• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlar
kızlar hepinize bol kg vermeli bir cuma diliyorum durumlar ne alemde bilmiyorum ben biraz rahatsızdım sabah akşam iğne vuruluyorum bugün işe başladım raporluydum geçmişi okuyayım dedim ama 700 mesaj var okuyaömadım umarım herkes iyidir

kaptanım dün ben bu tarifi tv doktordan duydum çocuklar için doğal müsil dedi bende akşama yatmadan yaptım 1 bardak kaynayan süte 1 kuru incir doğranıyor 5 dk kadar incir ile kaynatılıyor sonra blendırdan geçirilip buzdolabına koyuluyor akşam yaptım sabah kalkar kalmaz yedim ben birazda tarçın serptim ama çok güzel olmuş tadı ben çok sevdim biraz önce ebruda yaptı oda beğenmiş kabızlık için aslında tarif...:)
canım bende bir deneyeyim bu kabızlık belasına denemediğim şey kalmadı

çok sağol canım benim
10 kilo güzel vermişsin maşallahh 3 kilo nedir ki uçuppp gider.
Gerçi bu kilolarda zor oluyor ama sağlık olsun burda bu takımla olmakta sana keyif veriyordur

çok sağol canım
sene olacak hergün akşam namazından sonra kuranımız okunur. Her kandil bayram ona ait özel günlerde asla unutmayız zaten haftanın 2 3 günü yanındayız. Bazen diyorum ki çok şanslı arkasından bu kadar dua eden onu seven insan bıraktı. Yanına giderken en az 2 araba gidiyoruz

şahnurcumm canım benim ne özlemişim senii :KK68:
yine 4. takımdayım canım liste dısı kilo vermeye devam ediyorum.
O dönemlerde bir koptum bi daha da adapte olamadım zaten. Yoksa biliyorsun nasıl bağlıydım buralara.
Sen mezun oldun diye biliyorum nasılsın şimdi ?
canım benim bende mezun olmuştum ama biraz kg aldım tekrardan listelere de girmedim dolanıp duruyorum işte buralarda

Ben sabit geldim ya. Acaba dün ki brokoli şişkinlik yaptı ondan mı? Ya da bu hafta yaşadığım uyku düzensizliğim mi sebep? Hiçbir şey anlamadım. Hepinizden özür diliyorum

Günaydın günaydınn bu sabah itibariyle 70 gördük çok şükürbin şükür o kiloyu gördüğüm güneee
Geçen hafta 70.500
Güncel 70
Ramazana kadar güya 69 incekdim nasip değilmiş:cry:ramazanda inerim artık:-)

Maşalllah canım.Kaçamak yapıyon ama kiloda veriyorsun.
Ay canım vallahi korkumdan soramıyorum
Ama dünki menümdeki kaçamağı inanki bulamadım
Çaktırmadan söleyiversene ;))

günaydınlar
kızlar hepinize bol kg vermeli bir cuma diliyorum durumlar ne alemde bilmiyorum ben biraz rahatsızdım sabah akşam iğne vuruluyorum bugün işe başladım raporluydum geçmişi okuyayım dedim ama 700 mesaj var okuyaömadım umarım herkes iyidir

canım bende bir deneyeyim bu kabızlık belasına denemediğim şey kalmadı

canım benim bende mezun olmuştum ama biraz kg aldım tekrardan listelere de girmedim dolanıp duruyorum işte buralarda
Geçmiş olsun kaptanım hayırdır kötü bişi yok umarım

Kızlar menüm kabarık görünüo ama ben 1000 kalorinin altında besleniyorum. Kalori sayıyorum
Ee hergün jillianımı yapıorm nöbet çocuk demeden.
Devlet dairesinde çalışıyorum ama öle sürekli masa başı değil bizim iş.geniş bi alan o bloktan o bloğa giderken bile tempolu yürüyorum
Güvenlikten kaloriferciye temizlikden kantincilere kadar herkes tiye alıo beni :))
Olsun artık kabullendiler gülüolar geçiolar :))
Screenshot_2016-06-03-10-33-26.webp

