• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İftarımı yazayım bende
Biber közlenmiş ızgarada yaptım üzerine yağsız domates sote
3-4 tane minicik ekmeksiz köfte
1 çay bardağı yoğurt
2 tane hurma
3 litre su
Bugün 19 bin adım oldu bugün harbi yorgunum işden çıkdıkdan sonra alelacele iftar edip alışverişe çıkdım:halay:

Spor yapmak çok güzel yaa hızını alamıyorum yaptikca yapasim geliyor. Iftar a yakın belki jillian yaparim

7 hareketlerine bunu da ekledim ve 50 ile açılışı yaptık bakalım. bu hareketi yaptıktan sonra yağ dokusunun altındaki kasları hissettim çok güzel bişey ya. Şuan bacak ve karın kaslarim hala yanıyor hissediyorum. Metabolizman in yavaslamasini istemiyorsanız spor şart

Eklentiler

• Screenshot_2016-06-09-16-13-30.webp
    Screenshot_2016-06-09-16-13-30.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 27
7 hareketlerine bunu da ekledim ve 50 ile açılışı yaptık bakalım. bu hareketi yaptıktan sonra yağ dokusunun altındaki kasları hissettim çok güzel bişey ya. Şuan bacak ve karın kaslarim hala yanıyor hissediyorum. Metabolizman in yavaslamasini istemiyorsanız spor şart
Tatlım sen kuru yapıyormusum daha ben yapıyorum içine yeşil çayı demlerken çubuk tarçın da koyuyorum güzel oluyor;)

ühhüüüüü :cry: evet öyle yiğidi öldür hakkını yeme demişler çalışıyor hatun.Bende istiyorum 6 lı rakamları görmeyi banane yaaa :KK42:
sen kaçsın şimdi?

hayır canım ya o benden zayıf başladı zaten aynı kiloda değildik birde ben 2 hafta diet yapmadımki bu hafta başladım diyete:)
ay tamam nilkuş hemen kızma, sana laf yok zaten maşallahın var.

Betuşun dediği gibi ben korkuyorum o karıdan demişti aynen bende korkuyorum :KK70:
aynen ben de ya, o kızı sevemedim bak.

Ben 69.900 dum:oops:niye böyleyim diye düşünürken iftardan 10 dk sonra regl oldum onun şişliği sanırsam yoksa çok dikkat ediyorum:super:
Regldendir. Masallah ya cok iyi gidiyorsun yalnız ;)
morordek morordek canım benim dünki spor 20 dk idi
bugün de 60 dk kondisyon bisikleti
Tamam bugun daha yapacaksın sanırım, bitince gene beni etiketleyip yazarsın ;)
Ya bu hareket beni cok zorluyor ama cok güzel calıstırıyor haklısın :) Karın ve yan simitlerin erimesi icin birebir.

Back
X