- Konu Sahibi Cherry Mom
- #192.021
3 lt su..5 km tempolu yürüyüş..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte kimin rakibesişekersiz mi o![]()
İşte kimin rakibesi![]()
Nasılsın rakibem kilo durumun nasıl??
iyi canım şu an yeşil çay soda limonumu içiyorum az önce de bir wc yolculuğu yaptım tabiri caizse kuş gibi hafifimNasılsın rakibem kilo durumun nasıl??
Ohh ohh afiyet şifa olsun.iyi canım şu an yeşil çay soda limonumu içiyorum az önce de bir wc yolculuğu yaptım tabiri caizse kuş gibi hafifimsen nasılsın?
Selam hanımlar
Hemen uyarılarımı yapayım.
M melampusefe 29 - 30 Mayıs menülerini göremedim. Bugun de yazmazsan 1 uyarı alırsın. Bi yere gidecektin ama mazeretten sayılıyor mu o emin degilim
Ay Isigim senin mazeretin de yok ve 28-29-30 Mayıs menülerin olmadığı için 1 uyarı aldın. Önceden de 1 uyarın vardı, 2 etti
Bunun dışında takımın geneline uyarım: Hani her gün spor listesi tutulacaktı?inatettimolacak dışında dün kimse yazmamış sporunu???? Cidden motivasyon düsüklügü var, hadi canlanın hanımlar, cumaya az kaldı
![]()
Aşağıda kaptanın mesajını koydum. Onun da altında dünkü liste var örnegin. Dünkü liste zaten sadece Ozge'nin sporundan ibaretSpor listesi ne ola ki?
kızlar bugünden itibaren takım içi spor yarışmamız başlamıştır. hergün herkes ne kadar spor yaptığını yazsın her hafta cuma brinciye ödül verelim dk üzerinden yarışıcaz. mesela lesile 3 mil 45 dk art vs vs gibi yazsın herkes
morordek ben menülri ve cezaları takip edicem sen bizim ip atlama yarışmasındaki gibi sporu takip eder misin? herkes kendini listeye ekler zaten onu örenek yazayım şimdi mesela;
27 mayıs spor yapanlar listesi
1 kollontai ......
2, melampusefe .... gibi herkes cevapla deyiip kendi adını listeye ekler
30 Mayıs Spor listesi
1.inatettimolacak -> 3mile leslie -> 45dk
Daha haberin bile yok.Spor listesi ne ola ki?
Ebruscum baya faydasi oldu ya, artik hayatim boyunca devam ederim ben bu programa; instagramda oyle degisimler var ki inanilmaz.
Betus'u ozledim benbtlbetul
Canim gordugum en guzel menun.
Ya smirnoff ice nereden buldun, bayilirim ben Amsterdam'da icmistim ama sadece; Turkiye'de hic gormedim.
Kendin yazdin, kendin oynadin desene. Valla annem de sagolsun bana 1.5 kilo hurma almis; yer yer dururum wc cikarim
Canim vitamin alma bosuna, butun uzmanlar bas bas bagiriyor saglikli beslenmiyorsaniz bosuna takviye almayin bir ise yaramiyor diye.
Saglikli besleneceksen al.
aferin güzelim helal sanaBen çok fena artıdayım..Tamm menülerim kötü ama bu kadar almış olamam.
Belki dünün sporu şişirmiştir.
Cuma:57.7
Bugun:59.2
200 zıplama da bu arkadaşa patateslerden !!!!Günaydınnn canlarımbizim burda soğuklar iyice bastırdı
popomuz donuyor soğukdan
Sabah
Omlet peynirli
1 bardak diyet sütle ılık ılık içtim
Öğle
Yemeğimi unut evde cüzdanıds unut
Neysekiii kıymetli arkadaşım tavuklu kereviz salatası ısmarladı sonsuz teşekkürlerdedim kızaaa
Akşam
Hazır çorba vardı ondan bir kase bol limonlu içtim
3-4 tane köfte
2 tane fırında pişmiş patates
Bol bol acı biber yedim enemmmm ben varyaaa yandımkiii yandimmmm bu akşam
3 litre su
30 dk yürüdüm
Birazdan yine yürücem leslieyle 45 dk masayı toplayım![]()
tatlım şu menülerini günlük yazsan artık olmamı? ceza sistemi geri geldi böyle takip zor oluyo :)
cezaları ben yazıyorum artık akşam menünü yaz sen ben o zamana kadar düşüncem cezanı !!!morordek ördekim ben az önce 2 kaşık dondurma yedim. Tepeli değildi ama yinede artıdayken yapmamalıydım.Senden ceza istirham ediyorum.
![]()