- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #192.861
ne kadar güzel tarif etmişler :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy dimi yaaa :) evet buda bana gaz oldu şimdi doğumgünümde taş olmak istiyorummmmay evet doğum gününde söyle güzel çiçekli bir elbise ne güzel olur :)
elmas .... ol elmass....... dünyanın en sert taşı .......taşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşAyyyy dimi yaaa :) evet buda bana gaz oldu şimdi doğumgünümde taş olmak istiyorummmm![]()
Yaa evet aslinda ben de 6:30da kalktim sınava gittim ama anca yazabildim iste hosgorunöğlen oldu öğlen...![]()
Ahahahahelmas .... ol elmass....... dünyanın en sert taşı .......taşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş![]()
ay yinemi gözetmensin bacım ...?Yaa evet aslinda ben de 6:30da kalktim sınava gittim ama anca yazabildim iste hosgorun![]()
Evet yaa acikogretim sınavları var ya tum hafta sonu hem sabah hem ogleden sonra. Seviyorum ama ben gozetmenlik yapmayiay yinemi gözetmensin bacım ...?
Şimdi başlarsan sahura bitirmiş olursun ... Bu ne kızzz![]()
hayırda bu kadar kaçamak yapmayı nasıl başarıyorsun onu çözemedimAma hakettim ben bunu gerçekten neyse parça parça yaparım artık. Napim yapılacak başka yolu yok
Bu banaydı herhalbenim sınavım var kızlar çıkıyorum şimdi yine gelicem, liste dışı olanlar sapıtmayın gözüm üzerinizde !!!!!
hayırda bu kadar kaçamak yapmayı nasıl başarıyorsun onu çözemedim![]()
Bu banaydı herhal![]()
tamam söz veriyorum laçamak yapmıcam asla ama abur cubur yönünden çok tatlı istediğimizde incir süt gibi şeyler menüye ek olabilir tamam mı sende bana söz ver bakalım:)Olabilir. Ayyy bu cuma gelsin istiyorum. Çok sıkı tutacm artık. ..
Bu arada kaçamak yok tamam mi dugunlere az kaldi
çok kötüde değil canım merak etme sen yine iyi dayandın 2 ay kaçamaksızKızlarrr yarışmaya gireceğiz ama oruçlu olanlar ne zaman tartılsın mesela ben
Menümü yazıyorumkollontai
morordek
inatettimolacak
Sabah
Cokkkkk pisss kahvalti yaptim iki aydir boyle yemedim
Salatalık
Domates
Kıyma
Haşlama yumurta
1 dilim tavuk salam
2 dilim hindi füme
Maydanoz
1 dilim kepek ekmeği
Bu kadar yemekden sonra öğle yemedim
Akşam
Ispanak
Yoğurt
Portakal
1 kasede yabanmersini yedim
2 litre su
30 dk yürüyüş daha hiç oturmadım çok yoruldum![]()