• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günayyydııınnn kızlarrrrrr burdaaaa akşam olduuuu:işsiz:Hiç sevmiyorum akşamııı:KK42:menümü yazayım morordek morordek kollontai kollontai nilsub nilsub
Sabah
Domates
1 dilim ekmek
Peynir
Zeytin 4-5 tane
Akşam
Limonlu soslu tavuk :kk77:
Salata:kk77:
2,5 litre su
Yeşil kahveli ödem atıcı çayım bitmiş bugün gördüm:cry:
30 dk tempolu yürüyüş:KK36:
Çokmu yemişim ben yaaa çok şiş hissediyorum kendimi :anneadayı:reglden sanırsam ödem tuttum çayımda yokkk:eek:

Merhaba kızlar haftasonu moduna girdik.Ne güzel uyumuşum ohhhh :) dün menümü paylaşmaaya fırsatım olmadı hemen paylaşayım
Dünkü menüm
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub
Sabah:1 kaynaamış yumurta+domates ,salatalık,maydonoz+az peynir+1 dl kadar pide

Öğlen:peynirli sandwiç
Akşam:1 kase çorba+yarım porsiyon mantar sote+salata

Spor:yok
Su:3 lt olmuştur

Günayyydııınnn kızlarrrrrr burdaaaa akşam olduuuu:işsiz:Hiç sevmiyorum akşamııı:KK42:menümü yazayım morordek morordek kollontai kollontai nilsub nilsub
Sabah
Domates
1 dilim ekmek
Peynir
Zeytin 4-5 tane
Akşam
Limonlu soslu tavuk :kk77:
Salata:kk77:
2,5 litre su
Yeşil kahveli ödem atıcı çayım bitmiş bugün gördüm:cry:
30 dk tempolu yürüyüş:KK36:
Çokmu yemişim ben yaaa çok şiş hissediyorum kendimi :anneadayı:reglden sanırsam ödem tuttum çayımda yokkk:eek:
Cok yememissin aslında ama ramazandan dolayı miden kuculmustur belki :)
Merhaba kızlar haftasonu moduna girdik.Ne güzel uyumuşum ohhhh :) dün menümü paylaşmaaya fırsatım olmadı hemen paylaşayım
Dünkü menüm
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub
Sabah:1 kaynaamış yumurta+domates ,salatalık,maydonoz+az peynir+1 dl kadar pide

Öğlen:peynirli sandwiç
Akşam:1 kase çorba+yarım porsiyon mantar sote+salata

Spor:yok
Su:3 lt olmuştur
Peynirli sandvic olmamıs keske baska bir sey yeseymissin canım. Spor da baya eksik sanki bu aralar, oruca ara verdiysen başlasan mı aslında? :)

Cok yememissin aslında ama ramazandan dolayı miden kuculmustur belki :)

Peynirli sandvic olmamıs keske baska bir sey yeseymissin canım. Spor da baya eksik sanki bu aralar, oruca ara verdiysen başlasan mı aslında? :)
Valla bende sandviç yemek istemiyordum ama dün öğlen dışardaydım yiyebileceğim en masum şeydi.Spor konusunda haklısın bi beceremedim düzenli yapmayı :( çok tembelim galiba ben :cry:

WP_20160611_015.webp

Bugün mutfak tartısı aldım bundan sonra gr gr tartıcam yediklerimi:)

Selamm kizlarr,aayyy ölüyommmm..cok yoruldum..bu garipcagiz oruç agiz yazliklari kisliklari verilecekleri ayirdi.oturma odasini banyoyu tuvaleti ovdu..bi de bizim binayi yeniden boyamislardi balkondan boya kazidim acamamistik biz balkon sezonunu henuz..dilim damagima yapisti sanirim ölecemm :( Allah razi olsun ev arkadasimda mutfaga girmis misss gibi yaptik bugun evimizi ;)

Dun aksam da sizmisim iftardan sonra yuruyuse cikmistik gelince uzaniym dedim uyumusum menuyu yazayim dunku
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub T tatlitambak

Sahur
2sosis 2yumurtadan omlet
Peybir zeytin domates cay

Iftar
1kase domates corbasi
2-3 parca tavuk izgara
2kase maş fasulyesinden piyaz yapmistim ondan yedim
Ara
2hurma 2kayisi 1incir bikactane ceviz yedim arada
Boooll boll cay su soda allah ne verdiyse
Su 2,5lt
Spor 40dk filan yuruyus yaptik

