• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugünkü menüm
Kahvaltı sahanda 1 yumurta biraz bal 1 dilim ekmek
Ara 2 kayısı
Öğle ayran 3 kaşık çorba
Akşam 1 kase çorba biraz haşlanmış tavuk
Su 2.5 litre

Ay canım teşekkür ederim vallahi daha 2 gün oldu ama sanki zorlanacakmışız gibi geliyor. Küçükle ilgili hiç sıkıntı yok gidip yapıyor kendisi ama diğerini gidip yapmıyor söylemiyor da geldi diye, kuytu köşeye çekilio. Onu nasıl halledeceğim hiç bilmiyorum :(
baskı da yapmak istemiyorum, sakın baskı yapmayın diyorlar. Okuduğum her şey yalan oldu. hiçte kitaplarda yazan gibi olmadığını bir kez daha görmüş oldum. :)

Neyse çıktık bu yola bakalım
Beni daha çok eğlenceli günler bekliyor
hadi hayırlısı :)

Kızlar ben bugünkü menümü yazacağım ama bana ne oldu hiç bilmiyorum vallahi ağzımı tutmakta çok zorlanıyorum.
İştahım çok yerinde maşallah
Bugün hiç ama hiç iyi beslenemedim. hiç karnım doymadı ama çok kalori aldım ve 1000i geçtim :(

Sabah
Seyrek kaşarlı tost

Öğlen
Magnum böğürtlen
Mango içeceği bir bardak
2 tane de kurupasta

Akşam
Yarım porsiyon pirinç pilavı
2 çorba kaşığı tavuk sote
Bir kase yağsız salata

Spor
30 dk yürüyüş
jillian level 3
8 x 8 karın egzersizi

Su
Mataramı unutmuşum gözümün önünde su olmayınca hiç içmiyorum. Bi pet şişe aldım ama bitiremedim bile :(

Bu kadaaa

Öfff bi silkelenmem lazım yaaaaa :kızgın::kızgın::kızgın:

Ebru salli fena degil bence de, jillian da yapabilirsin sonucta yalnizca dumbell alman yeterli ona mesela cunku.
Bence o da baya etkili olur.

Decathlon'dan alabilirsin.

Ya zaten evet pilateste kalori yakip acaip terlemekten ziyade kaslarini zorluyorsun.

Benim sahsi fikrim olarak soyluyorum ben pilates ve yogayi cok sevsem de hiit egzersizleri cok daha iyi yag yaktiriyor.

Aynen katılıyorum arkadaşım :super:

Bence de ilk cardiolu başlayıp biraz kiloyu azaltıp, sonrasında güç egzersizleri ile de vucudu şekillendirmek daha etkili gelio bana.
Hiit zaten muhteşem birşey ama biraz kondisyon gerektiriyor. Cardio haftalarına bir iki gün hiit eklemek metobolizmayı şaşırtıyor. Bir heyecan sarıyor vucüdü beyin anam noluo dio bi telaşeye kapılıo :KK24:

Kızlar hiit konusunda kesinlikle fitnessblenderı tavsiye ederim.
karı koca kendilerini adamışlar bu işe, videoları ücretsiz. Binbir çeşit egzerisizi var.
Şu jillianımı bitireyim bende fitnessblendera başlıcam geri. önce az güçleneyim. :spor:

savurgan savurgan Ay canım teşekkür ederim vallahi daha 2 gün oldu ama sanki zorlanacakmışız gibi geliyor. Küçükle ilgili hiç sıkıntı yok gidip yapıyor kendisi ama diğerini gidip yapmıyor söylemiyor da geldi diye, kuytu köşeye çekilio. Onu nasıl halledeceğim hiç bilmiyorum :KK43:
baskı da yapmak istemiyorum, sakın baskı yapmayın diyorlar. Okuduğum her şey yalan oldu. hiçte kitaplarda yazan gibi olmadığını bir kez daha görmüş oldum. :)

Neyse çıktık bu yola bakalım
Beni daha çok eğlenceli günler bekliyor
hadi hayırlısı :)

Kızlar ben bugun menu yazmayacam yaa bir koptum pis koptum yaaa...
ama yarın aynen devam
Kııızzzzz ben sana demedim mi misafirlere uyma diyeeee :sinirli::sinirli::sinirli: yarınki spor cezanı kendi kendine kes bakıcam :63:

