• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy ne güzel sistemimiz var demi? Benimde vucudum alıştı akmek falan yesem rahatsız oluyorum.
Evet mide kücülünce fazlasını ögütemiyor bence :)
Maşallah hepimiz sabitizz:eğlence:
Evet ben bi ara ortalamayı 0.291 mi ne hesaplamıstım, excelde 1 satır boş kalmış meger. Sonra onu silince %0.3'un uzerine cıktık da sevindim yani gene nota almaktan kıl payı kurtulduk.

Almam sanırım rakibem cunku diyetten sonra ara ara abartsam bile cok yedigimde o kadar rahatsız oluyorum ki. Midem şişiyor resmen, sonra da saatlerce bir sey yiyemiyorum. Vucut kendi kendini dengeliyor sanırım :KK48:
Bende kendimi acayip sismis hissediyorum neden diye dusundumde ben aksamlari en fazla 2 yemek kasigi sebze yemegi yerdim bu aksam kac kasik yediysem davul gibi hissediyorum bide cok huzursuzum gazi olan bebek gibi :KK61:ahanda son olsun 2 kasigi gecmiyecem mide kuculmus demekki acmanin anlami neee :KK70:

Bende kendimi acayip sismis hissediyorum neden diye dusundumde ben aksamlari en fazla 2 yemek kasigi sebze yemegi yerdim bu aksam kac kasik yediysem davul gibi hissediyorum bide cok huzursuzum gazi olan bebek gibi :KK61:ahanda son olsun 2 kasigi gecmiyecem mide kuculmus demekki acmanin anlami neee :KK70:
Evet iste mide almıyorsa zorlamanın alemi yok :D

***5. Takım 468. Etap***

ebrusonmez (57,7/) kilosu sabit, izne ayrılmak istiyor
deryalimm07 (74,3/) bildirim yapmadı
tatlitambak (82,4/81,2/1,2/%1,46)
savurgan (70,5/70/0,5/%0,71)
denhizx (70,3/) kilosu sabit
melampusefe (72,3/) kilosu sabit
parkbyull (95,2/94,8/0,4/%0,42)
Ay Isigim (66,4///) kendi isteğiyle ayrıldı.
inatettimolacak (81,5/81/0,5/%0,61)
minnakkelebekim (79,8/) kilosu sabit

5. takım ortalaması: %0,320

blanche_ea (58,6/
btlbetul (64,2/
Ozaly (61,6/61,3/60,3/1/%1,63)
kollontai (65,0/
morordek (60,3/60,2/0,1/%0,17)

Benim icin izne ayrılmanın bi sakıncası yok canım ama listeyi ben mi eklerim kollontai mi onu da bilmiyorum. Danıstım simdi ona cevap verirse yazayım sana ben :)

ebrusonmez ebrusonmez tamam canım izne ayrılmana izin cıktı :KK70:

O sekilde not düsüyorum :)

***5. Takım 468. Etap***

ebrusonmez (57,7/) kilosu sabit, izne ayrılmak istiyor
deryalimm07 (74,3/) bildirim yapmadı
tatlitambak (82,4/81,2/1,2/%1,46)
savurgan (70,5/70/0,5/%0,71)
denhizx (70,3/) kilosu sabit
melampusefe (72,3/) kilosu sabit
parkbyull (95,2/94,8/0,4/%0,42)
Ay Isigim (66,4///) kendi isteğiyle ayrıldı.
inatettimolacak (81,5/81/0,5/%0,61)
minnakkelebekim (79,8/) kilosu sabit

5. takım ortalaması: %0,320

blanche_ea (58,6/
btlbetul (64,2/
Ozaly (61,6/61,3/60,3/1/%1,63)
kollontai (65,0/
morordek (60,3/60,2/0,1/%0,17)
Çok çok teşekkür ederim rakibem. O zamn tempolu bir maraton başlasın. :KK73:
Kilo almadan gelmek için hergün spor yapıcam. Bol bol yürüyüş ve sabahları leslie yapacağımmm.

Bugun kaptan yazmisti ekstra bi yirmi daha..sen.ona 10 daha ekle simdiden :KK66:
valla üzgünüm adım hıdır elimden gelen budur birde ramazan giriyo parky finito bebişim :D anca yediğime içtiğime dikkat ederim zaten yaz orucunda suya abanınca yemeye fırsatım olmuyo:D

valla üzgünüm adım hıdır elimden gelen budur birde ramazan giriyo parky finito bebişim :KK70: anca yediğime içtiğime dikkat ederim zaten yaz orucunda suya abanınca yemeye fırsatım olmuyo:KK70:
Ayy evet insanın midesi şişiyor. Yemek yiyilmiyor.
Hem iftardan sonra 20-30 dk açıkhava yürüyüşü güzel oluyor.İnsanın şişkinliğini alıyor.Belkim denemeye fırsatın olursa...
Biz kardeşimle bisiklet sürerdik.Nede keyifli olur du.Ama bisikletini düşünce kızardı bana :KK1:
Hiç demezdi ablacım biyerin acıdı mı diyeee :lülülü:

Ayy evet insanın midesi şişiyor. Yemek yiyilmiyor.
Hem iftardan sonra 20-30 dk açıkhava yürüyüşü güzel oluyor.İnsanın şişkinliğini alıyor.Belkim denemeye fırsatın olursa...
Biz kardeşimle bisiklet sürerdik.Nede keyifli olur du.Ama bisikletini düşünce kızardı bana :KK1:
Hiç demezdi ablacım biyerin acıdı mı diyeee :lülülü:
hahahaha güzel anılar ben tuvalete gidip beş dk gözden kaybolduğumda bile koca apartmanı inleten bir bebeğim var bakalım onunla ilk ramazanımız nasıl geçecek.

Sabah
1 haşlanmış Yumurta
4 salatalık

Öğlen
Yarım porsiyon mantar sote
Azıcık salata
5 çay kaşığı sade dondurma
Şekersiz Türk kahvesi

Akşam
Semiz yemeği
2 kere Şekersiz nescafe
2 adet kremalı bisküvi
5 erik

Su 1 litre
Spor
20dk koşu bandında yürüyüş
Jillian level 2
8 dakika abs workout

Ay unuttuğum bişi var mı
Yok herhalde
Tamam bu kadaaaaa
o bisküvileri ben yemediğime göre sen zıplayacaksın :)

valla üzgünüm adım hıdır elimden gelen budur birde ramazan giriyo parky finito bebişim :KK70: anca yediğime içtiğime dikkat ederim zaten yaz orucunda suya abanınca yemeye fırsatım olmuyo:KK70:
canım 15 dk 20 dk yürüyüş yazıyorum zaten kilona göre çok az veriyorsun, bu kadar yürüyüşde yapamazssan hiç veremezsin 3 gün sonra, benim adım da aslı elimden gelen bu tercih senin

Back
X