- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #192.821
Anam benim ceza şimdi toplam da 1200 mu yoksa 700 mü beni aydınlat
inatettimolacak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkenciler burda naber:)
Evet nasıl olacak bakalım düzenimiz bozulacak ama önemli olan metabolizmamızı yavaşlatmamak....Iyi dir canım. Ben sporu ogleden önce yaparım. Benim ki emdiği için saat 4 ten sonra ben yere yapisiyorum direk
Ay ben müsait olunca kimse olmuyor![]()
Bu sabah iyi başladım bakalım canım tartılmadım bugün çarşamba 76.7 çıkmıştım ama artık çok sıkı asılıvam duğun var bayramın 3. gunu :) 68 leri görmem lazım yeşil çayımı demledim maden sulu kuru yapıcam birazdan yanlız senin sporlarda yakıyor bu ara bacımCanim yaa...
ben de olanı tuvalete götür getir yapıyorum sürekli gir çık yapıyorum. Beslenmeni düzene sokabildin mi biraz. Sabah tartildin mi
Doktora neden gittin canım geçmiş olsun benim oğlum da öyle biryere gidip geldimmi öpmeler sarılmak inmez kucağımdan Allah kimseyi annesiz bırakmasın :)Gunaydın kızlar... Dün kızımı anneme bırakıp hastaneye gittim minnoş beni aramış her yerde mızmızlanmış. Dönünce de bırakmadı tabii koalam benim
Dünün menüsü
Kahvaltı : 2 haslanmış yumurta. 2 dilim tbe. 1 domates 1 salatalık.
Akşam: 4 yk fırında sebzeli et. 1 bardak ayran.
Su: 2lt
Spor yapamadım cezama razıyım tabee
kollontai USER=717924]
morordek [/USER]
nilsub
Doktora neden gittin canım geçmiş olsun benim oğlum da öyle biryere gidip geldimmi öpmeler sarılmak inmez kucağımdan Allah kimseyi annesiz bırakmasın :)
Gunaydın kızlar... Dün kızımı anneme bırakıp hastaneye gittim minnoş beni aramış her yerde mızmızlanmış. Dönünce de bırakmadı tabii koalam benim
Dünün menüsü
Kahvaltı : 2 haslanmış yumurta. 2 dilim tbe. 1 domates 1 salatalık.
Akşam: 4 yk fırında sebzeli et. 1 bardak ayran.
Su: 2lt
Spor yapamadım cezama razıyım tabee
kollontai
morordek
nilsub
Doktora neden gittin canım geçmiş olsun benim oğlum da öyle biryere gidip geldimmi öpmeler sarılmak inmez kucağımdan Allah kimseyi annesiz bırakmasın :)
Gecmis olsun da canim doktora iyi ki varsin soyledin benim hic aklima gelmedi deseydinAminn canım.. Belim için gittim geçen doktorun acil ameliyatı çıktığı için muayene olamamıştım. Dün muayene oldum çok şükür fıtık çıkmadı. Bel kaslarım zayıfmıs egzersiz verdi doktor. Bi de zayıflamam lazımmış![]()
Tamam derim canım eşimin amcasının oğlunun sünnet düğünü var kızımın da sınıf arkadaşı eşide benim yakın arkadaşım vesselam oğlan yengesiyim burda çok önemli böyle şeyler ama benim amcamıza biraz gıcığım var kilomdan oturu dengesiz gibi konuşmuştu bir kere gıcık olmuştum anlıcan zayıflamam lazımnilsub kimin dugunu var canim. Bizimde gorumce evlenecek bayramin bittiği hafta. Benim de 75 leri görmem lazım. Senin le kaçamaksız bir Ramazan geçirelim ne dersin.
İyi senin sadece kaslarında zayıflama varmış ben trafik kazası geçirmiştim 3 yıl önce bel kemiğimde yamulma var 2tane fıtık var anlıcan belim resmen sakatAminn canım.. Belim için gittim geçen doktorun acil ameliyatı çıktığı için muayene olamamıştım. Dün muayene oldum çok şükür fıtık çıkmadı. Bel kaslarım zayıfmıs egzersiz verdi doktor. Bi de zayıflamam lazımmış![]()