Ayrıca o menüyü de yaz kaptan gelemezse ben ceza yazıcam sana..hem taile gidicem diyon hem yramazlık valla yakaladıgın ivmeyi yedirmem sana..beklıyım o menuyu de :sopa:

Son düzenleme:
Sahurdan önce menüyü de yazayım unutuyom sonra

Sahur
2haşlanmış yumurta
3-4 çeri domates salatalık
peynır zeytın 2dl hindi füme
cayy-soda suu :D

İftar
1kase tavuklu sehrıye corbası
ızgara yaptık arkadaslarla
1er tane biber domates sogan kozlenmıs
2parca avucıcı buyuklugunde et ızgara
1kase coban salata

Caayyyyy su :D
her aksam bı demlık ıcıyom nerdeyse :D

Su: an ıtıbarıyle 2,5tan fazladır sahurda 1sıse daha devırıcem
Spor : oglen 30dk yuruyus+ıftardan sonra 3mile leslie

kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub T tatlitambak ve bu hafta sporlarda eş olduk ex eşim Y Yuppiyayye ;)
Sahur yapam gelecem yine...yazın ben gelene kadar menüleri bakem ;)

Aynen katılıyorum arkadaşım :super:

Bence de ilk cardiolu başlayıp biraz kiloyu azaltıp, sonrasında güç egzersizleri ile de vucudu şekillendirmek daha etkili gelio bana.
Hiit zaten muhteşem birşey ama biraz kondisyon gerektiriyor. Cardio haftalarına bir iki gün hiit eklemek metobolizmayı şaşırtıyor. Bir heyecan sarıyor vucüdü beyin anam noluo dio bi telaşeye kapılıo :KK24:

Kızlar hiit konusunda kesinlikle fitnessblenderı tavsiye ederim.
karı koca kendilerini adamışlar bu işe, videoları ücretsiz. Binbir çeşit egzerisizi var.
Şu jillianımı bitireyim bende fitnessblendera başlıcam geri. önce az güçleneyim. :spor:
Baktım senin dediğin programa anammm onun için kondisyon lazım tatlım 94 dk falan videolar hep ve 1000 kalori yakıyor diyor bacım onu yapmak baya toto ister :D

kollontai kollontai nerdesin?bi sıkıntı yoktur umarım. @deryalimm07 nasıl oldun tatlım? Umarım geçen söylediğin durumla ilgili bir sıkıntın yoktur.
@minnakkelebekim sen nasılsın canım?
btlbetul btlbetul seninde sesin çıkmıyor bayadır nerelerdesin?umarım bi sıkıntın yoktur.
Kızlar habersiz bırakmayın bizi merak ediyoruz
canım yatıryorum sürekli..serum alıyorum..2 hafta sonra netleşicek kısmetse..
muhtemelen kaybedeceğiz..kalp atışları çok zayıf..hayırlısı olsun..
takımdan atılmadım dimi..kendi isteğimle ayrıldığım belirtilebilir mi acaba..

Dikkat et canım inşallah sorun olmaz.Sen yinede moralini bozma iyi olacağını düşün.Takımla ilgili de kafana takma bence kaptanlar zaten durumunu biliyorlar sıkıntı olacağını sanmıyorum.Arada gelip iyi olduğunu bildir ama merak ediyoruz biz :)

geçmiş olsun canım iyi olursunuz inşallah:)

günaydınlar
bir uyarım vardı hangi ara üç oldu kollontai kollontai
evde internetle ilgili problemim var sadece kurumda kullanıyorum ben.bildirmiştimde daha önce hafta sonu bildirim yapamam diye ..taşındıktan sonra da bi düzelme olmadı daha...
daha fazla yük teşkil etmemek adına kendi isteğimle takımdan ayrılıyorum..
arada bir merhabamı kabul ederseniz sohbete gelirim.
kendinize tatlı bakın ;)

Kizlar selam, ben de dayak yemis gibi uyandim haftasonu nasil yorduysam kendimi :KK43:

Bu sabah da arabayi servise birakacaktim, geciktim vs hatta o derece uyanamadim.
Neyse mutlu bir hafta dilerim hepimize :)

ayy bu zenginin arabası da varmış :))) kızım burda kem göz var bak söylemesene :))

Back
X