantigindaymis. Klasik Türk Erkeği yani anlayacağın

Kimsem yok az önce annemi aradım aynen bi sakin ol dedi babam aldı teli kızım iyice araştır sor tart kafanda varsa öyle birşey kapım sana sonuna kadar açık bebeğinle kabulum başımın üstünde yerin hazır dedi:KK61:yaaa bilemiyorumkii canım yaaa olacak iş değil gibi kadınımı arasam bide ne olur birşey yazın arayımmı ne edeyim sonra eşimle konuşayım bakalım ikisinin lafıda tutuyormu
Ben aramazdim alir ikisini de oturdurdum karşıma..anlatin derdim..yuzune baka baka o halde varsa bisey kiviramazlar zaten..ikisini de cok iyi tanidigini dusunuyosan zaten anlattiklarinin ne derece inandirici oldugunu anlarsin canim

Yaaa adam deli zaten kadın hep anlatırdı ben red ettiğim zaman ilişki için adam kimle yattın bu akşam dermiş kadın duşa girse telefonlarını karıştırır çoçuklarına annen biyere gittimi kimle konuştu sırarmış kadın hep ağlayıp anlatırdı bana bunlarıda düşünüyorum haniii

Adam tam bir manyakmis yani. Şizofren midir nedir

Adam tam bir manyakmis yani. Şizofren midir nedir
Ayy olabilir kiz bu hastalik boyle birden patliyo zaten en sonunda anliyo etrafindakiler bu kesin hasta diye..
Bizim lisede bi kiz sizofrendi hep tuhaf davraniyodu ergenlik hali gıcık oluyordum bende hasta bu görürsünüz diyodum kiz harbiden hastaymis..bigun okula gitmemistim bizim sinifi iceri kitleyip tum camlari indirmis hepiniz benim burdan gitmemi istiyosunuz dimi diye :(
Bu adamda boyleyse cekilir dert degil valla

Ayy olabilir kiz bu hastalik boyle birden patliyo zaten en sonunda anliyo etrafindakiler bu kesin hasta diye..
Bizim lisede bi kiz sizofrendi hep tuhaf davraniyodu ergenlik hali gıcık oluyordum bende hasta bu görürsünüz diyodum kiz harbiden hastaymis..bigun okula gitmemistim bizim sinifi iceri kitleyip tum camlari indirmis hepiniz benim burdan gitmemi istiyosunuz dimi diye :(
Bu adamda boyleyse cekilir dert degil valla

Benim halamin eşi sizofrendi. Gece halam yanında yatarken kiminle konusuyorsun sen sevgilinle mi falan deyip dovermis. Cok şükür kurtuldu manyaktan

Ya kadinin kocası erkekle kadın arkadas olur mu hic kesin bir şey var aranızda mantigindaymis. Klasik Türk Erkeği yani anlayacağın
Ya belki yanlis düşünüyorum belki uçuk kiskancligimdan ama bence de bi kadinla bi erkek yakin arkadas olmasin..ailecek gorusuyosak eyvallah da ne biliym is arkadasi rahat rahat beni arar gibi esimi arasin istemezdim

Ya belki yanlis düşünüyorum belki uçuk kiskancligimdan ama bence de bi kadinla bi erkek yakin arkadas olmasin..ailecek gorusuyosak eyvallah da ne biliym is arkadasi rahat rahat beni arar gibi esimi arasin istemezdim

Ben de kiskancimdir o yüzden esim bütün bayan ogretmen arkadaslariyla tanistirdi mesela :confused: ben de ayni fikirdeyim seninle bu konuda. Ama burda durum biraz farklı. Kadın savurganin esinin cocukluk arkadasiymis. De mi savurgan savurgan

Benim halamin eşi sizofrendi. Gece halam yanında yatarken kiminle konusuyorsun sen sevgilinle mi falan deyip dovermis. Cok şükür kurtuldu manyaktan
Ayy cok kotu oluyolar evin icinde oyle..bizim koyden birisi oyle olmus..kadin gecenin bi vakti cocugun basina dikilmis elinde bicakla siz benim hayatimda fazlaliksiniz diye cocuk uyku sersemi yastgi vurmus da kurtulmus elinden guclu kalipli cocuktu :( nasil üzülmüştüm duyunca..bikac hafta sonra da evi yakti kadin zaten sonra mecburen yatirdilar bi hastaneye temelli :(

Ayy cok kotu oluyolar evin icinde oyle..bizim koyden birisi oyle olmus..kadin gecenin bi vakti cocugun basina dikilmis elinde bicakla siz benim hayatimda fazlaliksiniz diye cocuk uyku sersemi yastgi vurmus da kurtulmus elinden guclu kalipli cocuktu :( nasil üzülmüştüm duyunca..bikac hafta sonra da evi yakti kadin zaten sonra mecburen yatirdilar bi hastaneye temelli :(

Ay bu evi yakma hepsinde oluyor herhalde. Benim halamin eşi de evi yakmisti. Cok kotu gunlerdi ya :( evliliklerinde bir de erkek çocukları oldu. Biliyorsun bu hastalığın genetik bir tarafi da var. Korkuyorum simdi cocukta da var mı acaba diye. İnşallah yoktur.

