• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

***5. Takım 468. Etap***

ebrusonmez (57,7/) kilosu sabit, izne ayrılmak istiyor
deryalimm07 (74,3/) 1. kez bildirim yapmadı
tatlitambak (82,4/81,2/1,2/%1,46)
savurgan (70,5/70/0,5/%0,71)
denhizx (70,3/) kilosu sabit
melampusefe (72,3/) kilosu sabit
parkbyull (95,2/94,8/0,4/%0,42)
Ay Isigim (66,4///) kendi isteğiyle ayrıldı.
inatettimolacak (81,5/81/0,5/%0,61)
minnakkelebekim (79,8/) kilosu sabit

5. takım ortalaması: %0,320

blanche_ea (58,6/
btlbetul (64,2/
Ozaly (61,6/61,3/60,3/1/%1,63)
kollontai (65,0/64,6/0,4/%0,62)
morordek (60,3/60,2/0,1/%0,17)

o bisküvileri ben yemediğime göre sen zıplayacaksın :)

canım 15 dk 20 dk yürüyüş yazıyorum zaten kilona göre çok az veriyorsun, bu kadar yürüyüşde yapamazssan hiç veremezsin 3 gün sonra, benim adım da aslı elimden gelen bu tercih senin
Rakibe mi acıcık taşladın mı:KK22:
Ayy sonuçta rakibemden ben sorumluyum.Sonra bana ceza kesersin. :KK70:
parkbyull parkbyull kız bak senin yüzünden benim başım yancakkkk.
Ama ben inanıyorum rakibem dikkat edicek.Az birazda yürüyüş yapar.

13342962_709923002443570_3612180247187870899_n.webp

bugun bende böyleydim kızlar :KK70::KK70::KK70:

Ben de anca gelebildim hanımlar. Bir arkadasın dogum gunu partisine gitmistik :)
Ogleden beri 8-9 mesaj mı ne yazılmıstı şok oldum mesajların azlıgını gorunce :))

Ben sabah arkadasa kahvaltıya sonra pikniğe gittik. Şimdi de gezmedeyim.

Sabah 10. Da kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Salatalık domates
sebze sote
azcık peynir

ara
Türk Kahvesi

akşam 16.da
karışık ızgara tavuk sis köfte ve sucuk
salata
ayran

veee 1 minik dondurma. Adını bilmiyorum ama çok küçüktür

2lt geçen şu
ve spor yapamadım. Ama çok hareketli bir gündü

inatettimolacak inatettimolacak kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub

Ben şimdi erik le kiraz da yedim ama saymadim. Kızımın 2 arkadaşını aldim geldim eve bugün. Ama birisi ağladı. Şimdi babası almaya geliyor. 4 çocukluydum bugün. Uydular digerleri

Ben şimdi erik le kiraz da yedim ama saymadim. Kızımın 2 arkadaşını aldim geldim eve bugün. Ama birisi ağladı. Şimdi babası almaya geliyor. 4 çocukluydum bugün. Uydular digerleri

Ay yatılı nasıl gönderiyorlar başka bir eve çocuklarını. Millet mi çok rahat ben mi abartıyorum bilemedim

Kahvaltı. 2 haslanmış yumurta. 5 zeytin. 1 domates ve salatalık

Ara. Küçük kase çilek

Akşam. Mangal ya ptık 1 porsiyon karışık ızgara. 2 yk patlıcan salatası. 1 bardak ayran

Su: 2 lt
Spor : 30 dk yürüyüş.

Ayy evet insanın midesi şişiyor. Yemek yiyilmiyor.
Hem iftardan sonra 20-30 dk açıkhava yürüyüşü güzel oluyor.İnsanın şişkinliğini alıyor.Belkim denemeye fırsatın olursa...
Biz kardeşimle bisiklet sürerdik.Nede keyifli olur du.Ama bisikletini düşünce kızardı bana :KK1:
Hiç demezdi ablacım biyerin acıdı mı diyeee :lülülü:
Hain kardeş boşver fındığım benim ablamda öyle paramın bittiğini öğrendiği an irtibatı keser benle:KK70:

Ay yatılı nasıl gönderiyorlar başka bir eve çocuklarını. Millet mi çok rahat ben mi abartıyorum bilemedim
Millet rahat bacım sonra çoçuğuma o oldu bu oldu yollama kardeşim zaman çok değişti çok kapılarda oynamayaz oldu çoçuklar ben servisle yolluyorum çoçuğumu diye sabah ilk benim kızımı alıyor en son yine benim kızı bırakıyor kızım uyuyormuş bu süreçte:uykucu:bende çıkardım allah korusun yavrularımızı adam bi garip birşey çoçuğumun burnu kanamış haberi yok :KK57:heryer kan olmuş bana soruyor hastalığı varmıydı diye :ukala::ukala:en güzeli çıkardım zor buldum yavrumu zaten ayyyy hiç kıyamam hiç bebişimi:KK46:anası kurban olur ona:anne:

Back
X