• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bak karadenız kökenli biliyo biz de güneş çıktı mı balık yenmez daha ;) ama biz deniz suyunun içinde atıyorz dondurucuya belkim öyledir diye ses etmedim.. güzelsen yine de afiyet olsun ebrusonmez ebrusonmez cim :KK15:
Bizde yemeyiz canım marttan sonra annem balıkmı yenir kurtlanmıştır der :D

kollontai kollontai nilsub nilsub morordek morordek ebrusonmez ebrusonmez
dünün menüsü:
Kahvaltı
Dukan ekmeği ,peynir,kokteyl domates,2 dilim salam şekersiz çay
Öğlen:
Karpuz Peynir ekmeksiz ekşili köfte
Akşam yemeği
YOK .
su:2 litre spor:eek:ğluşumun bi tarafımdan akıttığı terlere spor diyorsak o..
Kollontainin 15 dk yürüyüşü yapıldı :KK66:
canım cezaları yapınca benı de etıketlersen sevınırım kontrolunu ben yapıp kaptana bıldırıyom topluca ;)

1 Haziran Ceza Listesi (2haziran/11:00 güncellendi)

M melampusefe --> 300 zıp
ebrusonmez ebrusonmez --> 300 zıp (31mayıstan) + 100 zıp (ceza bitirilmediği ıcın) +300 zıp(1hazıran menusunden) ( bi daha yazmış menuye bı sormak lazım total ne kadar dıye :KK48:) tatlım onaylandı totalin 700 zıpmış :KK48:
M minnakkelebekim -->200 zıp-->200 zıp yapıldı :KK9:
parkbyull parkbyull --> 15dk yürüyüş --> 15dk yürüyüş yapıldı :KK9:
M melampusefe --> 500 zıp
T tatlitambak --> 500 zıp

Cezalar cumaya kalmasın didi kaptan hanımlar bilginize !!!

kollontai kollontai

kesinlikle canım..bende gözden kaçtığını düşünüyorum..çünkü geçen hafta bildirim yaptığım halde yapmadığım söylenmişti..çoktan yaptım yazdım bende..
ama ben kişi etiketlemeyi bilmiyorum..nasıl yapıcam..
canım menüyü yazdığında bi yerine @ bu işareti koyup kaptanın ismini yazabilirsin.. ya da bi süre alışana kadar yazan birinden o kısmı kopyalayıp yapıştırabilirsin menüne :KK66: mesela kollontai kollontai gibi :KK66:

günaydın arkadaşlar..
sabha 1 yumurta 1 domates 1 salatalık şekerli çay..peynir zeytin..
arada 1 elma
öğleden sonra yemek yedim..saat 15.00 gibi..1 lahmacun ayran salata..
akşam yemek yemeyecektim ama eve gittim ki eşim balık yapmıs..yemesem olmazdı..
3 tane kızartılmış uskumru ve su..
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub kaptanım arkadas etıketlemeye alısana kadar kım goruyosa ekler senı artık

bak karadenız kökenli biliyo biz de güneş çıktı mı balık yenmez daha :KK66: ama biz deniz suyunun içinde atıyorz dondurucuya belkim öyledir diye ses etmedim.. güzelsen yine de afiyet olsun ebrusonmez ebrusonmez cim :KK15:
Teşekkür ederim canım.Burada deniz suyunda bulunur mu yaa :)))
Şoksuz bulsak bikaç kilo alıp buluğa atıyorum. Oda bazen balıksız kalıyorum sen hesap et

Back
X