• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar dünde kimse bişey yazmamış menüler yok, bugün aynı şekilde, ben herkes zayıflasın diye uğraşıyorum ama böyle olursa kimseyi diskalifiye ederken üzülmiycem, katılım yapan arkadaşlar üstüne alınmasın sözlerimi.

Kızlar günaydın daha yeni kahvaltı yapıyorum malesef bugun geç uyandım acil yardımınıza ihtiyacım var 2gundur ipin ucu feci kaçtı bende:KK43:
yemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yersen seni hergün koştururum tek işim gücüm bu olur !!!!!

Hayırlı akşamlar kızlar akşam oldu burda:halay:bugün acayip yağmurlu hava dışarı hiç çıkmadım avmler dolu park yeri bulamamış eşim millet benden önce gitmiş zaten benimde gidesim yoktu:63:
Sabah
2 tane salatalık
Yarım domates
Kibrit kutusu kadar beyaz peynir
Küçüçük kıymalı pufff yedim:KK14:ne olur ne olmaz diye 200 zıpladım:KK53:
Öğle
2 mandalina yedim
Akşam
1 çay bardağı sarı leblebi yedim canım yemek istemedi oysa çuuukk güzel yemeklerim vardı birşey olmuş mideme almıyor anacım zorlarsamda ahaaa akşam böyle oldum sabaha kadar:kusmuk:
2,5 litre su buz gibi hava zaten hapşırıp duruyorum:KK1:
30 dk yürüyüş ev işlerinden anca o kadar vakit buldum yarın tüm gün geziceğimmm:21:kayınvalide ve çetesi gelmeden kaçaçağım :KK70::KK70:

Bugün kötü birgün geçiriyorum. Herşey üst üste gelio artık şiştim
Bygünlük beni mazur görün kızlar

yemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yersen seni hergün koştururum tek işim gücüm bu olur !!!!!
Bide bir sürü cicili aletler aldı hep hava civaaaa:KK70::KK70:zamanında bende aldım millete attım havamı çuuuukk sportikkk gacıyımmm diye kilomuda verdim sonra aletler çöpe ben dana gibi oldum tekrar:mad::mad:

sana bi 500 zıpzıp yakışır :) inatettimolacak inatettimolacak

sanada bi 500 daha pazartesiye kadar vaktin var yapmak için :KK66:
tambağım kızlar derdini yanlış anlatmış, zaten hepsi de özür dilemiş, yani memleketin hali kötü demek istemişler, hadi bi gül yüzünü göster kırılmadğını anlayalım :)

Yok canım ya kızları da anlıyorum. Haklılar. .. kırılmadım. En değerli varlıklarımız evlatlarimiz bizim her daim iyiyi kotuyu dusunmek zorundayiz.
ebrusonmez ebrusonmez savurgan savurgan M melampusefe
kirilmadim sizleri anliyorum. Kendimi de taniyorum zaten.sıkıntı yok

Selam hanimlar, ben gene sınav gozetmenligindeyim bu hafta sonu.
Dün haftalik spor yarismasinin galibini açıklamayı unutmusum, anca fark ettim :) aksam eve gidince listeden bakip yazarim artik kaptanimiz odullendirir mi ne yapar bilemiiyyciim:)))

Acaba kim ben de merak ett ama dün yogunluktan soramadim

Kızlar günaydın daha yeni kahvaltı yapıyorum malesef bugun geç uyandım acil yardımınıza ihtiyacım var 2gundur ipin ucu feci kaçtı bende:KK43:

Ah canim. Ben de öyle 1 gün gitti mi heba ediyorum. Salıveriyorum kendimi toparlanan kadar 1 hafta 10 gün geçiyor sonra yine bozuluyor. Aynı döngüden sıkıldım. Spora ver kendini canım. Hem kaçamak yapmanı engeller

Dünün yorgunluğu var uykum var ev temizlenmesi lazım. Han gibi kocaman ev.
Kocam da aman yat dinlenir temizlik halledilir diyor. En iyisi spor yapmak galiba

Şuraya da dünün menüsünü yazayım sonra cezaları kontrol edicem ;)
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub T tatlitambak
Sabah
1küçük kutu light süt

Öğle
1kepce tavuklu sebze corbası
1dilim fırında rulo köfte
1yk yoğurt az salata

Akşam
mantarlı tavuk -bitiremedim hepsini ama dışardaydık güzel yapamamıslar-

Ara
1sade soda

Su: 2,5lt
Spor:1saat sahılde yürüyüş

3 Haziran Ceza Listesi(4Haziran 14:40 güncel)

1. Ozaly Ozaly : 1000 zıp+500zıp (bunlar şekerpareden sanırım :KK48:) -->270 tanesi yapıldı (Senin pazartesine kadar vaktin var)
  2. T tatlitambak :500 zıp
  3. savurgan savurgan : 200 zıp (kendi yediği puftan kendine kesmiş ve yapmış :KK70: ) -->200 zıp yapıldı :KK9:

Ayrıca
  1. M melampusefe nin 800 zıp cezası var 1 Hazirandan beri geri dönüşte görmedim
  2. parkbyull parkbyull nin de toplam 20dk+20dk yürüyüşü vardı 30dk yapmıştı geri kalanını yoğun hareketli günlerine saydırmak istiyor anladığım kadarıyla takdir kaptanın :KK66: o 10dknın peşine düşer mi yoksa seni azat eder mi bilemicem canım :KK66:
kollontai kollontai

Kaptanın Listesine Göre Uyarı Alanlar
Güncel 04.05.16

@deryalimm07 :duduk::duduk: -
T tatlitambak :duduk::duduk: :duduk: :KK43:
@denhizx :duduk: :duduk: -
M melampusefe :duduk::duduk::duduk: :KK43:
M minnakkelebekim :duduk::duduk: -
M minnakkelebekim :duduk: -
[tr] [td] 5.TAKIM [/td] [td] Uyarı [/td] [td] Kınama [/td] [/tr]

Arkadaşlar, çok söyledim ama tekrar edeyim. Bu kararları ben vermiyorum. Kaptanın söylediklerini daha derli toplu görelim diye tablo yapıyorum sadece. Bi sorunuz varsa kaptana sormanız daha sağlıklı sonuç verecektir sizlere...
Ayrıca bazı arkadaşlar güncel uyarılarını sabit geldikleri için almış kaptanın mesajını da alta bırakıyorum o yüzden. Umarım haftaya bol bol %2 ve giden uyarılar görürüz

kollontai kollontai
sabit gelen arkadaşlar nurtopu gibi birer uyarınız daha oldu, sizden %2 yapıp o uyarıları silmenizi bekliyorum

Aaaa olmazki ama bak ben erkeden kalktım 2 tane yumurtamı yedim çıktım güzel bi koşu tarzı yürüyüş yaptım. Öğleden sonrada çıktım.Şimdi yeni eve geldim. Ve bacaklarım resmen titriyor. Çok yokuş bir sokağı 4 kez in çık yaptım. Şıp şıp ter attım.
Sen yapmazsan ayıp olur şimdi. Haydi Organik sporaa Bak slogan bile yaptım sana :KK70::KK60:

Selam hanimlar, ben gene sınav gozetmenligindeyim bu hafta sonu.
Dün haftalik spor yarismasinin galibini açıklamayı unutmusum, anca fark ettim :) aksam eve gidince listeden bakip yazarim artik kaptanimiz odullendirir mi ne yapar bilemiiyyciim:)))
Ayyy çok heyecanlı:KK31:
Ben değilim orası kesin ama yinede merak ettimm. :KK73:

Back
X