Bugün ki menü
Sabah
Omlet 2 yumurtadan
1 kk beyaz peynir

Öğle
Izgara köfte 5 adet
Salata

Akşam
4 kaşık et sote
1 tabak mercimek çorbası

Ara öğün
1 şeftali 1 armut
1 avuç kabak çekirdeği
Yarım muz

Su 2 lt
Spor 20 dk bisiklet 100 ip atlama

kollontai kollontai morordek morordek
İyi geceler
Hayırlı sabahlar

Günaydın kızlar, bugün oğlumun yıl spnı gösterisi var. Çok heyrcamlıyım. Bir tarsftan küçücük çocuklaro niye uğraştırıyorlar diye düşünüyorum yapmasınlar, hiç gerek yok bir taraftan da onu öyle izleyeceğim için çok mıtluyum.

Kızlar sizler uyurken dedektif savurgan tam gaz devam etti eşimide bayanıda çağırdım kafeye öğle saatinde kadın çoookkk ağladı bu adam 3 ay öncede yine başkasıyla çıkardı adımı tek isteği benim bekarken aldığım evi onunla paylaşmak çoçuklar için nafaka kanun verse bile adam vermiyecekmiş kadında ses etmiyecekmiş öyle demiş kadın kabul etmeyince yine şiddet görüp darp raporu almış çok yakında mahkemeye suncak mahsusdan iftira atıyor namusuma dedi ne olur güzel kardeşim ben bu dünyada cehennemi yaşıyorum bide sen atma beni o ateşin içine eşinden ben 10 yaş büyüğüm ablası sayılırım kardeşim gibi görüyorum babalarımızda zamanında ortakdı bi yerde büyüdük sayılır hiç birşey o zamanlar gençlik yıllarımızda bile geçmedi diyor ne olur inanma bu pisliğe ne olur diye bide söz istedi evde hır gürr yapmayacağıma dair ben zaten mahkemeye sunucam bunları dedi eşimde geri adım atmıyor bugün avukat arkadaşımız var ona bahsetmiş akşama gelde detaylı konuşalım demiş

Ben de kiskancimdir o yüzden esim bütün bayan ogretmen arkadaslariyla tanistirdi mesela :confused: ben de ayni fikirdeyim seninle bu konuda. Ama burda durum biraz farklı. Kadın savurganin esinin cocukluk arkadasiymis. De mi savurgan savurgan
Biarada büyümüşler canım kadının rahmetli babasıyla benim eşimin babası ortak işler yapmışlar zamanında bakkal dükkan otobüs muhasebe dükkanı gibi mutlaka eşimlede bayan bi araya geliyordur dükkanda işçi yokmuş babalar duruyormuş ne edeyim tatlişlerim şimdilik konuyu kapatıcam amma uyanık olucam herdaim

Canım biz bu bayanı tüm ailecek biliyoruz eşimin babasıyla ortakmış rahmetli kadının babası ve bayanla ben daha çok içli dışlıyım eşim yada benimmi diyeyim suçumuz kadın şiddet gördüğünde bizi arayıp bende çoçuğum olduğundan gecenin yarısı git getir bize demem kiii şimdide olsa alırım evime kimsenin günahsız kadına çoçuklara böyle davranmaya hakkı yok adam demekki şiddetini uygulayıpda gitmemiş hep eşimin arabasıyla bize geldiklerini söylüyormuş hatta dediği gün ben dedim eşime sen al gel çoçukları biz birlikde gideriz rapor tutturmaya çoçuklar etkilenmesin istedik hangi çoçuk unutur annesinin ağzı burnu kan içinde görse zaten kimine şahit olmuş çoçuklar kiminde uyuyorlarmış yani eşimin bayana destek olması adamın biryerlerini acıtmış demekki 2 kişiyle daha konuşdum aynen bunları diyormuş ilişkisi olmayan adam neden sahip çıksın karşılıksız işmi olur kadınla erkekden arkadaşmı olur diye tekrarlıyormuş aynı şeyleri şimdi herşey daha netleşti kafamda adam zırrr deli su katılmamış öküz

Anam yok kahvaltida ekmek yemeyince gözüm dönüyor herseye saldirasim geliyor :KK70: bir de emziriyorum ya canım ondan herhalde bir iki kez denedim ekmeği kesmeyi ama seker krizi olarak geri döndü bana.. ama 1 dilime indirebilirim.. bunu deniciimm :KK48:

Canim emzirme gerçekten insanın gözünü dönduruyor.bende ekmek sabahları kahvaltıda yersen yerim. Alıştım biraz. Emzirme son 2 ayıp kaldi

günaydınlar.
nilsub nilsub kollontai kollontai morordek morordek ve rakibem ebrusonmez ebrusonmez
dünki menüm
sabah öğlen klasik kahvaltı (çocuğu sağlık ocağına götürdüm kuruma geç gittim.)
akşam ızgara tavuk bol salata ayran
2,5 litre su
spor yok

ebrucuuuum şu an gece yaptığım dukan ekmekcikleri ile 3 adet burgu peynir bir dilim süzme peynir 5 çeri domates yiyorum şekersiz çay ile .

Back
X