- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #191.421
Kızlar kasıklarım ağrıyo midem ağrıyo bi taraftan kahvaltı yapıyorum bir taraftan sizi takip ediyorum dokulun bakalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni geçmeme imkan yok öyle mi??şöyle benim tartım her fayansta farklı ölçüm yapıyor eczanede normal baskül var ben diyorum ki iki kilo eksik tartıyor diye kadın bu tartıya bugüne kadar eksik tartıyor diyen tek kişisiniz bu eczane 5 senedir var bu baskülde herkes inatla fazla tarttığını söylüyor dedi eğer öyleyse ekside bir rekora imza aticiğim de![]()
Geçmiş olsun organiğim.Kızlar kasıklarım ağrıyo midem ağrıyo bi taraftan kahvaltı yapıyorum bir taraftan sizi takip ediyorum dokulun bakalım![]()
Az kaldı canım inşallah tüm taşları döküp yakında eskisinden sağlıklı olarak aramıza katılacaksınKızlar kasıklarım ağrıyo midem ağrıyo bi taraftan kahvaltı yapıyorum bir taraftan sizi takip ediyorum dokulun bakalım![]()
Sağolun kızlar....:)Geçmiş olsun organiğim.
kendi tartım kabul gördü kesin geçcenSeni geçmeme imkan yok öyle mi??
Ay sağol canım inşallaah bende bu sabah tartıldım 77.2 çıktım ama çom şişim o yüzden galiba ....Az kaldı canım inşallah tüm taşları döküp yakında eskisinden sağlıklı olarak aramıza katılacaksınBen senin adına tedaviye başladığından mutluyum.
SüperrGecen hafta:82,8kg
Guncel:81,5kg
Fark:1,3kg
Yuzde:%1,57
Sabah teeyy teyy teyy modundaydim iyi gecti bu hafta da
![]()
ideal kilomun bile altındasın biliyosun dimi
Kız başka tartı olmazki zaten sonra haftaya kendi tartım artı vericek akıl var mantık var dimi...kendi tartım kabul gördü kesin geçcen![]()
işte ben erinmeyip her cuma eczaneye gidip o mukaddes tartıda tartılıp size bildirim yapardım orası kesinKız başka tartı olmazki zaten sonra haftaya kendi tartım artı vericek akıl var mantık var dimi...![]()
Kız zaten ben ebruyu elifi hiç rakip bile görmem kendime ayol ne öyle 50rakamlardaideal kilomun bile altındasın biliyosun dimi![]()
Hahah bu iyiymişişte ben erinmeyip her cuma eczaneye gidip o mukaddes tartıda tartılıp size bildirim yapardım orası kesin![]()
bravo Cnm cok güzel tebriklerinşallah gönlün ve umutların hiç yaşlanmasın rakibemm..
bugün 74.3 üm arkadaşlar..geçen haftaya göre -700 gr
gelde kollontaiye söyle gitmiş yarım kilomda adamlarla beni rakip yapmış gerçi benim kilom çok yüzdem fazla olur ama olsun genede moralimin üstüne öküzler çömeliyoKız zaten ben ebruyu elifi hiç rakip bile görmem kendime ayol ne öyle 50rakamlarda![]()