• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay fena olmuş ama olur arada öyle, sen çok stresliydin hiç seni öyle görmemiştim; sporla telafi et yarın ve perşembe akşamları da yoğurtla geçiştirirsin. Ay benim de bugün canım baya gözleme çekmişti.
Valla bu ramazan dolayısıyla öğlen mecburen fast food tarzı yiyoruz.Neyseki bugünden itibaren tekrar oruca başlıyorum canım.Bakalım devam edebilirsem :)

Kızlar dünki menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2-3 salatalık

Öğlen
Hazır noddle

Akşam
1,5 yemek kaşığı taze fasülye
2 çorba kaşığı patates kavurması

Spor
Jillian 3

Su 1 lt olmamıştır.

Bu kadaaaa

Yok tatlım yapmadım ben dün çığrımdan çıktım zaten :( tatlım ben çalışıyorum gün içinde spor yapamamki.Bakalım akşam eve gidince iftardan sonra hale enerjim olursa yapıcam
Ay evet çok zor haklısın sende butun gün çalışıpta evde spor yapmak canım en azından 2mil yap 30 dk hem sure olarak az hemde metabolizmanı hızlandırırsın unutma spor mutluluk hormonunu salgılıyor...;)

Ay evet çok zor haklısın sende butun gün çalışıpta evde spor yapmak canım en azından 2mil yap 30 dk hem sure olarak az hemde metabolizmanı hızlandırırsın unutma spor mutluluk hormonunu salgılıyor...:KK66:
Öyle evet.Ramazandan dolayı akşam yemek ye çay iç derken saat oluyo 10 bi bakmşsın 11-12 sabah iş var diye yatıyorum :( spor yapmam şart kesinlikle

Ay aynen ya spor mutluluk gercekten de, ben de cok mutlu oluyorum spor yapinca hep :)
Bu sabah yine kalkamadim ama malesef, malum aksam eve 12'de geldim; 1'e kadar sporumu yaptim yapmadan uyumayayim diye ay bayramda tatile gidiyoruz 16 gunum kaldi; cok tas olmam gerekiyoor :)

Ama bu sefer tatillerde de hic abartmayacagim ya gerek yok; hatta spor malzemelerimi de alacagim programimi aksatmayacagim :)

Ay aynen ya spor mutluluk gercekten de, ben de cok mutlu oluyorum spor yapinca hep :)
Bu sabah yine kalkamadim ama malesef, malum aksam eve 12'de geldim; 1'e kadar sporumu yaptim yapmadan uyumayayim diye ay bayramda tatile gidiyoruz 16 gunum kaldi; cok tas olmam gerekiyoor :)

Ama bu sefer tatillerde de hic abartmayacagim ya gerek yok; hatta spor malzemelerimi de alacagim programimi aksatmayacagim :)
Sen zaten taşsın tatlım :) Ama çok taş ol madem istiyosun ol bakalım :KK48:

Öyle evet.Ramazandan dolayı akşam yemek ye çay iç derken saat oluyo 10 bi bakmşsın 11-12 sabah iş var diye yatıyorum :KK43: spor yapmam şart kesinlikle
valla üşenme bak elife hatun hem taş hem gece 12 de spor yapıyor kollontaide öyle diyordu çalışınca eve gelince uzanırmış 1 de kalkıp gece spor yaparmış isteyince oluyor demekki :spor:

valla üşenme bak elife hatun hem taş hem gece 12 de spor yapıyor kollontaide öyle diyordu çalışınca eve gelince uzanırmış 1 de kalkıp gece spor yaparmış isteyince oluyor demekki :spor:
evet yaa diyorumya bahane üretmek çözüm değil bende sürekli bahane üretiyorum işte :( başlamam lazım spora tam gaz.

Yok ya ben artik kesinlikle kafamdaki programa uyacagim, saat ne olursa olsun. Mesela dun bayilacaktim neredeyse gercekten de ilk 15 dakikayi yaparken, gunun tum yorgunlugu vs cok agir geldi. Ama devam ettim, inanin 25. dakikada enerjim katlanarak cogaldi ve kendimle gurur duydum.

Londra'da spor esyalarimi da yanima almistim, otelimiz de cok guzeldi spor salonu vs baya harikaydi ve 24 saat acikti. Ona ragmen gitmedim, ay butun gun yurudum dedim, ay hasta olmayayim dedim, ay su ay bu... halbuki yapacagim alti ustu yarim saat spordu yani fazlasina gerek yoktu aslinda. Yapsaydim eminim tum tatil daha da enerjik olacaktim ve istahimi daha iyi kontrol edecektim; ama usendim. Usenmeyince kazaniyorsun ben bunu anladim.

anaammmmm........... zorun ne hatun yeter anladık taşşşşşşşşşşşşşsın gözümüze gözümüze sokmasanaaaaaaaaaaa....:kızgın::KK70::KK70::KK70:

Ahaha yok be daha yolum var benim de, tabii ki fizik onemli ama ben fizikten ziyade hayat tarzimi adapte etme pesindeyim, o yuzden artik hic ac kalmiyorum, ara ogun atlamiyorum, gece de olsa sporumu yapiyorum; buna alisinca zaten kendiliginden olacak diye dusunuyorum. O yuzden mesela bayramda gidecegiz o zamana kadar diyorum ama aslinda o zamandan sonrasi da var, bunun bir bitis suresi olmamali bence; o nedenle aceleye de gerek yok. Yavas yavas, sindire sindire, alistira alistira ruhunu, bedenini, hayatini ilerlemek gerekiyor.

Back
X