• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptanın Listesine Göre Uyarı Alanlar
Güncel 05.05.16

@deryalimm07 :duduk::duduk::duduk: :KK43:
T tatlitambak :duduk::duduk: -
Y Yuppiyayye :duduk: -
M melampusefe :duduk::duduk::duduk: :KK43:
M minnakkelebekim :duduk::duduk: -
[tr] [td] 5.TAKIM [/td] [td] Uyarı [/td] [td] Kınama [/td] [/tr]

Arkadaşlar, çok söyledim ama tekrar edeyim. Bu kararları ben vermiyorum. Kaptanın söylediklerini daha derli toplu görelim diye tablo yapıyorum sadece. Bi sorunuz varsa kaptana sormanız daha sağlıklı sonuç verecektir sizlere...
Ayrıca bazı arkadaşlar güncel uyarılarını sabit geldikleri için almış. Umarım haftaya bol bol %2 ve giden uyarılar görürüz

kollontai kollontai

sen 700 zıpla bacım inatettimolacak inatettimolacak

inatettimolacak inatettimolacak 1 öğün güzel bi ödül sana :) T tatlitambak bir uyarısını silelim yani tatlıtambağın 2 uyarısı var kınaması yok şuan :)

200 zıpla sen bacım inatettimolacak inatettimolacak

tatlım ya kısır için 2oo zıpla ya da onu hak ettiğin ödüle say zıplama :)
ödüle sayılsın canım bugün bişey yiyesim yok haftaiçine de kalmasın ödül..ayrıca dün zaten normalden fazla yapmıştım sporu yanmıstır o kısır coktan ;)

3-4 Haziran Ceza Listesi(5Haziran 11:00 güncel)

1. Ozaly Ozaly : 1000 zıp+500zıp (bunlar şekerpareden sanırım :KK48:) -->270 tanesi yapıldı (Senin pazartesine kadar vaktin var)
  2. T tatlitambak :500 zıp+ 700 zıp-> 1200zıp
  3. Y Yuppiyayye : 200 zıp

Ayrıca
  1. M melampusefe nin 800 zıp cezası var 1 Hazirandan beri geri dönüşte görmedim
  2. parkbyull parkbyull nin de toplam 20dk+20dk yürüyüşü vardı 30dk yapmıştı geri kalanını yoğun hareketli günlerine saydırmak istiyor anladığım kadarıyla takdir kaptanın :KK66: o 10dknın peşine düşer mi yoksa seni azat eder mi bilemicem canım :KK66:
kollontai kollontai

Hanımlarrrrr hani bugün kimse yapmamış cezaları koca gün bittiiii :sinirli: Basacak kaptan yine uyarıları kınamaları ben söyliym :KK12:

Kızlar yarın nasılsın yapacaksınız sporu ben oruç tutarken yapamamda sizler ne yapacaksınız birde metabolizmayı yavaşlatmamamız lazım....
Ay sorma canım düşünüyorum ben de..ilk hafta gene biraz direncimiz olacaktır ama nasıl yapsak ki..ben okuldan dönünce 2mile 2mile denesem mi diyorum..hem cok sarsmaz hem parca parca da olsa hareket etmıs olurum..ucunda ölüm olmaz sonucta hem niyetlı olup hem aksama kadar dısarılarda calısanlar var Allah yardımcımız olsun hepımızın valla

Anam benim ceza şimdi toplam da 1200 mu yoksa 700 mü beni aydınlat inatettimolacak inatettimolacak
yazdım bacım yazdım 1200 zıpzıpın var..hem 2gün spor yapma hem sasır..oyle guzel yuzdeyle gelınce beklentıler artıyor..motıvasyonunu bulduk bı daha elımızden kacırmamamız lazım seni rakibem o yuzden sana cezalar bıraz daha caydırıcı ;)

Ay sorma canım düşünüyorum ben de..ilk hafta gene biraz direncimiz olacaktır ama nasıl yapsak ki..ben okuldan dönünce 2mile 2mile denesem mi diyorum..hem cok sarsmaz hem parca parca da olsa hareket etmıs olurum..ucunda ölüm olmaz sonucta hem niyetlı olup hem aksama kadar dısarılarda calısanlar var Allah yardımcımız olsun hepımızın valla
Ben akşam 10 gibi yaparım diyorum çocuklarda uyumuş olur hem:)

Bu sabah iyi başladım bakalım canım tartılmadım bugün çarşamba 76.7 çıkmıştım ama artık çok sıkı asılıvam duğun var bayramın 3. gunu :) 68 leri görmem lazım yeşil çayımı demledim maden sulu kuru yapıcam birazdan yanlız senin sporlarda yakıyor bu ara bacım :KK66:
ayy sorma ben de ramazandan ümitliyim lazım bana o eksiler ;) memlekettekiler bilmiyo hala diyette oldugumu 2aydır kamerayla konusmuyorum gormesınler dıye :D kocamaaann bır surprız olacak herkese ;) ayrıca bayramdan sonra da bızım yakın bı arkadasın ablası evlenecek orda da çıkkk gizel olmalıyımmm :21::süslü: ;)

yazdım bacım yazdım 1200 zıpzıpın var..hem 2gün spor yapma hem sasır..oyle guzel yuzdeyle gelınce beklentıler artıyor..motıvasyonunu bulduk bı daha elımızden kacırmamamız lazım seni rakibem o yuzden sana cezalar bıraz daha caydırıcı ;)
Şimdi başlarsan sahura bitirmiş olursun ... Bu ne kızzz :D

ayy sorma ben de ramazandan ümitliyim lazım bana o eksiler ;) memlekettekiler bilmiyo hala diyette oldugumu 2aydır kamerayla konusmuyorum gormesınler dıye :D kocamaaann bır surprız olacak herkese ;) ayrıca bayramdan sonra da bızım yakın bı arkadasın ablası evlenecek orda da çıkkk gizel olmalıyımmm :21::süslü: ;)
Hadi bakalım sıkı asılalım o zaman hep beraber;)

Anam Özge 540dk spor nedir bacım ya 1. liğini kutlarım :KK66:
sagol canım.. haftalık toplam dakıkayı tutmak aklıma gelmemıstı beni de motıve ettı valla dün baya yaptım ;)

Kızlar gün içinde sade Türk kahvesi içmeyi unutmayın çok çok faydası var diyettekiler için ....
ay kız aklıma dşürdün kahvaltıdan sonra yapayım guzel bı tane ;)

bu hafta sen kaç oldun canım anam sen bana yetişicen bacım......:KK49:
bu sabah tartılmadım daha dolap katlamaya gırdım kahvaltı etmedık henuz arkadasın da kalkmasını beklıyorum ;) sabah-oğle karısık olacak yıne ;) ama cuma günü 81dim..sen kacsın bakem sımdı ;)

nilsub nilsub kimin dugunu var canim. Bizimde gorumce evlenecek bayramin bittiği hafta. Benim de 75 leri görmem lazım. Senin le kaçamaksız bir Ramazan geçirelim ne dersin.
Ayyy kızlar benimde temmuzda arkadaşımın düğünü var bende artık 65 lerde olmak istiyorum o zaman :( birde bu sene doğumgünümde kilo sorunum olmasın istiyorum ağustos başı yani ;)

Back
X