• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sen çık kaptanım o diplerden yüzeylere doğru.
Önceden tatlı nedir bilmeyen ben Heleki Şerbetli tatlıyi sevmeyen ben. Evlenince eşim sayesinde. Sabahlar kahvaltıdan sonra Şerbetli tatlıları götürmeye başladık. Sonuç 110 kilo oldu tabi.
Şimdi ise beyaz ekmek tuketmiyoruz. Tatlı ise arada ya misafir gelince ya da biz gittiğimiz zaman yer eşim. Ben de canım çok istedi ise 2 catal o da sütlü yoksa yok yemem yani.
Halsizlik baş ağrısı yorgunluk bbitkin lik minimum düzeyde canm. Sağlığımız herseyden önemli.
benimde öyle oldu şekerli şeyleri bıraktığımdan beri daha iyi hissediyorum kendimi....

evet tatlıtambak çözümü buldu adet sancısına sonnnnnnn...
koca bulun ....:KK70::KK70::KK70:
demekki o zaman doğru benimde 2. doğumdan sonra kesildi sancılarım...

Ilk doğumdan sonra sancı yine oluyordu ama şimdi yok.
evet çözüm basit
1 adet koca 2 adet bebe:KK53:

Güzel bir bildirim yapmak isterdim ama hiç sanmıyorum. Afedersiniz pazar gününden beri wc ye gitmedm

Nasıl tarif canım bi deneyeyim ya benim eşim yaaa tatli delisi ondan hep ondaaaan :KK42::KK42:
canım kabızlık için bu tarif ama çok lezzetli biz çok sevdik tv almıştım tarifi sende yap canın tatlı istediğinde
1 su bardağı sütü cezvede kaynat kaynayınca içine 1 tane istersen 2 tane kuru incir doğra minik minik bir taşım daha kaynatıp al ocaktan sonra dolaba koy sabah kalkar kalkmaz yiyiyorsun üzerine istersen tarçın serp sabah metabolizmayı feci çalıştırıyor.... akşamdan yapıpı dolaba koyuyoruz

Son düzenleme:
aynen aynen icimde somon agaci cikacak, her gun yiyorum; ya canim somonu ben cok seviyorum ama hep somon tercih etmemin sebebi de Ankara'daki balikcilari cok begenmiyorum, zira mevsimi de degil su an. Somon guzel her daim cok da faydali :KK70:
evet balık mevsimi değil.Bende yazın işte gittiğim tatillerde balık stokluyorum :KK48:

Dün tambağım yazmış galiba herkesin görüşü farklı olabilir ama sağlık sorunları dışında izne ayrılmak istemiyorum ben yoksa tepetaklak oluruz bence ayrılma sen de T tatlitambak biz takılalım rakibecim :KK51: ben de 5gün sonra anama gidiyom ama bak hiç izin filan dedim mi :KK70: hatta bizimkiler bilmiyo diyette olduğumu demiştim ya 5-6aydır da gidememiştim görünce çok şaşıracaklar :KK48: anneme de dicem beni zorla yedirmeye çalışırsa giderim hemen bayramdan sonra :KK20: aynen diyetime sporuma devam edicem..
Ayrıca kızlar bizim oralar nasıl güzeldir şimdi yayladaki eve çıkmış bizimkiler oooh mis gibi erken uyanıyosun zımba gibi annemin bahcede de çıkmış herşeyi salatalık,kabak,fasulye,biber patlucan dikmiş büyüyomuşş milyon çeşit yeşillik var bahçedeeee anaaammm çok heyecanlıyım :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
desene sende şanslı ekiptensin ohhh :)

canım kabızlık için bu tarif ama çok lezzetli biz çok sevdik tv almıştım tarifi sende yap canın tatlı istediğinde
1 su bardağı sütü cezvede kaynat kaynayınca içine 1 tane istersen 2 tane kuru incir doğra minik minik bir taşım daha kaynatıp al ocaktan sonra dolaba koy sabah kalkar kalkmaz yiyiyorsun üzerine istersen tarçın serp sabah metabolizmayı feci çalıştırıyor.... akşamdan yapıpı dolaba koyuyoruz
Bol da süt yapar bu canım

merhaba arkadaşlar bende yeni geldim boyum 164 kilo 84 hedefim 55 inşallah birlikte kilo vermeye devam ederiz.
bu arada benim kötü tarafım insülin direnci denilen bir şey varmış cuma günü bunun içinde ayrıca doktora gidicem hayırlısı. :dua::dua::dua::dua:

Bol da süt yapar bu canım
ay yapmazmı sen istersen içine 1 kuru incir 1 kuru kayısı koy hurma koy 1 tane hem yoğunluğu artar daha tatlı olur hemde içindeki vitaminler sütünün kalitesini artırır bırak şekerli tatlıları bak nasıl yarar bebişine sütün düzgün beslenirsen hem zayıflarsın hemde kuzun güzel gelişir....

Back
X