Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

20160701_201142.webp
Kızlar ablamın tartisinda tartildim ve kiyafetlerimle hemde ay cok mutlu oldum.
kollontai kollontai inatettimolacak inatettimolacak nilsub nilsub morordek morordek

Kızlar artık bende günlük menü yazacağım.
Sahur:
1 kepçe et haşlama
2 haşlanmış yumurta
yarım dilim su böreği
İftar:
1 kase közlenmiş yoğurtlu kırmızı biber
150 gram biftek

Kızlar slm geçmişi okumadım ...
Dun gece sahur vaktinde kv fenalaştı apar topar hastaneye gittik nefes darlığı var dı bronşit miş ağır geçiriyor hava iğne derken yatırdılar öğleden sonra çıktık ilaç tedavisi verdi şimdilik bayramdan sonra gelin yatıralım biraz çok tıkanmışsın dedi doktor sonra eve döndük kayınvalidemlerdeydim bütün gün duş almaya geldim hemen gidicem kadın sesi bile kısıldı oğluşumda orda uyuya kaldı yarın görüşürüz.....
Geçmiş olsun canım kv e acil şifalar versin Rabbim bu günün hurmetine

Eki Görüntüle 1854701 Kızlar ablamın tartisinda tartildim ve kiyafetlerimle hemde ay cok mutlu oldum.
kollontai kollontai inatettimolacak inatettimolacak nilsub nilsub morordek morordek
Kiz ortim kafa kafaya gidiyoruz yine..ay seni gaza getirelim diye ne cektik simdi bu hallerini gorunce mutlu oluyorum her cuma kendi kilomdan cok seninkini merak ediyorum :) bayram tatil diye ciss larada elini surme yakarim o elini bak..gecer gider birakirim seni rakibesiz kalirsin hee..
Neyse sonuclarin mukemmel tebrik ederim canim :KK15:

arkadaşlar merhaba , bende aranıza katılabilir miyim bayramdan sonra o_O
Selam canim hoşgeldin.. betus adam mi topluyo takımlardan napiyo tirsiyom anacim ben bundan :D neyse ben ozge 25 yasindayim yaklasik 2ay once 91le baslamistim :( simdi 78lerdeyim ;) daha guzel sonuclari hep birlikte aliriz ins ;) takimin delulerinden ve gizli ajanlarindanim kod adim pempis panter :D
Takimimiz eglencelidir her telden var seversin bizi bence..su bayram telasi gecsin senlenir yine buralar..sen de tanit kendini cok merakliyizdir biz canim ;)

yanlız bir problem var ben daha önce 4.takımda yarışmıştım , sorun olur mu acaba
Olmaz tabi ki canım. Sen deyince baktım simdi 429. etapta 66.5 kilo ile izne ayrılmıssın. Su anda kac kilosun?
Biraz kendinden bahset istersen takım seni tanısın.
Ben kaptan yardımcısıyım, bu takımdan mezun oldum, korumak icin de buralarda böyle takılıyorum :)

nilsub kapıda valiz darman: 47161391 .!.:
Çok sevindim canım kendi tartını goturmedinmi.....
Hemen limon sıkayım ......:KK70:

Ah ah sorma kapida valiz darmandagin olunca. Esimin gozune ilk carpan o oldu. Eee adamcagiz o sicakta bir suru esya tasiyinca gozune ilk benim tarti carpti dagilan valizden. N3 gerek var diye cikartti

Gunaydinlar...

Öncelikle dunku menumu yzayim morordek morordek kollontai kollontai toplight toplight

İftar
Fırında tavuk döş iki parça büyük değil
5 6 dilim patates yine fırında
1.5 bardak ayran

Ara
Bir dilim kavun
1 bardak süt

Sahur
Yarım domates
Yarım salatalık
1 KK peynir
Tavada pişmiş 1 yumurta
1 dilim ekmek

2.5 litre su
Spor (bacak agrmdan dolayı pek yapamadim)

dünkü menümü yazamadım şimdi yazayım
sabah
1 yumurta
2 dilim salam
7 zeytin
1 kk peynir
1 domates
1 salatalık

öğle
bir büyük salata
4 parça ızgara köfte
ara