- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #192.401
Şimdi işlerimi bitireyim kuzım gelicek öğlen yemeğine o gidince oğlumu uyutucam ondan sonra yapabilirim canım 13.30 gibi :)Benim de
Ne zamn başlayalım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi işlerimi bitireyim kuzım gelicek öğlen yemeğine o gidince oğlumu uyutucam ondan sonra yapabilirim canım 13.30 gibi :)Benim de
Ne zamn başlayalım?
Bizde yemeyiz canım marttan sonra annem balıkmı yenir kurtlanmıştır derbak karadenız kökenli biliyo biz de güneş çıktı mı balık yenmez dahaama biz deniz suyunun içinde atıyorz dondurucuya belkim öyledir diye ses etmedim.. güzelsen yine de afiyet olsun
ebrusonmez cim
![]()
canım cezaları yapınca benı de etıketlersen sevınırım kontrolunu ben yapıp kaptana bıldırıyom toplucakollontai
nilsub
morordek
ebrusonmez
dünün menüsü:
Kahvaltı
Dukan ekmeği ,peynir,kokteyl domates,2 dilim salam şekersiz çay
Öğlen:
Karpuz Peynir ekmeksiz ekşili köfte
Akşam yemeği
YOK .
su:2 litre sporğluşumun bi tarafımdan akıttığı terlere spor diyorsak o..
Kollontainin 15 dk yürüyüşü yapıldı![]()
Kaçırmışım canım memleketin neresiydi?Ayy ne güzel yaa
Memlekete gitsekte içimiz ısınsa diyorum.
canım menüyü yazdığında bi yerine @ bu işareti koyup kaptanın ismini yazabilirsin.. ya da bi süre alışana kadar yazan birinden o kısmı kopyalayıp yapıştırabilirsin menünekesinlikle canım..bende gözden kaçtığını düşünüyorum..çünkü geçen hafta bildirim yaptığım halde yapmadığım söylenmişti..çoktan yaptım yazdım bende..
ama ben kişi etiketlemeyi bilmiyorum..nasıl yapıcam..
günaydın arkadaşlar..
sabha 1 yumurta 1 domates 1 salatalık şekerli çay..peynir zeytin..
arada 1 elma
öğleden sonra yemek yedim..saat 15.00 gibi..1 lahmacun ayran salata..
akşam yemek yemeyecektim ama eve gittim ki eşim balık yapmıs..yemesem olmazdı..
3 tane kızartılmış uskumru ve su..
ee yaz bakalım kaçmışsın:)ay ben sabah heveslen tartıldım koştum hemen yazayım diye
hesapları bile yaptım
ama bugün perşembeymiş yaaaaaa
iyi iyi bugünde veririm azimle bir 100 gr
ohhhhh misssss
Teşekkür ederim canım.Burada deniz suyunda bulunur mu yaa :)))bak karadenız kökenli biliyo biz de güneş çıktı mı balık yenmez dahaama biz deniz suyunun içinde atıyorz dondurucuya belkim öyledir diye ses etmedim.. güzelsen yine de afiyet olsun
ebrusonmez cim
![]()
ay sağol şekerim pek kolay olmasada :)Kolay gelsin kızlar 4. Takımdan ben
tamm anlaştık.Şimdi işlerimi bitireyim kuzım gelicek öğlen yemeğine o gidince oğlumu uyutucam ondan sonra yapabilirim canım 13.30 gibi :)
Malatya canım.Kaçırmışım canım memleketin neresiydi?
ay kayısı yolla kızzzzzzzzzzzz gidince kargoylaMalatya canım.
iyidir rakibem sen nasılsınNaber rakibem
bugun ne yedin kahvaltının resmini yolla bakemiyidir rakibem sen nasılsın