- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #192.701
Neden tatlım sabitgeldin diye mi? Başka bi problem yoktur umarım.Benim moralim bozuk....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden tatlım sabitgeldin diye mi? Başka bi problem yoktur umarım.Benim moralim bozuk....
Rakibe mi acıcık taşladın mıo bisküvileri ben yemediğime göre sen zıplayacaksın :)
canım 15 dk 20 dk yürüyüş yazıyorum zaten kilona göre çok az veriyorsun, bu kadar yürüyüşde yapamazssan hiç veremezsin 3 gün sonra, benim adım da aslı elimden gelen bu tercih senin
Neden tatlım sabitgeldin diye mi? Başka bi problem yoktur umarım.
Evet heralde bu haftaki kötü sonucun korkusundan kimse sana kollontaiye görünmüyor.Ben de anca gelebildim hanımlar. Bir arkadasın dogum gunu partisine gitmistik :)
Ogleden beri 8-9 mesaj mı ne yazılmıstı şok oldum mesajların azlıgını gorunce :))
Benden niye korkuyolar ki ne kadar da yufka yürekli bir ördegim oysaEvet heralde bu haftaki kötü sonucun korkusundan kimse sana kollontaiye görünmüyor.![]()
Ben şimdi erik le kiraz da yedim ama saymadim. Kızımın 2 arkadaşını aldim geldim eve bugün. Ama birisi ağladı. Şimdi babası almaya geliyor. 4 çocukluydum bugün. Uydular digerleri
Hain kardeş boşver fındığım benim ablamda öyle paramın bittiğini öğrendiği an irtibatı keser benleAyy evet insanın midesi şişiyor. Yemek yiyilmiyor.
Hem iftardan sonra 20-30 dk açıkhava yürüyüşü güzel oluyor.İnsanın şişkinliğini alıyor.Belkim denemeye fırsatın olursa...
Biz kardeşimle bisiklet sürerdik.Nede keyifli olur du.Ama bisikletini düşünce kızardı bana
Hiç demezdi ablacım biyerin acıdı mı diyeee![]()
Millet rahat bacım sonra çoçuğuma o oldu bu oldu yollama kardeşim zaman çok değişti çok kapılarda oynamayaz oldu çoçuklar ben servisle yolluyorum çoçuğumu diye sabah ilk benim kızımı alıyor en son yine benim kızı bırakıyor kızım uyuyormuş bu süreçteAy yatılı nasıl gönderiyorlar başka bir eve çocuklarını. Millet mi çok rahat ben mi abartıyorum bilemedim