Selamm kizlarr,aayyy ölüyommmm..cok yoruldum..bu garipcagiz oruç agiz yazliklari kisliklari verilecekleri ayirdi.oturma odasini banyoyu tuvaleti ovdu..bi de bizim binayi yeniden boyamislardi balkondan boya kazidim acamamistik biz balkon sezonunu henuz..dilim damagima yapisti sanirim ölecemm :KK43: Allah razi olsun ev arkadasimda mutfaga girmis misss gibi yaptik bugun evimizi :KK66:

Sağol canım benim....:KK66:
Ya ben de dün yorgunluktan yığıldım gece geç saatte sinema yapmıştık bir de..
Dün bütün gün alışveriş yaptım, ya 36 beden bol oldu beli bi mutlu oldum bu sabah tartıldım; kilom aynı resmen o da ilginç neyse.

Menümü yazayım dünkü:
Sabah:
Protein keki yapmıştım kendime; isteyenlere tarif verebilirim çok da güzel oldu valla.
Protein kekinden 1.5 dilim yedim baya az kalori zaten.
1 dilim peynir, salatalık.

Ara: 2 yemek kaşığı fıstık ezmesi.

Öğle:
Kuşbaşı etli, üzeri kaşarlı karnıyarık,
3 yk bulgur pilavı,
1 kase yoğurt.

Ara:
2 hurma, 2 yeşil kayısı.

Akşam :
Azcık ezine peynirli, portakallı, rokalı salata.
Portakal-elma taze sıkılmış meyve suyu.

Ama akşam geç yedim ya saat 8-8.30 arasıydı herhalde, ancak acıktım çünkü.

Spor: 1 km koşu ile ısınma üzerine yarım saat karın-kol antrenmanı ama öldüm :D Bir de alışveriş dolayısıyla yürüyüş diyelim.
Su: 2 litre.

Selamm kizlarr,aayyy ölüyommmm..cok yoruldum..bu garipcagiz oruç agiz yazliklari kisliklari verilecekleri ayirdi.oturma odasini banyoyu tuvaleti ovdu..bi de bizim binayi yeniden boyamislardi balkondan boya kazidim acamamistik biz balkon sezonunu henuz..dilim damagima yapisti sanirim ölecemm :KK43: Allah razi olsun ev arkadasimda mutfaga girmis misss gibi yaptik bugun evimizi :KK66:

Ya aynen ben de o işe giriştim off çok yoruldum. Kıyafetlerimin yarısından çoğunu da attım sanırım ya bravo bana ne çok giymediğim kıyafeti boşu boşuna dolapta tutuyormuşum meğer :(

Sağol canım benim....:KK66:
Hayırlı olsun tartın :D Ya ben de kendime yemek kabı almak istiyorum işe götürmek için. Nereden bulabilirim ki acaba bilemedim. 5 tane alacağım 5 gün için bulursam, haftasonunda hazırlarım 2-3 çeşit.

Ya aynen ben de o işe giriştim off çok yoruldum. Kıyafetlerimin yarısından çoğunu da attım sanırım ya bravo bana ne çok giymediğim kıyafeti boşu boşuna dolapta tutuyormuşum meğer :KK43:

Hayırlı olsun tartın :KK70: Ya ben de kendime yemek kabı almak istiyorum işe götürmek için. Nereden bulabilirim ki acaba bilemedim. 5 tane alacağım 5 gün için bulursam, haftasonunda hazırlarım 2-3 çeşit.
bugun çarşıda mutfak malzemeleri satan bir yere girdim 3 kat ala ala bitiremedim orda vardır mutlaka ama ben bakmadım

Selam fıstıklar KV den anca vakit buldum.. Bugün tartida 76 yi gördüm .. Bakalim bu cuma 75 görmek istiyorum inşallah olur..
KV den önce ve kv den sonra diye sanki 2 ayri hayatim var.. Allah basimizdan eksik etmesin ama 2 dk oturamiyorum temmuzun sonuna kadar burada bakalim .. İyi olsun ,mutlu olsun, kalbi kırılmadan evine ulaşasın inşallah.. Bugün ne mi yedim sanirim sabah normal kahvalti yaptim hatirlamiyorum öğlen 2 girişini kepekli aksam da 1 kase çorba icicek kadar zamanim oldu .. Regl olduğumdan oruç yok .. Olsa da hem kv ne hem de kendi anneme kosturdugumdan bu sene tutamiycam sanirim ...sizi cok ozledim bennnn:KK51:

Back
X