Menümüde yazayım malum şimdi yedim akşam yemeğimide:63:@kollontai nilsub nilsub morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak senide yazdim bacim cezama yardimci olman mabindaaaa:KK70:
Sabah
Müsli yedim
Slim sütle hepsi küçük çin kasesi onlarınkiii küçüçük kendileri gibi:KK70:
Öğle
Ispanak oturtmasıymış arkadaş getirdi dün akşam bende yedim:KK66:
Akşam
Musakka yaptım önce ızgarada patlıcanları datsızzzz tutsuzzz pişirdim :KK23:kıymayıda soğanlarıda domates sosuyla kavurdum sonra hepsini fırın tepsisine dizip fırında pişirdim lezzetliydi
:KK60:
2 litre su ictim:eğlence:
1,5litrede çay içtim efkarlandım leeeennn bugün yeni işimde yetim kalmış çoçuk gibi hissediyorum kendimi :anne:
25 dk yürüdüm
25 dkda popo göbek bacak çalıştırdık ara ara ebru ablamı dinleyip nefes al ver yaptım:lülülü:

Kızlar menüm kabarık görünüo ama ben 1000 kalorinin altında besleniyorum. Kalori sayıyorum
Ee hergün jillianımı yapıorm nöbet çocuk demeden.
Devlet dairesinde çalışıyorum ama öle sürekli masa başı değil bizim iş.geniş bi alan o bloktan o bloğa giderken bile tempolu yürüyorum
Güvenlikten kaloriferciye temizlikden kantincilere kadar herkes tiye alıo beni :))
Olsun artık kabullendiler gülüolar geçiolar :))
Eki Görüntüle 1841707
Sen onlara ne bakıyon kuzu geçen hafta rahat 150 kilo gelen 2 bayan futbol sahasının etrafında koşuyorum diye dalga konusu yaptılar bide çerezlerini almışlar nerem komikse bi ara sordu buhar olup uçuçan herhalde dedi yok ben şimdiden önlem alıyorum malum kilo almak kolay vermek zor dedim aslında açında totonuza gülün demek vardıda asaletimi bozmak istemedim ahhhh ahhhhh:confused:

Sen onlara ne bakıyon kuzu geçen hafta rahat 150 kilo gelen 2 bayan futbol sahasının etrafında koşuyorum diye dalga konusu yaptılar bide çerezlerini almışlar nerem komikse bi ara sordu buhar olup uçuçan herhalde dedi yok ben şimdiden önlem alıyorum malum kilo almak kolay vermek zor dedim aslında açında totonuza gülün demek vardıda asaletimi bozmak istemedim ahhhh ahhhhh:confused:
Ay tatlım aynen ya
Nöbet odasına spora çıkıorm die güvenliğe bir haber veriorm bütün herkes haberdar oluo bi anda.
Ay öle alemsiniz böle alemsiniz diyip duruolar
Ben de napam yarım saat hepsine sporun faydaları konulu konferans veriorm.
Ceza niyetine :KK24:

canım faranjitim azmış bronşite çevirmiş o yüzden iğne yiyorum
Ay kaptanım faranjite iyi gelirmi bilmiorm ama pastil ve tarçınlı su ikilisi benim boğaza öksürüğe çok iyi geldi

Gunaydın hanımlar :) Ben bugun 60.2 geldim. Üstelik pazar gunu regl bekliyorum, o yuzden cok sevindim :)

2 haziran spor listesi

1. Tatlitambak 45 dk kondisyon bisikleti + 30 dk ip atlama bacak-kol egzersizleri --> toplam 75 dk
2. inattettimolacak : 3mile leslie --> 45dk
3.minnakkelebek: 30 dk yürüyüş. 30 duvarda şınav 30 ayakta mekik
Canım sporunu toplam dakika olarak yazar mısın bundan sonra? 30 şınav ve 30 mekik kaç dakika örnegin? Dakika üzerinden liste tutuyorum cunku
canım faranjitim azmış bronşite çevirmiş o yüzden iğne yiyorum
Gecmis olsun kaptanım

***5. Takım 468. Etap***

ebrusonmez (57,7/
deryalimm07 (74,3/
tatlitambak (82,4/81,2/1,2/%1,46)
savurgan (70,5/70/0,5/%0,71)
denhizx (70,3/
melampusefe (72,3/) kilosu sabit
parkbyull (95,2/94,8/0,4/%0,42)
Ay Isigim (66,4///) kendi isteğiyle ayrıldı.
inatettimolacak (81,5/81/0,5/%0,61)
minnakkelebekim (79,8/) kilosu sabit

5. takım ortalaması: %

blanche_ea (58,6/
btlbetul (64,2/
Ozaly (61,6/61,3/60,3/1/%1,63)
kollontai (65,0/
morordek (60,3/60,2/0,1/%0,17)

Back
X