• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

3ü1aradaya 2 küp şeker atan biri için Şekersizzzzzzzz olmasını gururla sundum :)

Bana canın çok tatlı istediğinde Nescafe iç demişlerdi tatlı ihtiyacımı bastırsın die
evet canım bende içiyodum diyete başlayınca sade ama içindeki katkı maddelerini araştırınca soğudun resmen nescafeden..

Ya kızlar ben öle çok yemiyorun ki az az yiyorum
Öle bugün şunu Yarın bunu, bugün sebze Yarın protein gibi diyet planları bana iyi gelmiyor
2güne bırakırım.
Önüme gelenden az az yiyorum
Ben Sporuda yapıyorum
Kilo da veriyorum
Bak bu hafta 1 kilo vermişim
36 bedene girdim

Geçen sene 10 kilo verdim böle hepsinide geri almadım korudum sadece 3 kilo aldım
Bende Bu işe yarıyor yoksa diyet bana ceza gibi geliyor bırakıyorum hemen

Izgarayı da seviyorum hemde çok kalorili değil sık yiyorum
Bir salata yesem dışarda sadece sosu ızgaranın 2 katı.
Yani hanımlar aslında buraya katıldığımdan beri menülerime de dikkat ediyorum. Şunu yemeyim yoksa beni yaşatmazlar die biçok şeyden vazgeçiyorum yoksaaa oooo neler yicem :KK66:
benden atarlısı da var :D

aferin çekirge :) birşey dediğimiz yok ama hem öğlen hem akşam yoğun olmuş o yüzden dedim evet haklısın kilom bize bakınca az ama olsun burası diyet topiği dikkat etsen 55 bile olursun:)
Ya bazı günler kendimi tutmakta zorlanıyorum evet arada bir öğün sapıttığım oluo ;)
Ama telafi yapıom
Kalori sayıyorum ya ertesi günler eksimi kapatmaya çalışıuorum
Ama bak ben size hiçbişi demiyorum dövün gebertin beni
Bura olmassa zayıflayamıyorum ben ;)

evet canım bende içiyodum diyete başlayınca sade ama içindeki katkı maddelerini araştırınca soğudun resmen nescafeden..
Ya evet bende başka bir yöntem arıyorum böle kolaycana yapılacak bişi hemde tatlı krizimi bastıracak
Tarçınlı su işe yaradı ama içtiğin an sakinleştirmiyor işte Nescafe gibi :)

benden atarlısı da var :KK70:
Estapitipiti ;)
Genelde burda kilo veremeyince pataklanırdım da :) şimdi kilo verdim ya onun gazıyla ;)

Ya evet bende başka bir yöntem arıyorum böle kolaycana yapılacak bişi hemde tatlı krizimi bastıracak
Tarçınlı su işe yaradı ama içtiğin an sakinleştirmiyor işte Nescafe gibi :)

Estapitipiti :KK66:
Genelde burda kilo veremeyince pataklanırdım da :) şimdi kilo verdim ya onun gazıyla :KK66:
hahaha ben az verincede pataklanıyorum çaktırma böyle böyle vericiiiz gerçi sen cillop gibisin maşallah :D

hahaha ben az verincede pataklanıyorum çaktırma böyle böyle vericiiiz gerçi sen cillop gibisin maşallah :KK70:

Vallahi bir deri bir göbek kaldım :KK48:
Şaka bi yada Aman şu göbek yokmu şu göbek. Azılı düşmanım. Ben hafif etli olmayı seviyorum bacağım da kolumda kas ama göbek ordan göz kırpıyor ya deli oluyorum
Nsye şimdi sadece karın egzersizi yapıyorum bakalım hayırlısı şurda 2 haftam kaldı tatile :KK54:

Vallahi bir deri bir göbek kaldım :KK48:
Şaka bi yada Aman şu göbek yokmu şu göbek. Azılı düşmanım. Ben hafif etli olmayı seviyorum bacağım da kolumda kas ama göbek ordan göz kırpıyor ya deli oluyorum
Nsye şimdi sadece karın egzersizi yapıyorum bakalım hayırlısı şurda 2 haftam kaldı tatile :KK54:
mekik çek en eski en etkili yöntem
58057_o481c.webp
Diyet-İçin-31-Günlük-Mekik-Programı.webp

ya aslında şekersizlik derken çay çok içiyorum ve onu şekersiz içmek çok zor geliyor.
kabuk tarçın al kendine çayına koy aynı tarçını tüm gün kullanabilirsin cidden etkisi var zamanla çayda şekeri aramayacaksın hatta çayda çıra oynayacaksın :D
valla ben ne zaman şekerli çay içtiğimi hatırlamıyorum.çocukluğuma inmek lazımda anam babam içmeyince alıştırılmadım muhtemelen.

***5. Takım 471. Etap***

d_mndc (76,4/)
tatlitambak (79,6/78,9/0,7/%0,88)
savurgan (69,9///)
denhizx (70///)
melampusefe (70,1/)
parkbyull (93,9/93/0,9/%0,96)
inatettimolacak (81,5/)
Ozaly (59,2/58,2/1/%1,69)

5. takım ortalaması:%

nilsub 76,4
essam_027 81 yeni üye başlangıç 23 haziran hedef 55 kg
btlbetul 65,7 (gecen hafta kaçtın tatlım) geçmişi arattırmazsan sevinirim uykum varrtrrrr:işsiz: sahura kalkmak beni bozuyo

geçen hafta 65,3 idim zannımca....

***5. Takım 471. Etap***

d_mndc (76,4/)
tatlitambak (79,6/78,9/0,7/%0,88)
savurgan (69,9///)
denhizx (70///)
melampusefe (70,1/)
parkbyull (93,9/93/0,9/%0,96)
inatettimolacak (81,5/79,5/2/%2,45)
Ozaly (59,2/58,2/1/%1,69)

5. takım ortalaması:%

nilsub 76,4
essam_027 81 yeni üye başlangıç 23 haziran hedef 55 kg
btlbetul 65,3 (gecen hafta kaçtın tatlım) geçmişi arattırmazsan sevinirim uykum varrtrrrr:işsiz: sahura kalkmak beni bozuyo

Back
X