- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #193.901
Günaydın canım :)Günaydın herkese hayırlı bir gün olsun inşallah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım :)Günaydın herkese hayırlı bir gün olsun inşallah :)
Valla bu ramazan dolayısıyla öğlen mecburen fast food tarzı yiyoruz.Neyseki bugünden itibaren tekrar oruca başlıyorum canım.Bakalım devam edebilirsem :)Ay fena olmuş ama olur arada öyle, sen çok stresliydin hiç seni öyle görmemiştim; sporla telafi et yarın ve perşembe akşamları da yoğurtla geçiştirirsin. Ay benim de bugün canım baya gözleme çekmişti.
allah kabul etsin ya :)Valla bu ramazan dolayısıyla öğlen mecburen fast food tarzı yiyoruz.Neyseki bugünden itibaren tekrar oruca başlıyorum canım.Bakalım devam edebilirsem :)
Naber nasılsın spor yaptın mı bakalım ben birazdan yapıcam sende yap ....Günaydın canım :)
Sanada günaydın canım hava nasıl burası bugün çok güzel nasıl cıvıl cıvıl ortalık dünkü kasvetten eser yok...Gunaydin nilkuş :)
Yok tatlım yapmadım ben dün çığrımdan çıktım zatenNaber nasılsın spor yaptın mı bakalım ben birazdan yapıcam sende yap ....![]()
Ay evet çok zor haklısın sende butun gün çalışıpta evde spor yapmak canım en azından 2mil yap 30 dk hem sure olarak az hemde metabolizmanı hızlandırırsın unutma spor mutluluk hormonunu salgılıyor...Yok tatlım yapmadım ben dün çığrımdan çıktım zatentatlım ben çalışıyorum gün içinde spor yapamamki.Bakalım akşam eve gidince iftardan sonra hale enerjim olursa yapıcam
Günaydın sanada:)günaydın kızlar
Öyle evet.Ramazandan dolayı akşam yemek ye çay iç derken saat oluyo 10 bi bakmşsın 11-12 sabah iş var diye yatıyorumAy evet çok zor haklısın sende butun gün çalışıpta evde spor yapmak canım en azından 2mil yap 30 dk hem sure olarak az hemde metabolizmanı hızlandırırsın unutma spor mutluluk hormonunu salgılıyor...![]()
Sen zaten taşsın tatlım :) Ama çok taş ol madem istiyosun ol bakalımAy aynen ya spor mutluluk gercekten de, ben de cok mutlu oluyorum spor yapinca hep :)
Bu sabah yine kalkamadim ama malesef, malum aksam eve 12'de geldim; 1'e kadar sporumu yaptim yapmadan uyumayayim diye ay bayramda tatile gidiyoruz 16 gunum kaldi; cok tas olmam gerekiyoor :)
Ama bu sefer tatillerde de hic abartmayacagim ya gerek yok; hatta spor malzemelerimi de alacagim programimi aksatmayacagim :)
Yok onemli olan kilodan ziyade saglikli beslenmek ve duzenli spor ya insan kendini iyi hissetsin diye :)Sen zaten taşsın tatlım :) Ama çok taş ol madem istiyosun ol bakalım![]()
valla üşenme bak elife hatun hem taş hem gece 12 de spor yapıyor kollontaide öyle diyordu çalışınca eve gelince uzanırmış 1 de kalkıp gece spor yaparmış isteyince oluyor demekkiÖyle evet.Ramazandan dolayı akşam yemek ye çay iç derken saat oluyo 10 bi bakmşsın 11-12 sabah iş var diye yatıyorumspor yapmam şart kesinlikle
Doğru diyosun sağlık en önemlisi canımYok onemli olan kilodan ziyade saglikli beslenmek ve duzenli spor ya insan kendini iyi hissetsin diye :)
evet yaa diyorumya bahane üretmek çözüm değil bende sürekli bahane üretiyorum iştevalla üşenme bak elife hatun hem taş hem gece 12 de spor yapıyor kollontaide öyle diyordu çalışınca eve gelince uzanırmış 1 de kalkıp gece spor yaparmış isteyince oluyor demekki![]()
anaammmmm........... zorun ne hatun yeter anladık taşşşşşşşşşşşşşsın gözümüze gözümüze sokmasanaaaaaaaaaaa....Yok onemli olan kilodan ziyade saglikli beslenmek ve duzenli spor ya insan kendini iyi hissetsin diye :)
Yok ya ben artik kesinlikle kafamdaki programa uyacagim, saat ne olursa olsun. Mesela dun bayilacaktim neredeyse gercekten de ilk 15 dakikayi yaparken, gunun tum yorgunlugu vs cok agir geldi. Ama devam ettim, inanin 25. dakikada enerjim katlanarak cogaldi ve kendimle gurur duydum.valla üşenme bak elife hatun hem taş hem gece 12 de spor yapıyor kollontaide öyle diyordu çalışınca eve gelince uzanırmış 1 de kalkıp gece spor yaparmış isteyince oluyor demekki![]()
anaammmmm........... zorun ne hatun yeter anladık taşşşşşşşşşşşşşsın gözümüze gözümüze sokmasanaaaaaaaaaaa....![]()